Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 11:44

vaskonti написа:Май си забравил кой беше глобен от УЕФА?

Не съм. Въпросът е ти защо вкарваш това в темата, всъщност спомняш ли си за какво точно ни глоби УЕФА или само си ръчкаме?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 юли 2014 11:46

Понеже намесваш и УЕФА. Тя УЕФА-та при вас влезе тази година. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 11:48

Вкарвам го в темата защото се чудя на какво от горе точно левскар ще иронизира ЦСКА за нередности.
Никой тук не е казал, че бивши играчи не трябва да си вземат парите. Ние нашето си го знаем, наследството от титаните не може да се изчисти за 2 дни. Но лека полека се чисти и за това има официални документи. Както казах, виж си първо гредата в собственото око! Точно вие да говорите за некоректни отношения, айде няма нужда!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 юли 2014 11:55

TristaNNN написа:
vaskonti написа:Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...

Ами казал преди 2 месеца не е същото като официално съобщение за съд в спортен сайт, нали? Ако пък е така, да заведат дело и да си вземат парите, какво ги спира :? Виж, при вас е по-голям купон, направо с УЕФА работят хората, няма хън мрън.

Я да видим сега - кой го глобиха от УЕФА за финансов феърплей? Кой няма пари и ще играе само с посредствени юноши + изкара цялата си подготовка в Правец?
Тошето да оправя нещата, че в края на годината ако не ги е няма да има само глоба от УЕФА, ами и наказание.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 12:26

Venko123 написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...

Ами казал преди 2 месеца не е същото като официално съобщение за съд в спортен сайт, нали? Ако пък е така, да заведат дело и да си вземат парите, какво ги спира :? Виж, при вас е по-голям купон, направо с УЕФА работят хората, няма хън мрън.

Я да видим сега - кой го глобиха от УЕФА за финансов феърплей? Кой няма пари и ще играе само с посредствени юноши + изкара цялата си подготовка в Правец?
Тошето да оправя нещата, че в края на годината ако не ги е няма да има само глоба от УЕФА, ами и наказание.

Глей с'я, ти и колегата над теб. В Гонг пише, че три бивши червени сърца ви дават на УЕФА, като очевидно имат основателна причина за това. Публикувам и коментирам тази новина, то всъщност май не е новина, а направо нормално събитие. Въртите-сучете, за да ми обясните, че УЕФА ни е глобила, само и само да прехвърлите горещия картоф, като удобно изпускате да споменете, че двата казуса нямат общо. Да сте писали за това тогава в нашия форум, така както много ваши красноармейски другари го направиха. Сега коментираме измаманите от ЦСКА бивши служители, а не мястото и състава на Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 юли 2014 12:28

Във вашия форум не може да се пише. Там дори и когато ви хвали фен на някой друг отбор се трие, нали сте демократи.
Защо не коментираме заплатите в Левски, Ботев, Литекс или Лудогорец, а сега коментират само тези в ЦСКА? Нали не мислиш, че само при нас се бавят заплатите?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 12:36

Venko123 написа:Във вашия форум не може да се пише. Там дори и когато ви хвали фен на някой друг отбор се трие, нали сте демократи.
Защо не коментираме заплатите в Левски, Ботев, Литекс или Лудогорец, а сега коментират само тези в ЦСКА? Нали не мислиш, че само при нас се бавят заплатите?

Ми коментирай им заплатите бе, кой те е спрял. Стига и ти си ревал като колегата ти, че едва ли не сините модератори ви касапят за всичко. Като не се съобразявате с правилата, ще ви касапят! И мен ме режат тук като прекаля, ама не рИва!
[offtopic]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 11 юли 2014 12:55

TristaNNN написа: И мен ме режат тук като прекаля, ама не рИва!

Гледам, още не са те резнали ?!. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 юли 2014 13:51

Страхотен ход, в Петък съобщават че утре, в Събота, е бенефиса на Тодор Янчев :shock:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 юли 2014 13:53

Toва, за тези които се интересуват, е известно от доста време. ;)

Върни се в “Архив”