Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Сезон 2012-2013 трансфери и слухове

Мнениеот bnborisov » 02 юни 2012 20:34

Възродените "канарчета" с оферти за играчи на грандовете
Ботев стяга сериозна селекция за предстоящия сезон в "А" група. Пловдивчани са набелязали Галин Иванов и Божидар Митрев, съответно от Литекс и Левски, за първи попълнения. Иванов със сигурност напуска Ловеч след трусовете при ексшампиона, а Митрев вече бе освободен от "сините". За крилото Ботев ще трябва да плати трансферна сума, но по всяка вероятност тя няма да е сериозна. В Литекс са обявили тотална разпродажба и Цветан Василев няма да пропусне шанса да вземе един от най-конвертируемите играчи на "оранжевите".

http://www.sportline.bg/news/92576/botev-atakuva-liteks-i-levski

Bolyar
Контакти:

Мнениеот Bolyar » 03 юни 2012 00:45

nik_bg1 написа:
rump_shaker написа:Ами не знам. Сериозен съм. Тоест не знам дали той по няквъ начин е провокирал Ботевисти за да му имаме зъб. Поне аз не си спомням. А и е ставал шампион 4 пъти в България. Според мен не е толкова некачествен треньор. Тоест ако има нещо кажете ми го....

Не, на „Ботев“ не е направил нищо, нито е казал лоша приказка за нас... но за мен Гочето е като Мъри. С подсигурени 10-12 точки и готов отбор... Има успехи само в шопия.
От друга страна, нищо чудно да стане като с Хубси... защото никой няма да го остави на мира както когато е бил в „Етър“ и при първата грешна стъпка при нас... плюнки, псувни и т.н.
Не знам аз си мисля за Пичоне, доказал, че може да работи под напрежение. Но това си е мое мнение.

Гочето е най-великия български треньор, за всички времена. :)
Може да звучи супер глупаво и тъпо , но нека се обоснова...
Националният отбор на България, който стана 4-ти в света дефакто бе негово дело.
Гръбнакът на отбора бяха футболисти, които именно той отгледа от бледи юноши до завършени играчи.
Справка мачът България-Германия по 90 минути на терена бяха Трифон Иванов, Цанко Цветанов, Илиян Киряков и Краси Балъков, а като резерва се появи Бончо Генчев.
5-ма играчи от шампионския отбор на Етър, създаден от Гочето... да не забравяме също, че Гочето, точно преди американското лято бе треньор и на Левски,
където пък тренираше и други от националите в онзи знаменит отбор - Златко Янков, Кременлиев, Боримиров, Сираков... изобщо, Пената обра лаврите, а Гочето
беше този, който създаде играчите в онзи велик отбор. ;)

Малко хора знаят, че Стилиян Петров и Мартин Петроов бяха доведени в ЦСКА именно от Гочето...
и тук, пак по традицията от САЩ 94, лаврите обра Пената, който гин аложи в състава, след като Гочето бе уволнен по никое време...

Гочето е единственият български треньор, постигал успех в чужбина, в някое от големите европейски клубни
първенства - Финалът за купата на Германия с Унион Берлин и последвалото участие в ЕКТ.

и т.н. и т.н.

Онзи велик клуб, който имаше Велико Търново в края на 80-те и начаото на 90-те бе граден почти цяло десетилетие, точно от Гочето.
И като говоря за клуб имам предвид наистина КЛУБ - а именно силна ДЮШ, налагане на собствени кадри в мъжкия отбор и работа, работа и пак работа... дълги години.
Не чудо, постигнато за една-две годинки с цената на 10-15 милиона лв. и две дузини наемници от страната и чужбина по тертипа на Домусчиев или Гриша Ганчев.
А нали уж Ботев Пловдив се цели именно в дългосрочен и устойчив проект, а не голямо чудо за една година... или поне това са приказките на Цв. Василев ;)

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юни 2012 11:54

Колега, чел си но нищо не си разбрал...

Никой не е казал нищо лошо за Гочето. Само, че според мен не става за треньор на „Ботев“Пд...
При нас трябва да се гради отбор и няма време кой да го чака 10 год., както го чакаха в „Етър“ Вел.Търново.
Да Гочето има успехи, но с готови отбори, а „Ботев“ Пд. не е готов отбор...

Точно за това казвам, че Пичони е по-добрият вариант, той събра безработни маймуни и от тях направи отбор, с футболисти който даже не се бяха виждали.
Няма треньор в България който да направи това, което той направи за месец.

Това е моето мнение, не решавам аз, имаме си ръководство.

Тук само си раздвижваме пръстите, защото не сме го правили близо 10 год. и сега виждайки светлина в тунела, сме малко нетърпеливи за това което предстои и бързаме да изпреварим събитията, пък ако познаем густото ще е още по-голямо.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юни 2012 12:22

Извинявай ама тоя отбор от маймуни направи 1 победа само.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юни 2012 12:31

Една, ама суперска! :)

eagle23
Контакти:

Мнениеот eagle23 » 03 юни 2012 14:44

Вече като се стигне до етап за селекция и просто сърцето почва да ми се свива,просто се моля ръководството ни
да не направи трети гаф?
Сигурен съм че МЪРИ ще е много лош избор,и че доброто за нашият отбор е КОЦЕ ВИДЕЛОВ+някой от ПИЧОНЕ,
СТОИЧКОВ,В.ВУЦОВ,ПЛ.МАРКОВ.
Как мислите,ВИЕ,канари?

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 03 юни 2012 17:00

Моето мнение е твърдо НЕ на Мъри, Сераков, Вуцов!!!(Никога няма да забравя как Сернаков разби лицето на футболист от Ботев и то при ветераните. Уж случайно си махал с ръце!!!) ТВЪРДО НЕ!!!!!!!! Това са хора без капка МОРАЛ!!!!!!!!!!

