В каква държава живеем ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Във каква държава живеем ?!

Мнениеот dunavfc » 03 яну 2013 21:25

DmG написа:
dunavfc написа:
grasiani написа:Аз като гледам сега какви ни управляват,представям си след 20 години какво ще е,щом най ценната ти книга която си прочел е за Винету какво да говорим и пишем ,това е достатъчно.

От поколение на поколение децата ни ще стават много по-интелигентни,способни,кадърни и оправни от нас,това е безспорен факт.Не подценявайте българските деца ! По БТВ имаше една хубава рубрика в която деца,коментираха разни неща от ежедневието ни,бяха на по 8-10 год. а се изразяваха и анализираха,като зрели хора.Аз на техните години си играех на билюри и карти покемон.Като добавя многобройните ни гений,които редовно обират медалите по олимпиади по информатика,математика,физика и т.н. аз съм повече от спокоен за бъдещето на страната си ;)

Герберче ти във коя държава живееш ? Въобще виждал ли си цигани и студенти ? Ходил ли си във студентски град ?
Това герберче :)

Виждам,че се опитваш някаква лична борба да водиш с мен,безсмислено е обречен си 8-) Колкото до студентски град,не само съм ходил,но и съм живял там.Нормален студентски кампус с много забавления,малко контрол за съжаление и разнообразни хора,кво те вълнува по тоя въпрос ? И с циганите имам богат опит,защото бизнеса ми е свързан с тях,така че и по тоя въпрос мога да те осведомя.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: В каква държава живеем ?!

Мнениеот shwepi » 03 яну 2013 21:28

Циганин на шофьорски курс
Циганин с билет в ГТ
Циганин студент

По каса бира ако ми ги покажете, и лично ще ги заведа в Русито.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 яну 2013 21:36

Тая си е баш българка от някое шопско "елитно" училище. :oops: :oops:

Едно време софиянчетата ни водеха от 6-годишни всяка година до паметника на Апостола на 19.02- за дълбок поклон и с цваете в ръка! И нямаше такива неща! Нямаще КЗЛ в столицата, като изключим 2-3000 лумпена на дербито. А сега...

О, времена! О, нрави! И не е виновно едно 12-годишно дете за това масово положение! :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 яну 2013 21:36

shwepi написа:Циганин на шофьорски курс
Циганин с билет в ГТ
Циганин студент

Кое от следните неща е "непознато" за арийският българин ? За образованието съм съгласен,но не виждам,защо темата се насочва натам :?

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 03 яну 2013 21:46

А накъде да се насочи, да и се поклоним ли на пуберката.
Отговори си сам какво значи циганин и какво ром, ще ти подскажа αθίγγανοι.
Какъв ти е бизнеса с Ромите че в село София още не съм видял горните три, а през малкото си задължителни годишни разходки да твое село не ми променя мнението.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Във каква държава живеем ?!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 яну 2013 21:52

dunavfc написа:
grasiani написа:Аз като гледам сега какви ни управляват,представям си след 20 години какво ще е,щом най ценната ти книга която си прочел е за Винету какво да говорим и пишем ,това е достатъчно.

От поколение на поколение децата ни ще стават много по-интелигентни,способни,кадърни и оправни от нас,това е безспорен факт.Не подценявайте българските деца ! По БТВ имаше една хубава рубрика в която деца,коментираха разни неща от ежедневието ни,бяха на по 8-10 год. а се изразяваха и анализираха,като зрели хора.Аз на техните години си играех на билюри и карти покемон.Като добавя многобройните ни гений,които редовно обират медалите по олимпиади по информатика,математика,физика и т.н. аз съм повече от спокоен за бъдещето на страната си ;)

И колко процента от българските деца са според теб, колега, тези "многобройни гениЙ"!?... ;) Те сегашните висшисти не могат да напишат правилно едно изречение без правописни (да не говорим за стилни грешки), той ми говори за децата, които, вЕрвай ми, ще бъдат още по-зле от тях... :lol:
Ето в тях ни е бъдещето: 260 хиляди млади българи от 15 до 30 години, които нито работят, нито учат:
http://www.dw.de/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0% ... a-16351251
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 яну 2013 22:02, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2013 21:57

Циганин с билет в ГТ
Циганин студент

Има и от трите вида.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 яну 2013 21:58

Циганин с билет в ГТ
Циганин студент

Виждал съм ги и трите , но толкова са малко .... Познавам и готини ромчета не толкова паразити . НО са толкова малко .
А да и разлика между богат циганин и беден - НЯМА !!!! И двата не уважават България и двамата се занимават със кражби .
А да има и честни роми , НО СА ТОЛКОВА МАЛКО !

Явно не си от по-старото поколение и не знаеш колко е западнало образованието и КОЛКО СА ТЪПИ днешните деца ( със болка го казвам ...) . Приятна вечер герберче .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2013 22:02

За някои може да прозвучи странно, даже нелепо, но всяко следващо поколение е по-интелигентно от предходното. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 яну 2013 22:03

shwepi написа:А накъде да се насочи, да и се поклоним ли на пуберката.
Отговори си сам какво значи циганин и какво ром, ще ти подскажа αθίγγανοι.
Какъв ти е бизнеса с Ромите че в село София още не съм видял горните три, а през малкото си задължителни годишни разходки да твое село не ми променя мнението.

Кой каза,че момичето е циганка бе пич ? В тоя олигофренски сайт им поне още 10 подобни клипчета на такива малоумни деца,които точно на въпроси отностнно Хр.Ботев и В.Левски отговарят супер агресивно и арогантно с ясната цел да провокират и да предизвикват интерес.

Вие не може да асимилирате очевадни неща,като това,че всеки човек роден в тая страна е БЪЛГАРИН независимо дали се казва Георги,Ахмед,Хазасян или Моше,щом е роден и израстнал в тая страна и има българско гражданство,той е българин.НЯМА НАЦИЯ ЦИГАНИ ИЛИ РОМИ ! Има такъв цигански етнос,но това не означава държава или нация.В България има и арменски етнос,но те са 1000 % българи,какъвто съм и аз,какъвто си и ти.

Най-абсурдни са ми разните преброявания в които се посочва,че в България има например - 80 % българи - 10 % турци и 10 % роми.Според вас има ли в България 700 хил. турци ? 700 хил. турци с турски паспорти ? Има ли 1 млн. цигани с цигански паспорти ? Последното няма как и да го видите,по обясними по-горе причини...В България има 95 % българи,чужденец,означава,човек който няма български паспорт,не е отрасъл тук и не е роден тук.Който разбрал,разбрал...

Върни се в “Архив”