Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот Жоржиньо » 13 май 2012 20:16

Нека му е за дето игнорираше Боян Йорданов ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 май 2012 20:18

LIMASSOL написа:Някой по запознат да обясни,защо Любо Ганев толкова сериозно плюе по Стойчев :?

Сигурно го е прецакал в някоя далавера. Тоя Ганев не му е чиста работата. То се вижда от километри
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 май 2012 20:18

Жоржиньо написа:Нека му е за дето игнорираше Боян Йорданов ;)

Пранди също не викаше Йорданов. Освен това Боян на мястото на кого трябва да играе според теб ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 20:19

ros написа:Очевидно пресата от страна на правителството е огромна. До Лазаров е министър Нейков, а шефа на БФБ през цялото време говори за пари, за много пари!!!

Ето го и въпроса за цената и Нейков говори... Отговор - бла, бла, бла, за пореден път
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:20

ros написа:Очевидно пресата от страна на правителството е огромна. До Лазаров е министър Нейков, а шефа на БФБ през цялото време говори за пари, за много пари!!!

Ще ти кажа само , че Борислав Кьосев , който е някакъв шеф във федерацията заявява : "Бойко Борисов и Свилен Нейков имат последната дума , дали Радо Сточйев ще остане треньор" , та да попитам , къде го има това другаде освен в България :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 20:23

bilyaletdinov написа:

Ще ти кажа само , че Борислав Кьосев , който е някакъв шеф във федерацията заявява : "Бойко Борисов и Свилен Нейков имат последната дума , дали Радо Сточйев ще остане треньор" , та да попитам , къде го има това другаде освен в България :?:

Не бе, аз тва го знам, чух го. Става дума за тоталната политическа намеса в управлението на спорта!!! А тези мишки очевидно са доста гузни, ояли са се и сега се удят как да се спасяват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 13 май 2012 20:23

безумията на федерацията продължават...
Лазаров, Любо Ганев и другите тиквеници трябва да се изметат от волейбола веднъж завинаги

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:29

ros написа:
Не бе, аз тва го знам, чух го. Става дума за тоталната политическа намеса в управлението на спорта!!! А тези мишки очевидно са доста гузни, ояли са се и сега се удят как да се спасяват

Става дума за нарушаване на интересите на Данчо Лазаров и Любо Ганев , не виждам причина по средата на сезона да се отстранява националния селекционер , само защото не сме успели да отиграем една ситуация...ама няма какво да се чудя живеем във всичко друга , но не и в държава , за съжаление...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 20:30

Голямо благодаря на Радостин Стойчев!За големия му професионализъм и за това което направи за националния отбор.За пореден път се видя какви некадърни решения се взимат във Волейбола.Как не го оставиха да си изкара целия цикъл не знам!Поне да беше българин треньора, а не човек който изгониха без дори да му дадат обяснение защо.ЖАЛКО!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 май 2012 20:32

Никой не е пророк в собствената си страна.Явно и бате Бойко не е успял да го спаси или не е искал.Жалко с Пранди шампиони ли станахме ,че не сещам.

Върни се в “Архив”