Ивайло Петев (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Ивайло Петев (Фен тема)

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2012 22:22

D.Georgiev написа:Има си и положителни страни - да. Ще видим дали и тази година очакванията ще им натежат, а и ще видим дали ще се справят с по-голямото напрежение, което ще усетят тази година. Лично за мен с тези играчи, с тези финанси и с тези условия сме почти задължение да дублираме поне титлата, защото там случайността се свежда до минимум, за разлика от Купата.

Все пак сме новобранци, а и с Петев го има момента на наивния романтизъм :)
Но помня, че Домусчиев беше казал, че голямото предимство на Петев е че е коректен и не влиза в никакви порочни схеми. А това е много важно в нашето първенство, за отношенията му вътре в работната среда и когато има доста изкушения около него в един финансово осигурен клуб. Аз затова бих му простил наивитета в някои моменти заради трудолюбието и желанието с които работи. А и все пак още се учи. Лудогорец е донякъде и експериментална ракета ;) Но така е по-интересно и по-голяма тръпка за фена. Ако Домусчиев беше купил някой обигран чужденец за треньор (смятам, че му е по силите), то нямаше да е интересно Лудогорец да удуши конкуренцията и да реши титлата още в края на зимата. Сега има много повече екшън и знаем, че усилията са реални.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 10:00

Снощи битката беше Херо-Петев.
Херо го ощипа закачливо по бузката и го свали на земята от времената, когато му беше трЕнер в Ловеч.
Ние играхме с 5 момчета - наши юноши на по 20 години. В мача изглеждаха по-големи и по зрели от всеки играч на Лудогорец. И то не заради
възможностите си, ами заради впряга, който Херо им беше сложил...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 окт 2012 13:59

Мен ме изкефи много Петев, като се появи на пресконференцията - сресан на път с оскубани вежди със заострени краища - скандален просто! :mrgreen:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 15:30

crap написа:Мен ме изкефи много Петев, като се появи на пресконференцията - сресан на път с оскубани вежди със заострени краища - скандален просто! :mrgreen:

Явно напоследък обръща повече внимание на себе си, отколкото на отбора и тактиката му!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2012 20:56

mad forest написа:
crap написа:Мен ме изкефи много Петев, като се появи на пресконференцията - сресан на път с оскубани вежди със заострени краища - скандален просто! :mrgreen:

Явно напоследък обръща повече внимание на себе си, отколкото на отбора и тактиката му!

:mrgreen: Свежо !!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 окт 2012 21:05

Сгреши човека, дано (отново) си вземе поука защото не му е времето да се правят реформи. Има нещо, но скоро предполагам ще се разбере какво...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 21:17

Viv.Brooke написа:Сгреши човека, дано (отново) си вземе поука защото не му е времето да се правят реформи. Има нещо, но скоро предполагам ще се разбере какво...

Дали има нещо, за което всички говорят и говореха миналата година ще се разбере в мача с ЦСКА. Ако там не се разбере, ще е в следващия мач! Една загуба направи и го разчекнахме, а както се вижда на видеото сме имали положения, въпреки по-слабата игра! Нищо не е станало! Не е редно да се говори за смяна на треньора след 8 победи, 1 равен и 1 загуба, не мислите ли?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 окт 2012 21:40

Именно, това казвам и аз :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 май 2013 12:52

Ето информация от недостоверен източник, но пък в момента съм готов да се хвана и за сламка, стига да има надежда:

Домусчиев наясно със съдбата на Петев

В Разград прогнозират, че ако наставникът остане начело на състава, от Лудогорец ще си тръгнат поне 6-7 души

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев вече е наясно със съдбата на Ивайло Петев. Олигархът обаче ще съобщи решението си след края на първенството. То по никакъв начин не зависи от това ще направи ли Лудогорец чудото да вземе титлата.

Домусчиев вече е обсъдил въпроса със своя брат Георги, като двамата са на едно мнение. Какво е то, може да се разбере още днес, ако двубоят не завърши с победа на домакините.

В Разград прогнозират, че ако Петев остане начело на състава, от Лудогорец ще си тръгнат поне 6-7 души. Факт е, че в последните няколко кръга специалистът започна да върти сериозно титулярната единайсеторка, очевидно недоволен от някои от привилегированите състезатели.

В същото време обаче от няколко кръга насам никой от шефовете на Лудогорец не е обявил, че сто процента бившият футболист на Литекс няма да бъде уволнен след сезона.

Източник: livesport.bg

На мен ми звучи като съчинение, но все пак...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 май 2013 13:44

D.Georgiev написа:Ето информация от недостоверен източник, но пък в момента съм готов да се хвана и за сламка, стига да има надежда:

Домусчиев наясно със съдбата на Петев

В Разград прогнозират, че ако наставникът остане начело на състава, от Лудогорец ще си тръгнат поне 6-7 души

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев вече е наясно със съдбата на Ивайло Петев. Олигархът обаче ще съобщи решението си след края на първенството. То по никакъв начин не зависи от това ще направи ли Лудогорец чудото да вземе титлата.

Домусчиев вече е обсъдил въпроса със своя брат Георги, като двамата са на едно мнение. Какво е то, може да се разбере още днес, ако двубоят не завърши с победа на домакините.

В Разград прогнозират, че ако Петев остане начело на състава, от Лудогорец ще си тръгнат поне 6-7 души. Факт е, че в последните няколко кръга специалистът започна да върти сериозно титулярната единайсеторка, очевидно недоволен от някои от привилегированите състезатели.

В същото време обаче от няколко кръга насам никой от шефовете на Лудогорец не е обявил, че сто процента бившият футболист на Литекс няма да бъде уволнен след сезона.

Източник: livesport.bg

На мен ми звучи като съчинение, но все пак...

Прилича на поредната измислена новина за разконцентрация преди мач. Знаем колко подобни излязоха и в тях нямаше нищо общо. Но ти си прав, че моментът за смяна е сега, ако ще я има. И от тази гледна точка, тази "новина" вероятно не почива на нищо повече от това, което всички и без това знаем.
Много е важно какъв е авторитетът на Петев сред играчите в момента. Какво е обяснението за адаптацията и възможностите да играят на Ернандес и Милисавлевич. Има ли ключови играчи освен Бадема и Марселиньо които напускат и по какви причини. Да се оцени мотивацията на играчите и да се анализират причините за нивото ѝ. Все неща, които сега са ясни в по-голямата си степен.

Върни се в “Архив”