Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Мнениеот Eminem » 09 дек 2012 20:50

BU12TRAS написа:
BadBoy написа:
Eminem написа:Това са били фенове на ЦСКА. Нищо изненадващо. Много са деградирали :!:
Eminem написа:Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

Нещо си пообъркал времената, но се случва де.

Тоя заслужава бан на момента за манипулация и настройване на хората едни срещу други.

Сбъркал съм една дума. Ай и на мен и на теб ни е простено. Защото и ти сбърка словореда.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 20:52

Пожелавам само смърт на такива дебили ! Никакви затвори,никакви поправителни домове,човек който е толкова малоумен,тъп и ограничен,че е стигнал до там да пита случайни хора от кой отбора и при грешен отговор едва ли не да го убива,друго освен смърт не заслужава ! Аз също съм виждал из София подобни ситуации...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Фенове бият граждани в софийски Мол

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 20:54

shotgun blues написа:За тези дрогирани боклуци ,кога веднъж завинаги полицията ще вземе мерки и да им покаже малко закон на тея нещастници ???
А тоя Присо и останалите чуждестранни боклуци туристи от бълагрските футболни отбори ,да ги гонят най - накрая

Е ама няма бате,защото сме такъв прост,балкански народ...Когато в България се приложи закона и се действа по твърдо,както трябва,веднага се започва - "полицейски произвол","милиция","полицаи убийци" и т.н. Ние не искаме демокрация,ние искаме анархия !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 дек 2012 20:55

Toва 100% са ония малки дебили, наричащи себе си "малките свине". Свине братче, кво да искаш от тях...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 09 дек 2012 20:55

Не се правете на ударени - на всички ви е ясно, че в ТОЗИ случай става дума точно за фенове на ЦСКА. Това е третият такъв случай в SCS, и трите пъти беше след мач на ЦСКА и не само полицията знае, че има групичка от около десетина малоумни тийнейджърчета от квартала, които се качват на KFC-то и се забавляват след мач. Не отричам, че има такива и от други отбори, ама хайде спрете да се излагате и да отричате само заради идеята, че няма начин да има такива копелдаци в ЦСКА.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 дек 2012 21:02

Raid написа:Не се правете на ударени - на всички ви е ясно, че в ТОЗИ случай става дума точно за фенове на ЦСКА. Това е третият такъв случай в SCS, и трите пъти беше след мач на ЦСКА и не само полицията знае, че има групичка от около десетина малоумни тийнейджърчета от квартала, които се качват на KFC-то и се забавляват след мач. Не отричам, че има такива и от други отбори, ама хайде спрете да се излагате и да отричате само заради идеята, че няма начин да има такива копелдаци в ЦСКА.

Добре ,как пък все ЦСКА ви е в устата ? Може да са ,ама може и да не са ? Щом нито една медия до сега не си позволи да напише ,че става дума за "фенове на ЦСКА" ,то вие по какво съдите ,че са били такива ? Повярвайте ми и при най-малката възможност ,веднага би се публикувал компромат по адрес на ЦСКА !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 дек 2012 21:14

Eminem написа:Сбъркал съм една дума. Ай и на мен и на теб ни е простено. Защото и ти сбърка словореда.

Де да беше само една дума, не зная толкова ли е интересно да се прави човек на оригинален из форумите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 09 дек 2012 21:15

percival написа:
Raid написа:Не се правете на ударени - на всички ви е ясно, че в ТОЗИ случай става дума точно за фенове на ЦСКА. Това е третият такъв случай в SCS, и трите пъти беше след мач на ЦСКА и не само полицията знае, че има групичка от около десетина малоумни тийнейджърчета от квартала, които се качват на KFC-то и се забавляват след мач. Не отричам, че има такива и от други отбори, ама хайде спрете да се излагате и да отричате само заради идеята, че няма начин да има такива копелдаци в ЦСКА.

Добре ,как пък все ЦСКА ви е в устата ? Може да са ,ама може и да не са ? Щом нито една медия до сега не си позволи да напише ,че става дума за "фенове на ЦСКА" ,то вие по какво съдите ,че са били такива ? Повярвайте ми и при най-малката възможност ,веднага би се публикувал компромат по адрес на ЦСКА !

Ама не го приемайте лично - има ги всякакви сред феновете на всички отбори. Кажете, че сте против деянието им, независимо, че може да са фенове на ЦСКА. Или не ви дава сърце? А и за трите случаите знам, че са такива от първа ръка - имаме обект в мола, респективно - очевидци...

И не, не ми е все ЦСКА в устата, просто заради такива идиоти се притеснявам за хората ни и стоката ни там.
Последна промяна от Raid на 09 дек 2012 21:17, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 дек 2012 21:17

percival написа:
Eminem написа:
BU12TRAS написа:Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

П.П. На който и отбор да са били фенове, не се правят така нещата.

Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

Естествено ,точно така ще да е било и ти за да се отървеш каза ,че си фен на ЦСКА ,нали ?
Ебати жалкия тип !
Без значение е какви са били феновете ,по бързата процедура и за по 1 година минимум на топло !

Много ясно че ще каже че е от ЦСКА , иначе рискува да се озове в болница, и на мен ако ми излязат такива селяни ще кажа че съм от Левски , Спартак и който и да е селски отбор , Не ми пука изобщо от ЦСКА ,Левски или друг селски отбор. Опазването на животът ми е 1000% по-голям приоритет от "защитаване" на "чест" на въпросните отбори - на което само името им е българско :!: :!: :!:
Така че Шнур за всички отбори и селяни ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 21:18

Ей големи малоумници има в тоя форум бе бате....Кво значение левскари,цесекари,ботевисти,локомотивци,миньорц или каквито ще да са ? Днеска са малките прасета,утре ще са малките говеда,каква е разликата ? Защо се занимавате с излишни спорове,вярно ли било или не...

Върни се в “Архив”