Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Защото двама от тях са ги харесали вече, само не знам дали имат парите да ги купят. Иначе има и други естевтвено, важното е да са добри, а не да са просто нови попълнения които трябва да ги чакаме да станат футболисти тук, като Прохазка, Силва, Ели и той с какво е по добър от Иво и Милиев... та е такива са ни трансферите всяка година.
- levskar forever
- Контакти:
siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)
- напускащи: Башлиев, Старокин
- под въпрос: Гаджев и Райков
И аз съм "за" Милиев да остане.Познава отбора,и не е нужно да се сработва.При една добра подготовка ще се подобри,сигурен съм.Не трябва така с лека ръка да пращаме този и онзи,нека се даде шанс.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- Levski4Ever
- Контакти:
Какъв шанс бе? Ние сме Левски, а не някое слабо отборче, което няма голям избор на играчи и дава шанс на некадърници. Щом не е заиграл от началото добре, много трудно ще заиграе след една подготовка. Вярвайте в чудеса... От много даване на шанс ни закопаха разни Глави, Милиевци, Старокиновци и треньори като Гонзо, Ратко Достанич и т.н. За да се даде шанс трябва да видиш някакво желание, някакви предпоставки за израстване или връщане на форма както беше с Рамос и Калво. Първия им полусезон не беше от най-силните, но имаше моменти, в които просто разбираш, че са добри.

- santiliana
levskar forever написа:siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)
- напускащи: Башлиев, Старокин
- под въпрос: Гаджев и Райков
И аз съм "за" Милиев да остане.Познава отбора,и не е нужно да се сработва.При една добра подготовка ще се подобри,сигурен съм.Не трябва така с лека ръка да пращаме този и онзи,нека се даде шанс.
значи бронза може и да го вземем, освен ако Литекс не ни "дрънне"...

Докога ще се дава шанс и поради каква причина?! За парите, които взимат абсолютно всички в отбора, трябва да са перфектни играчи (поне за нашия си скапан шампионат). А не да ми се излагат срещу знайни и незнайни тимчета и да не умеят една топка да отиграят като хората. Левски не е училище. В титулярните 11 трябва да играят мъже- с характер и умения. Един е гърбав, друг "го е страх от топката", трети губи ориентация. Какви са тези карикатури дето разнасят синята фланелка?! Милиев, Старокин и още няколко подобни- просто не бива да удължават агонията на отбора. За да се постигне напредък в играта, точно с тези няма как да стане. Разберете го.
- Levski4Ever
- Контакти:
Мен ме е яд, че и скаутите ни не струват. Защото ако наистина имахме добри, играчи като Тодор Неделев и Георги Миланов щяха да са в Левски още преди да им се дигне толкова много цената и сега щяхме да мачкаме. И при една по-правилна политика Дембеле щеше още да ни е централен нападател. Абе пълна трагедия.

- santiliana
Levski4Ever написа:Мен ме е яд, че и скаутите ни не струват. Защото ако наистина имахме добри, играчи като Тодор Неделев и Георги Миланов щяха да са в Левски още преди да им се дигне толкова много цената и сега щяхме да мачкаме. И при една по-правилна политика Дембеле щеше още да ни е централен нападател. Абе пълна трагедия.
+1
Но скаутите са производни на ръководството на клуба. Те не са се пръкнали от Космоса. Няма политика, няма последователност в селектирането, в това- как трябва да изглежда отбора изобщо. Но пък и Тонев, както преди това 3 години Гонзо, ни омайва, че "знае как ще изглежда Левски" занапред... Да бе, да. Има ли вече останали наивни хора, които да се връзват на празни приказки?!
Затова- не бива да очакваме, че ще се вземе нещо качествено. Пак ще се врътне някоя и друга сделка с комисионни на "свободни играчи" и техните мениджъри... и това е. А в края на май и началото на юни отново ще се чудим "що, аджеба, пак останахме с калъфките и ходим по 500 души на мач на Левски?".
Последна промяна от santiliana на 16 дек 2012 19:57, променено общо 1 път.
- levskar forever
- Контакти:
Levski4Ever написа:Какъв шанс бе? Ние сме Левски, а не някое слабо отборче, което няма голям избор на играчи и дава шанс на некадърници. Щом не е заиграл от началото добре, много трудно ще заиграе след една подготовка. Вярвайте в чудеса... От много даване на шанс ни закопаха разни Глави, Милиевци, Старокиновци и треньори като Гонзо, Ратко Достанич и т.н. За да се даде шанс трябва да видиш някакво желание, някакви предпоставки за израстване или връщане на форма както беше с Рамос и Калво. Първия им полусезон не беше от най-силните, но имаше моменти, в които просто разбираш, че са добри.
Ей такъв шанс БЕЕЕ,като не си попаднал на треньор,как да играеш БЕ!?От такива разирачи,като теб форума е пълен.100 % съм сигурен,че си плюел още по Гаджев,Силва и др. който още в началото не са показали игра!Оставете тактиката на треньорите,от нас се иска само да покрепяме отбора.На всички ни е ясно,че и латекса и онези от рязаният град са си купили титлите.Аз искам отбора ми да играе!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- Levski4Ever
- Контакти:
Успокой се. Не се имам за разбирач, а просто изказвам мнение. Мисля, че няма нищо лошо. Относно Силва, ти от малкото мачове срещу слабите отбори ли разбра, че има качества и заслужава да е в Левски? Ще видим. Гаджев има качества, но е на приливи и отливи, а характера му няма да го коментирам. Колко червени картона си изпроси заради глупости? Може би е по-добре да се разделим с него.

- metodito
- Контакти:
Бобан Грънчаров! Задължително! Бе как другите се докопват все до футболисти като Ваюши, Грънчаров и тъ нъ, пък ние...

В "Левски" от край време решенията се взимат еднолично от един човек и само от него. Тонев и да пръдне, трябва да иска първо разрешение от Тодор. Едно от нещата, които признавам на Наско е, че той имаше топки (откъдето и да ги сравняваш, Наско е великан сравнен с деболото мустакато комунистическо мишле Батков) и понякога вземаше решения на своя глава...
Към днешна дата подобно нещо е абсурдно да стане... За мое съжаление, Гонзо така и не събра топки, за да тропне на масата пред Мустака...все пак си оставам Гонзо-фен...
Шегуваш се, нали? Има само двама футболисти сред сегашните титуляри, на които им пука за името и честта на клуба - Пламен и Владо! Всичко друго е наемна мърша! Колкото и добър да е Вкарвальо, той е наемник! Това е! Добър-лош, на Владо му пука за синята фланелка, а това не е маловажно.Може би е по-добре да се разделим с него.

Но скаутите са производни на ръководството на клуба.
В "Левски" от край време решенията се взимат еднолично от един човек и само от него. Тонев и да пръдне, трябва да иска първо разрешение от Тодор. Едно от нещата, които признавам на Наско е, че той имаше топки (откъдето и да ги сравняваш, Наско е великан сравнен с деболото мустакато комунистическо мишле Батков) и понякога вземаше решения на своя глава...
Към днешна дата подобно нещо е абсурдно да стане... За мое съжаление, Гонзо така и не събра топки, за да тропне на масата пред Мустака...все пак си оставам Гонзо-фен...
Я се осъзнай ,бе
На кой му пука за фланелката...на владченцето ли? Тоя нещасник при първата оферта да се маха , че не мога да го дишам
Последните мачове се видя доста добре,че работи за трансфер.