ivaka написа:ivo_gf написа:terata написа:На село май не знаете кога е време да спрете а? Ебати обидата, "неандерталец" изречено от перничанин с ник Иво голфа ...![]()
![]()
Много години живях в Сф и мога да кажа че много квартали на столицата ни не могат да стъпят на малкия пръст на Перник, такава селяния цари в тях, не виждаш ли че бол селчовци от краищата на цяла БГ в момента са в Сф, то не са помаци, цигани и всякакви други слабоумни, от 2 милиона над милион са точно такива индивиди, та за селяния не ми говори, тя не опира до география, а до това какво имаш в главата, а по всичко личи че ти нямаш много вътре... И gf не е съкратено от golfВ София средно на глава на населението се падат повече голфове отколкото в Перник, тъй че вземи се успокой малко!
Не се сърди, но наистина ми омръзна да Ви гледам в елита, с тая грозна игра.
Груба защита, брутална игра и шанс за една или две контри, и ако стане нещо, а ако съдията си затвори очите за няколко картона...това не е футбол, дори понякога да има успех!
Това аз определям, като антифутбол, нищо от това го няма в Европа.
Години наред в България, само един или два отбора практикуват обратното на този стил - винаги Левски плюс още някой и винаги патят от това срещу такива псевдо футболни отбори, понякога с любезното съдействие на съдиите, които си затварят очите за грубостите...омръзна ми.
Ако Ви ударим още едно рамо към долната група ще се радвам искрено!
Повярвай ми отношението ни към Вас е изцяло продиктувано от Вашето към нас!
Играем с всички, но се и уважаваме с някои от другите, а Вие не уважавате никого и затова никой не Ви уважава, а и играете грозно!
Съжалявам, че истината боли, но е факт!
Мислех си, че само аз ги мразя