vaskonti написа:Май си забравил кой беше глобен от УЕФА?
Не съм. Въпросът е ти защо вкарваш това в темата, всъщност спомняш ли си за какво точно ни глоби УЕФА или само си ръчкаме?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Май си забравил кой беше глобен от УЕФА?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:vaskonti написа:Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...
Ами казал преди 2 месеца не е същото като официално съобщение за съд в спортен сайт, нали? Ако пък е така, да заведат дело и да си вземат парите, какво ги спираВиж, при вас е по-голям купон, направо с УЕФА работят хората, няма хън мрън.
Venko123 написа:TristaNNN написа:vaskonti написа:Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...
Ами казал преди 2 месеца не е същото като официално съобщение за съд в спортен сайт, нали? Ако пък е така, да заведат дело и да си вземат парите, какво ги спираВиж, при вас е по-голям купон, направо с УЕФА работят хората, няма хън мрън.
Я да видим сега - кой го глобиха от УЕФА за финансов феърплей? Кой няма пари и ще играе само с посредствени юноши + изкара цялата си подготовка в Правец?
Тошето да оправя нещата, че в края на годината ако не ги е няма да има само глоба от УЕФА, ами и наказание.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Venko123 написа:Във вашия форум не може да се пише. Там дори и когато ви хвали фен на някой друг отбор се трие, нали сте демократи.
Защо не коментираме заплатите в Левски, Ботев, Литекс или Лудогорец, а сега коментират само тези в ЦСКА? Нали не мислиш, че само при нас се бавят заплатите?
TristaNNN написа: И мен ме режат тук като прекаля, ама не рИва!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта