Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro bad

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот joro bad » 06 апр 2012 18:47

Както и преди седмица, преди един ден (видно е от мненията ми в архива), така и сега ще го допотвърдя: Само Илиян Илиев e човек способен без пари да прави селекция и да остане да работи(години наред) и мотивира футболистите в клуба въпреки несгодите в него(визирам Берое). Без никакви притеснения да намира,налага и пуска в игра млади и непознати, но талантливи играчи с които неведнъж да побеждава ,,грандовете ни", челните отбори в класирането и да стигне финал за Купата на България с отбора си, а след това достойно представяне в ЕКТ. :idea: Скромен, земен, работохолик и най-вече ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНЬОР. :idea: И не на последно място-Левскар! ;)

П.С. Като гледам и на никой ,,басма не цепи" И Пламен Илиев капитан, абе какво по-хубаво от това!!!! Браво Тонев, веднъж поне показахте проницателност и мъдрост! :idea:
Дръжте се розови, че синият гръм ще ви удари! ха ха ха :lol: :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 апр 2012 18:57

Предстои мач между Левски и Берое и си представям какво ще се говори за този мач,ако Илиан е треньор на Берое. Наистина по-добре ще е да напусне поне преди този мач иначе пак ще има голямо реване от едни които в последно време така или иначе не са спрели да реват,ама тогава вече такъв рев ще падне,че не ми се мисли.

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 06 апр 2012 19:03

Интересно ми е дали и в Левски ще забърква бетон в отбраната когато отборът му поведе с 1:0. Грозният футбол в Берое е причината някои хора да не го харесват, но мисля че ще се справи.

Image

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 19:11

Абе да попитам : Някой знае ли за кой нападател ставаше въпрос , когато "буфера" изтърси , че Левски е имал централен нападател , но за 30 секунди , но Костов не го е искал . Опс като заговорихме за нападател ....излезе , че и за Арс бях прав . Може да беше дървен , но беше ефективен за разлика от доста други настоящи играчи.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2012 19:25

joro bad написа:Както и преди седмица, преди един ден (видно е от мненията ми в архива), така и сега ще го допотвърдя: Само Илиян Илиев e човек способен без пари да прави селекция и да остане да работи(години наред) и мотивира футболистите в клуба въпреки несгодите в него(визирам Берое). Без никакви притеснения да намира,налага и пуска в игра млади и непознати, но талантливи играчи с които неведнъж да побеждава ,,грандовете ни", челните отбори в класирането и да стигне финал за Купата на България с отбора си, а след това достойно представяне в ЕКТ. :idea: Скромен, земен, работохолик и най-вече ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНЬОР. :idea: И не на последно място-Левскар! ;)

Това е така и е факт, но целите пред Берое и Левски са различни, очакванията също и ако в Берое дадено нещо се приеме по един начин, то в Левски е по коренно различен, защото нека бъдем реалисти, Левски се бори постоянно за отличия, докато целите на Берое не са на 100 % да се търси отличие, а това носи след себе си напрежение.

Дали Илиев ще се справи никой в момента не може да предскаже.
zlobul написа:Абе да попитам : Някой знае ли за кой нападател ставаше въпрос , когато "буфера" изтърси , че Левски е имал централен нападател , но за 30 секунди , но Костов не го е искал . Опс като заговорихме за нападател ....излезе , че и за Арс бях прав . Може да беше дървен , но беше ефективен за разлика от доста други настоящи играчи.

Това ще си остане загадка и ставаше дума за 30 минути време, то ест въпросният е бил на Stand by в очакване решението на Костов, той се е отказал от него и въпросният нападател е поел в друга посока.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 19:37

Какво сте тръгнали да коментирате за цели в берое и ЛЕВСКИ бе хора ? Що не ги коментирахте тези неща в момента в който назначиха едно пловдивско инжИнерче без нито един ден стаж като треньор ? Аре сега да си мълчите , щото за последните три години се нагледахме на цели , на купи ,на спечелени дербита и "възходящи линии".
Ако има нещо което трябва да се коментира е , че на практика след обявяването на новия тренер , престоят на Илиян в берое става фиктивен . Така ще се измъчат и двата отбора . По добре ще е да се сбогува със заралии на мача им с монтана и от по следващия кръг да си идва при нас.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2012 20:48

Поклон Илиане, успех Ивко!

Илиан Илиев напуска Берое и приема ново предизвикателство. Новината днес със сигурност шокира доста от феновете на Берое, но и изглежда някак логична. След 4,5 години начело на "зелено-белите", три големи сътресения и три отбора изградени от нулата, Илиев си тръгва в точния момент - момент на финансова стабилност, момент на изграден отбор, момент на спокойствие. Благодарим ти, Илиане и успех! Радостната новина е изключително адекватното решение на ръководството на клуба за приемственост и изключително навременното обявяване само секунди след обявяването на Илиев за нов треньор на Левски от лятото на неговият наследник. Ивко Ганчев бе плътно до Илиев в последните 4,5 години, бе движеща сила за отбора и преживя и добри и лоши моменти, остана верен тогава когато трябваше да е така и научи не малко.

Този човек заслужава да изпратим само с аплодисменти. Под негово ръководство Берое спечели Купата на България, с него направихме един незабравим евромач на ст. "Георги Аспарухов" (където по стечение на обстоятелствата сега отива той) и победихме бъдещия му отбор за втори път в историята си пак там, на Герена. Той ни донесе онзи луд мач с Литекс и победата с 3:0 над бъдещия шампион на страната, онази незабравима и сладка победа над ЦСКА за Купата. Той ни донесе борба за място в Европа до последно преди само година. А през този сезон успя да доведе под Аязмото играчи, които да стават идоли на публиката, с които града да се гордее.

Поклон Илиане, успех Ивко!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 06 апр 2012 20:50

Ще напиша последно мнение в този форум и се радвам, че това ще е свързано с Илиян Илиев. Първо ще напиша, че в последно време ми дойде вповечко това непристойно поведение на господата Томислав, Грънчаров, Йовчев и Стоянов. Това са си истински български "журналисти" и благодарение на подобни има такъв многогодишен цирк с такова БФС, такива собственици на отбори, подобни заблудени фенове и като цяло такава е картината на българската Ъ група по сокерес.
Илиян Илиев е един отличен специалист, който разбира от футбол далеч повече от Мъри, Димитър Пенев или Херо. Нивото му е такова като на Георги Василев. Аз съм убеден, че той може да постигне големи успехи с отбора на Батков, каквито в момента биха били само научна фантастика. Съжалявам единствено, че в последните 2-3 сезона Илиян организираше полягания на старозагорската комада когато трябва, срещу когото трябва и с колкото трябва. Заради тези циркове, мен ме беше срам да кажа, че го уважавам като дин най-добрите български футболисти за всички времена. Другото, с което Илиян Илиев трябва да е наясно е, че всичките успехи, които дай Боже ще постигне, ще са ВЪПРЕКИ меркантилните типове, интриганти и прости злобари, каквито са Батков, Тонев, Баждеков, Ивков, Т.Русев, Грънчаров и т.н., сегашните гравитиращи около отбора от Герена крайно нечистоплътни елементи. Пожелавам на всички форумци здраве и приятни емоции и по-малко да се вслушват в думите на Т.Русев и Ст. Стоянов, а пък когато говори Валентин Грънчаров и Йовчев, направо да спират звука ;)

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 06 апр 2012 20:58

unist_gp на 06 Апр 2012 19:50
Ще напиша последно мнение в този форум и се радвам, че това ще е свързано с Илиян Илиев. Първо ще напиша, че в последно време ми дойде вповечко това непристойно поведение на господата Томислав, Грънчаров, Йовчев и Стоянов. Това са си истински български "журналисти" и благодарение на подобни има такъв многогодишен цирк с такова БФС, такива собственици на отбори, подобни заблудени фенове и като цяло такава е картината на българската Ъ група по сокерес.
Илиян Илиев е един отличен специалист, който разбира от футбол далеч повече от Мъри, Димитър Пенев или Херо. Нивото му е такова като на Георги Василев. Аз съм убеден, че той може да постигне големи успехи с отбора на Батков, каквито в момента биха били само научна фантастика. Съжалявам единствено, че в последните 2-3 сезона Илиян организираше полягания на старозагорската комада когато трябва, срещу когото трябва и с колкото трябва. Заради тези циркове, мен ме беше срам да кажа, че го уважавам като дин най-добрите български футболисти за всички времена. Другото, с което Илиян Илиев трябва да е наясно е, че всичките успехи, които дай Боже ще постигне, ще са ВЪПРЕКИ меркантилните типове, интриганти и прости злобари, каквито са Батков, Тонев, Баждеков, Ивков, Т.Русев, Грънчаров и т.н., сегашните гравитиращи около отбора от Герена крайно нечистоплътни елементи. Пожелавам на всички форумци здраве и приятни емоции и по-малко да се вслушват в думите на Т.Русев и Ст. Стоянов, а пък когато говори Валентин Грънчаров и Йовчев, направо да спират звука ;)

Значи да се вслушваме в изключително компетентите и непристрастни мнения на Ники Александров.. ;)

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 06 апр 2012 21:01

mor на 06 Апр 2012 18:58

unist_gp на 06 Апр 2012 19:50

Значи да се вслушваме в изключително компетентите и непристрастни мнения на Ники Александров.. ;)

С което не искам да обидя човека но твоите писания са провокативни...

Върни се в “Архив”