XTaz написа:Yoda написа: 
.............. ТАЛАНТ, като Макариев, Крум Бибишков и другите "угаснали преди да почнат да светят, звезди" .... Кажете ми кой футболист, който се опъна на Левски след това стана някаква звезда дори и в селски отбор !!!???

Този какво е направил до сега за Левски, нещо запомнящо се, гол някакъв, някакво отиграване, някаквъ връщане на топката към вратаря дори

. Как набързо го обявиха и него за звезда и плачат че не искал в Левски. Ми не иска щото е усетил, че не е за там и няма да го пускат да играе ... Нали знаете онази приказка, дето : "Гроздето е кисело" - казала лисицата и подминала
хм. не съм много съгласен:
1. Ивелин Попов
2. Бандолиев
3. Наско Курдов
4. Гаджев - сега се чудим, как да го откупим
5. Макриев - да не би да не е станал играч. Я ми кажи, кои точно сме продали освен Домовчийски за повече от 500000 € последните да кажем 3 години
Тия момчета спокойно могат да са титуляри в Левски. Чий места ще вземат можеш сам да се сетиш. А и нали щяхме да налагаме момчета от школата....
Имах предвид футболисти които са избягали от Левски, а не такива трансферирани в чужбина .... Освен това всички във футбола говорят само за трансфери, сякаш това е игра на трасфери ... някой като ритне два пъти правилно топката и казват, че тоя става за трансфер, а не казват, отбора има нова звезда, значи ни чака добро бъдеще .... тая политика да се говори само за трансфери и да се мисли само за тях , а не за просперитета на собствения клуб я наложиха от Борса :"цскъ". .... Освен това, ако се направи статистика на най скъпо продадените от България в чужд клуб футболисти, ще се окаже че Левски и пръв, втори Литеск и цскъ са трети . И това е факт , а не просто мнение .... Защото никой не съобразява, че големите "звезди" на цскъ са излезли от България за жълти стотинки ....
Колкото до Венко Попов и Балдовалиев, те пък кога станаха големи футболсти !!! Още се учат да ритат топка ..... В кой мач са се отличили и с какво ??? Журналистите ги дъвчат за звезди, а те и за Б група са "спорни"