Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот mistreated » 20 сеп 2013 14:26

plamenst7 написа:Ама вие сериозно ли си мислите, че Попадийн е един чудесен бег и Йоканович ей така от инат и защото е юноша не иска да го пуска?

Ама ти сериозно ли мислиш, че Старокин е един чудесен беК и затова го пускат?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 сеп 2013 14:33

plamenst7 написа:Ама вие сериозно ли си мислите, че Попадийн е един чудесен бег и Йоканович ей така от инат и защото е юноша не иска да го пуска?

За беГ незнам, ама за беК може и да става ;) При всички положения предпочитам Попадийн пред недоразумението Старокин или пенсията Ст.Ангелов. Колко ли па може да е по-зле от тях и то на подобен пост? Аре стига...на тая позиция Сульо и Пульо пробваха само на Попадийн не се даде шанс да покаже става или не става.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2013 15:15

Абсолютно! Да пускат Попадийн и да млъкват. Какви са тия Путинчанин, Дудка, имам чувство, че по име ги избират :)

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 20 сеп 2013 15:34

Дори да не е Попадийн, в нашата или в някоя чужда школа не може да няма един 18 годишен младеж, който да е по-добър от Старокин...
Ако бяха взели един такъв голобрад юноша в началото на сезона, досега щеше да е станал твърд титуляр...
Все едно Живко Миланов като го налагаха, сигурно беше класа... за мен Живко винаги е бил на ниво Б група, сега като гледам Старокин, ми се струва, че Живко е бил от световна класа!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 сеп 2013 17:45

Няма да е зле и един Мики Орачев да бъде пускан отляво, ама.. :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 18:01

ralka_levskarka написа:Няма да е зле и един Мики Орачев да бъде пускан отляво, ама.. :roll:

Колко мача си му гледала?
Трябва да играе този, който е готов и във форма, а ако няма такъв тези, които вземат заплати трябва да дадат обяснение, това че някой е юноша не му дава предимство.
Не съм им гледал мач, но за U19 на Левски няма добри отзиви и не виждат никой, който в близко време може да играе при мъжете. Те и в класирането са в долната половина на таблицата.
Изображение

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 20 сеп 2013 18:06

PFC Litex написа:Колко мача си му гледала?

PFC Litex написа:Не съм им гледал мач

Некой да те е бутал, че се клатиш, ъм?! И ти не си го гледал ама ръсиш акъл тук. Пази го, че ти е малко. Подфорум ли си немате, отбор ли кво ли? Тръгнал нашия селекцията на Левски да нищи.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 сеп 2013 19:33

PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:Няма да е зле и един Мики Орачев да бъде пускан отляво, ама.. :roll:

Колко мача си му гледала?
Трябва да играе този, който е готов и във форма, а ако няма такъв тези, които вземат заплати трябва да дадат обяснение, това че някой е юноша не му дава предимство.
Не съм им гледал мач, но за U19 на Левски няма добри отзиви и не виждат никой, който в близко време може да играе при мъжете. Те и в класирането са в долната половина на таблицата.

Аз съм му гледал мачове включително и в предсезонната подготовка с мъжете. Орачев в момента е най-добрият ляв защитник сред всички играчи от представителните гарнитури на Левски - от децата до мъжете. Изключително спокоен, уравновесен, мислещ с няколко хода напред, следящ внимателно играта, много стабилен психически. От 5-6 мача, включително и тези при мъжете в предсезонната подготовка това момче не направи нито една грешка. Винаги беше на правилното място с правилното действие. Наистина недоумявам, защо налагат недоразуменията Пинто и Старокин вместо това момче. Единствената ми забележка е, че не се включва по-активно в атаките, но може би такива са били треньорските инструкции. За Попадийн може да се каже почти същото, само с една забележка, че се поддава на паника и от тук прави повече грешки, т.е. трябва му малко повече увереност. Като цяло и двамата са за първия състав на Левски. Имат и предимството, че не взимат космическите за БГ стандартите заплати на Мюлдер, Пинто, Старокин и прочие. Недостатъкът им е само, че няма комисионни от тях и май това е определящото.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 20 сеп 2013 19:45

Der Schmarotzer написа: Недостатъкът им е само, че няма комисионни от тях и май това е определящото.

За Сираков това е сериозен недостатък.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2013 20:05

1.9.1.4 написа:
Der Schmarotzer написа: Недостатъкът им е само, че няма комисионни от тях и май това е определящото.

За Сираков това е сериозен недостатък.

Само ме уведоми как се взимат комисионни от българи и играчи струващи 0 лв.

Върни се в “Архив”