lrlazarov_19 написа:Феновете на Челси ме шокират... Не осъзнават колко посредственост лъха от купуващия им на килограм отбор. Всички знаем за великите им трансфери..... И после разчитате на безспорния си късмет да ви спасява. Айде кротувайте и слезте на земята, защото скоро сезона навлиза в разгара си и пак ще правите невероятни равни с Уигън, Уест Бром и КПР. Моментната силна форма на Азар няма да ви влачи цял сезон. Торес ще си е все същия галош.
Иначе по темата и аз съм привърженик на идеята, че колкото по-силни отбори има в нашата група, толкова по-добре! Задължително искам Дортмунд да са при нас. Много ги харесвам, а и ще интересно Кагава да играе срещу бившия си клуб.
Отношението на измислените фенове на челсей повечето от които фенове след идването на Абрамович,и първата му спечелена ВЛ е оправдано.
Нормално е да изпитват злоба,ненавист,ЗАВИСТ към двата най-големи клуба в Англия - Манчестър Юнайтед и Ливърпул.До онзи ден сраха в темите на Пуул защото никой не ги броеше за живи тук, няма смисъл да се обръща внимание на такива нисши същества,той Господ сам ги е наказал.