Ще се радвам ако треньорското ръководство се състои от 2-3 професионалисти, ЧЕСТНИ И ВСЕОТДАЙНИ!!! ПРЕДИ МАЧА ЗАЕДНО ДА СЕЛЕКТИРАТ ОТБОРА И ДА ОПРЕДЕЛЯТ ТАКТИКАТА, а на пейката по време на мача да седи този който има лиценз ПРО!!!(ИЛИ ЗАЕДНО). АКО СА РАЗУМНИ И МИСЛЯТ НЕ ЗА ПАРИ, А ЗА БОТЕВ, НИКОГА НЕ БИХА СЕ СКАРАЛИ!!!

ТАКИВА ХОРА СПОРЕД МЕН СА: ПИЧОНЕ, БАЙ ГРОЗДАН, АНГЕЛ ЧЕРВЕНКОВ, ФЕРАРИО СПАСОВ, КОЦЕ ВИДОЛОВ!!!!!!!!!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 03 юни 2012 17:07

Според мен ръководството не дреме. Изказванията им пред пресата са просто за отбиване на атаката(дъжд от допълнителни въпроси). Със сигурност се работи, но се робува на ИМЕНА, мислейки, че се помага на БОТЕВ........ ДОРИ ЛАПТОПА Е ПО- ДОБЪР ОТ СЕРНАКОВ, МЪРИ, ВУЦОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 03 юни 2012 18:30

Условията на Стоилов – бюджет като на грандовете и заплата като за треньор в чужбина!

Бившият треньор на националния отбор на България и столичния Левски – Станимир Стоилов води усилени преговори със завърналия се в елита на българския футбол Ботев Пловдив, научи репортер на Livesport.bg!

Мъри всъщност е бил вариант номер 2 пред „канарчетата“, като разговорите за момента са неофициални. До последно преговори са водени с Димитър Димитров-Херо, но той е отказал категорично, основно поради лични причини.

Самият Стоилов е препратил представителите на пловдивчани към Лъчезар Танев.

По-любопитни са обаче условията, които специалистът е поставил, в замяна на пристигането си в Пловдив:
бюджет като на грандовете в страната
най-малко 10 нови състезатели, като единственият, който отговаря на представите му за титуляр в отбора е Мариян Огнянов
финансови лични претенции като за добре платен треньор в чужбина

„Черешката на тортата“ пък е фактът, че независимо от спекулациите в публичното пространство не ЦСКА, а именно Ботев ще е първият отбор, който ще има привилегията да избере кои футболисти от разпадащия се Литекс да привлече в редиците си! Това е възможно поради общи бизнес интереси на собственика на "жълто-черните" Цветан Василев и Гриша Ганчев, чийто кредити са към банката (КТБ) на благодателя на пловдивския клуб.

livesport.bg
Ферарио Спасов ще е новият треньор на Ботев Пловдив

Ферарио Спасов ще е новият треньор на Ботев Пловдив, научи Livesport.bg. Главният треньор на детско-юношеската школа в Литекс ще води „канарчетата" при завръщането им в А група, като на главния пост в пловдивския клуб ще замени настоящия селекционер на ловчанлии Христо Стоичков. Назначението е продиктувано от факта, че Костадин Видолов, който води „жълто-черните" в пролетния полусезон, не разполага с нужния за елитното първенство треньорски лиценз.

Назначението на Ферарио Спасов в Ботев ще се извърши по бизнес линия на взаимоотношенията между Корпоративна търговска банка и „Литекс Комерс" в лицата на респективните ръководители на финансовите институции Цветан Василев – председател на КТБ и Гриша Ганчев – собственик на „Литекс Комерс".

С назначаването на Ферарио Спасов автоматично отпадат сочените варианти за старши-треньор на Ботев като Димитър Димитров – Херо и Станимир Стоилов, чиито условия изглежда не са се харесали на клубното ръководство. Повече подробности за изискванията на Мъри, четете тук.

Взаимоотношенията между двата клуба ще доведат до солидна миграция на играчи по оста Литекс – Ботев. Очаква се голям брой състезатели на „оранжевите" да преминат именно в Ботев, като това ще се случи основно благодарение съвместната им работа с Ферарио Спасов в юношеските и младежки групи на Литекс. Както е известно немалка част от играчите в първия отбор на Литекс през изминалия сезон бяха именно продукт ка ДЮШ на ловешкия клуб.

livesport.bg

Според мен това е спекулация и не трябва да се вярва!!

Ето и една статия от sportal.bg

Ферарио Спасов за пореден път ще застане начело на Литекс. Очаква се до дни мустакатият специалист да смени на поста Христо Стоичков, пише "Тема Спорт". Досега Феро се занимаваше с процесите в ДЮШ на клуба, но в петък е бил уведомен, че трябва да води първия състав от новия сезон.

В същото време се разбра и една от основните причини Гриша Ганчев да реши да остави Литекс в "А" група. Това се налага, тъй като бизнесменът има да получава сериозни суми по трансферите на Ивелин Попов, Том и Дока Мадурейра в Турция. В случай, че "оранжевите" продължат участието си във "В" група, тези суми стават неизискуеми и Ганчев ще загуби големи пари. От друга страна, ако сега се обяви, че отборът отива при аматьорите, то най-конверитруемите футболисти на практика стават непродаваеми. Затова ловчанлии ще запазят елитния си статут.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юни 2012 18:49

nik_bg1 написа:Една, ама суперска! :)

Сладка беше да :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”