Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AMON AMARTH

Re: Моля помогнете!!!

Мнениеот AMON AMARTH » 20 мар 2009 11:43

Sleepwalker написа:Влизаш в арена.бг,след това цъкаш на фрее.арена.бг(май така беше), влизаш в категория спорт и там намираш торент "Левски". В него съм качил над 800 мб материали,снимки,клипчета от мачове и други на любимия отбор, които съм събирал.Там има много хубави снимки, които можеш да си оразмериш много лесно.Успех!

А как може,да се сложи изображение като подпис?

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 11:53

[img]...[/img] ;) На нястото на точките (...) поставяш адреса на снимката (location)
Това го слагаш в подписа си от потребителския си панел.Адресът на снимката го намираш, като цъкнеш в/у нея с десен бутон и отваряш "Свойства".
Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Защо Ели Зизов не желае да подписва с Левски

Мнениеот XTaz » 20 мар 2009 12:04

Yoda написа:
XTaz написа:Момчето не иска да подпише договор. Дали това няма да е поредният талант, който изпускаме... :| :| :|

:D .............. ТАЛАНТ, като Макариев, Крум Бибишков и другите "угаснали преди да почнат да светят, звезди" .... Кажете ми кой футболист, който се опъна на Левски след това стана някаква звезда дори и в селски отбор !!!??? :D
Този какво е направил до сега за Левски, нещо запомнящо се, гол някакъв, някакво отиграване, някаквъ връщане на топката към вратаря дори :D . Как набързо го обявиха и него за звезда и плачат че не искал в Левски. Ми не иска щото е усетил, че не е за там и няма да го пускат да играе ... Нали знаете онази приказка, дето : "Гроздето е кисело" - казала лисицата и подминала

хм. не съм много съгласен:
1. Ивелин Попов
2. Бандолиев
3. Наско Курдов
4. Гаджев - сега се чудим, как да го откупим
5. Макриев - да не би да не е станал играч. Я ми кажи, кои точно сме продали освен Домовчийски за повече от 500000 € последните да кажем 3 години

Тия момчета спокойно могат да са титуляри в Левски. Чий места ще вземат можеш сам да се сетиш. А и нали щяхме да налагаме момчета от школата....
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 мар 2009 12:16

Sleepwalker,това което си събрал е добро :) САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 мар 2009 12:22

Какъв талант е Зизов?
Някой гледал ли го е как играе и т.н. или само се доверяваме на писанията от интернет?
И, ако е такъв голям талант, защо не влиза в мачовете на Левски?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 20 мар 2009 12:24

Blue_Lion написа:Sleepwalker,това което си събрал е добро :) САМО ЛЕВСКИ !

Оооо, къде са сгуби бе, златен? :D

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 12:32

Blue_Lion написа:Sleepwalker,това което си събрал е добро :) САМО ЛЕВСКИ !

Радвам се,че ти е харесало. :)
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: СЛУЧКАТА С ЙОВОВ - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 12:41

dhs13 написа:според мен Йовов трябва да играе всеки мач, но не повече от едно полувреме. Най оптимален вариант е да влиза в 60-та минута. Зе Соарес е по млад, по бърз и може да се раздаде 100% за 60 минути. после влиза Бижутеров и за 30 мин. също се раздава на 100%. Според мен Кокалов има най голяма заслуга за недоволството срещу Ицо, защото не го използва оптимално. И не може Зе Соарес който намери мястото си в отбора и е в страхотна форма изведнъж да търка пейката защото се завърнал легендарен играч на дадения клуб. Велев направи много рязко тази промяна. мое мнение..

На Йовов трябва да му се даде букет Рози, благодарствен плакет и доживотен пропуск за централните трибуни на Г. Аспарухов ! С 2 думи пенсиониране! Човека си изигра дните - това сега е мъчение!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 20 мар 2009 12:49

Благодаря на всички!!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 13:21

XTaz написа:
Yoda написа:
XTaz написа:Момчето не иска да подпише договор. Дали това няма да е поредният талант, който изпускаме... :| :| :|

:D .............. ТАЛАНТ, като Макариев, Крум Бибишков и другите "угаснали преди да почнат да светят, звезди" .... Кажете ми кой футболист, който се опъна на Левски след това стана някаква звезда дори и в селски отбор !!!??? :D
Този какво е направил до сега за Левски, нещо запомнящо се, гол някакъв, някакво отиграване, някаквъ връщане на топката към вратаря дори :D . Как набързо го обявиха и него за звезда и плачат че не искал в Левски. Ми не иска щото е усетил, че не е за там и няма да го пускат да играе ... Нали знаете онази приказка, дето : "Гроздето е кисело" - казала лисицата и подминала

хм. не съм много съгласен:
1. Ивелин Попов
2. Бандолиев
3. Наско Курдов
4. Гаджев - сега се чудим, как да го откупим
5. Макриев - да не би да не е станал играч. Я ми кажи, кои точно сме продали освен Домовчийски за повече от 500000 € последните да кажем 3 години

Тия момчета спокойно могат да са титуляри в Левски. Чий места ще вземат можеш сам да се сетиш. А и нали щяхме да налагаме момчета от школата....

Имах предвид футболисти които са избягали от Левски, а не такива трансферирани в чужбина .... Освен това всички във футбола говорят само за трансфери, сякаш това е игра на трасфери ... някой като ритне два пъти правилно топката и казват, че тоя става за трансфер, а не казват, отбора има нова звезда, значи ни чака добро бъдеще .... тая политика да се говори само за трансфери и да се мисли само за тях , а не за просперитета на собствения клуб я наложиха от Борса :"цскъ". .... Освен това, ако се направи статистика на най скъпо продадените от България в чужд клуб футболисти, ще се окаже че Левски и пръв, втори Литеск и цскъ са трети . И това е факт , а не просто мнение .... Защото никой не съобразява, че големите "звезди" на цскъ са излезли от България за жълти стотинки ....

Колкото до Венко Попов и Балдовалиев, те пък кога станаха големи футболсти !!! Още се учат да ритат топка ..... В кой мач са се отличили и с какво ??? Журналистите ги дъвчат за звезди, а те и за Б група са "спорни"
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Архив”