Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот KOPScousers » 31 май 2021 22:05

bubka написа:Нямаше да е сериозно отбор с нападател Дирк Куит да стане шампион :lol: .

Каут беше един от най-големите черноработници, които съм гледал някога изобщо във футбола, не само в Ливърпул. Желание и борба до последно, уникално сърцат играч, който беше основен играч за Холандия на няколко големи форума и има над 100 мача за родината си. Не знам как може да твърдиш подобно нещо, но явно толкова и си го гледал. Нямаше техниката на Робен, но компенсираше с много други качества, които бяха безценни за Ливърпул и Холандия. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 май 2021 22:08

KOPScousers написа:
bubka написа:Нямаше да е сериозно отбор с нападател Дирк Куит да стане шампион :lol: .

Каут беше един от най-големите черноработници, които съм гледал някога изобщо във футбола, не само в Ливърпул. Желание и борба до последно, уникално сърцат играч, който беше основен играч за Холандия на няколко големи форума и има над 100 мача за родината си. Не знам как може да твърдиш подобно нещо, но явно толкова и си го гледал. Нямаше техниката на Робен, но компенсираше с много други качества, които бяха безценни за Ливърпул и Холандия. :roll:

Описа футболистите на Черно море
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 31 май 2021 22:34

miro_rz написа:Аз помня оня дръглив финал на Олд Трафорд между Милан и Юве, 120 минути направиха крива топката! :mrgreen:
Беше нещо грозно!

То па щото английските финали и полуфинали (Моу и Рафата) в ШЛ са най-голямата реклама на футбола :lol: :lol: :lol: :lol:

RMCF написа:Меси с 4-те си гола от дузпи е в идеалния отбор на ШЛ за сезона... :lol: :lol: :lol:

Заслужено, сам премаза Хонвед и Динамо Загреб в групата :lol:
Сега трябва да кандидатства за домакинство на Копата, ако има достатъчно голямо игрище в къщата си в Барселона. И без друго южноамериканските бефесета се чудят къде да проведат нещото... Печели турнира и n-тата Златна топка му е в кърпа вързана :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2021 23:02

RMCF написа:Меси с 4-те си гола от дузпи е в идеалния отбор на ШЛ за сезона... :lol: :lol: :lol:

Той си е абонат там без значение как играе. Вероятно една година след като напусне футбола пак ще е там понеже духом ще допринася още за отбора и ШЛ. :mrgreen:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 31 май 2021 23:40

Дузпи или не, вкарваше във всеки мач от турнира, в който играеше включително и голът шедьовър срещу ПСЖ
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2021 23:43

Groucho написа:
miro_rz написа:Аз помня оня дръглив финал на Олд Трафорд между Милан и Юве, 120 минути направиха крива топката! :mrgreen:
Беше нещо грозно!

То па щото английските финали и полуфинали (Моу и Рафата) в ШЛ са най-голямата реклама на футбола :lol: :lol: :lol: :lol:

Заслужено, сам премаза Хонвед и Динамо Загреб в групата :lol:
Сега трябва да кандидатства за домакинство на Копата, ако има достатъчно голямо игрище в къщата си в Барселона. И без друго южноамериканските бефесета се чудят къде да проведат нещото... Печели турнира и n-тата Златна топка му е в кърпа вързана :lol:

Оптимист, Меси има само 3 загубени финала за копата и пак му дават златната топка.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 юни 2021 03:34

rhaegar написа:
kingofpop написа:
JackPackage написа:Какво става клетници - сектата на плешивия наркоман жива ли е, има ли прерязани вени :twisted: :twisted: :twisted:

Камилите го зоват, [u]след още 1 млрд[/u] може пак да се добере до финал, на който да бъде пребит :mrgreen:

Я пак :mrgreen: :mrgreen: :shock: lol: нарочно и тактично забравяш кой отбор похарчи 300 млн за траснфери миналото лято и купи 8 футболиста. Нали ти е ясно, че без милионите на Роман щеше да видите ШЛ през крив макарон :mrgreen: нямам нищо против вас, но точно тази купа дето взехте е най-големият пример как с пари се печелят трофеи.

Казваш го от гледната точка на фен на отбор, чиято последна ШЛ е спечелена с основното съдействие на Неймар, струващ повече от Хавертс и Вернер общо ли?

Неймар тогава дойде и просто беше част от отбора ни, дето взе ШЛ 2015. А вие сега доведохте не една част, а половин отбор(Хаверц, Менди, Вернер, Чилуел, Зиеш, Тиаго Силва/аре той беше без пари май). Предполагам сега разбираш колко неуместен и дори несериозен е коментара ти :mrgreen: Всъщност аз нямам нищо против вашите траснфери и винаги съм твърдял, че парите са неизменна част ит футбола. Всеки харчи и е нормално да е така. Но просто при положение, че последното лято вие купихте 7-8 играча, а Сити - ДВА някак опита на Джак да изтъкне парите на Гуардиола беше малко не на място :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2021 07:44

Двама, при положение че от 4 сезона само трупат и трупат....То оставаше всеки джам да купуват по 5-6 титуляра. Ние имахме фрапираща нужда от подновяване на състава (и още имаме), а те са завършен проект.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 юни 2021 08:31

KOPScousers написа:

Не бе, просто по някаква причини Куит(Кайт) беше един от футболистите, който вървеше с доста бъзици към него. Нещо подобно на Никлас Бендтнер или Тимо Вернер в момента :) . Пък и всички му викаха Кайт, а имаше един малоумен коментатор по Бтв, който непрекъснато го произнасяше Куит :lol: .
Последна промяна от bubka на 01 юни 2021 09:09, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 юни 2021 08:57

Че то ще падне имиджа на ШЛ ако поне един от Меси/Роналдо не са в топ отбора на лигата!
Рекламодатели ще искат отстъпка дето се вика!
:mrgreen:

Върни се в “Архив”