Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Край, замина ни селекцията. Ще ви прилапат сега. 

Само Левски!
- Обичам Левски
- Контакти:
Левски ще вземе поляка Курзалевски и ще мачкаме този сезон

- ralka_levskarka
- Контакти:
Обичам Левски написа:Левски ще вземе поляка Курзалевски и ще мачкаме този сезон![]()
Хубаво име, идеално е просто

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stanley_79
- Контакти:
zlobul написа:edmon_dantes написа:Чета ви мненията и просто ви се чудя...
Като бихме Металург, нямаше по-добър отбор от нашия. Ще мачкаме в Европа, титлата просто е въпрос на време, Марсиньо е класа като Меси и Роналдо, взети заедно. С една дума, отборът ни беше нещо като Испания само че на клубно ниво. И какво става само след 2-3 дни... Падаме от Черноморец и край, света се срина, живота свърши. Всички са некадърници, всички вън, ууууууууу... Давайте друга селекция да правим, тези не стават.
Абе хора, докога ще мислим така елементарно. Разберете - от един мач, два или три, които са начални за подготовка и с толкова нови имена, какво искате? Загубите са много по-полезни от победите в такива контроли - виждат се грешките и могат да се коригират в бъдещите мачове. Оставете Илиян и отбора да си проведе нормално подготовката. Правим трагедии от 1 (един) приятелски мач![]()
И да паднем в контролите, какво от това? То пък като само бием е голяма гаранция, че сме голям отбор, нали?
Братле , да ти кажа честно имената , които според мен нямат място в Левски никога няма да заиграят добър футбол , просто защото не стават. Не съм бил на различно мнение и след победата над Металург . А в мача с Черноморец наблюдавах това , което три години гледам и ми се ревеше . Продължавам да твърдя , че с изключение на Пелето селекцията е пълна боза .
"ПИЧ" още веднъж ще ти кажа, "ХАЙДЕ ОДИ ПРИ РОЗОВИТЕ". Стига сте пълнили темата и форума само с "ГЛУПОСТИ".
Това е тема за трансфери, слухове и новини. Не е за избиване на комплекси на "някой" фенове на ЛЕВСКИ.
Който има претенции, да извади "КИНТИ" и да оправи отбора с нужните играчи за милиони или поне стотици хиляди евро.
Ако не стига сте блъвали само"СВОЛАЧ" в тази тема, станала е "амнаисет" хиляди страници само изказвания на "разбирачи".
Има си тема "ВСЕКИДНЕВНА" там дрънкайте глупости.
Модераторите, хайде и "ВИЕ" се вземете в ръце. Стига сте позволявали да се спами толкова от голяма част от "Псевдо феновете".
Верно, че дори и розови не са спамили толкова много в наши теми от форума, колкото "НИЕ" самите. Или поне част от нас.
Който не му харесва отбора или политиката, да се откаже чрез "Държавен вестник" от него и да не ни занимава с присъствието си повече.
ТОВА Е ЛЕВСКИ!!!!
Той е над всичките ви фенски мнения и изказвания.
ТОЙ Е ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ "ПСЕВДО ФЕН", който си плюва "СВОЛАЧ".
ТОЙ Е ЧАСТ ОТ НАС.
ЧАСТ, КОЯТО Е ВЪТРЕ В СЪРЦА ТА НИ!!!
Не да си чешем езиците с глупости.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Stanley_79 написа:zlobul написа:Братле , да ти кажа честно имената , които според мен нямат място в Левски никога няма да заиграят добър футбол , просто защото не стават. Не съм бил на различно мнение и след победата над Металург . А в мача с Черноморец наблюдавах това , което три години гледам и ми се ревеше . Продължавам да твърдя , че с изключение на Пелето селекцията е пълна боза .
"ПИЧ" още веднъж ще ти кажа, "ХАЙДЕ ОДИ ПРИ РОЗОВИТЕ". Стига сте пълнили темата и форума само с "ГЛУПОСТИ".
Това е тема за трансфери, слухове и новини. Не е за избиване на комплекси на "някой" фенове на ЛЕВСКИ.
Който има претенции, да извади "КИНТИ" и да оправи отбора с нужните играчи за милиони или поне стотици хиляди евро.
Ако не стига сте блъвали само"СВОЛАЧ" в тази тема, станала е "амнаисет" хиляди страници само изказвания на "разбирачи".
Модераторите, хайде и "ВИЕ" се вземете в ръце. Стига сте позволявали да се спами толкова от голяма част от "Псевдо феновете".
Верно, че дори и розови не са спамили толкова много в наши теми от форума, колкото "НИЕ" самите. Или поне част от нас.
Който не му харесва отбора или политиката, да се откаже чрез "Държавен вестник" от него и да не ни занимава с присъствието си повече.
ТОВА Е ЛЕВСКИ!!!!
ТОЙ Е ЧАСТ ОТ НАС.
С тия приказки при гугутката , ясно ?
И понеже малко хора знаем какво е Левски не ни е нужно да ни обясняваш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
било глупости , че некви от одеса ни бият с 2-0 , а можеха поне със 5 или 6 . Защитата -пълна трагедия и некъв дето гледа мачове от 5-6 години ще се изказва , Абе я марш бе .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ало, не знаеш кой седи отсреща, че да казваш "наркомани" .
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stanley_79
- Контакти:
zlobul написа:Stanley_79 написа:zlobul написа:Братле , да ти кажа честно имената , които според мен нямат място в Левски никога няма да заиграят добър футбол , просто защото не стават. Не съм бил на различно мнение и след победата над Металург . А в мача с Черноморец наблюдавах това , което три години гледам и ми се ревеше . Продължавам да твърдя , че с изключение на Пелето селекцията е пълна боза .
ТОВА Е ЛЕВСКИ!!!!
ТОЙ Е ЧАСТ ОТ НАС.
С тия приказки при гугутката , ясно ?
И понеже малко хора знаем какво е Левски не ни е нужно да ни обясняваш .
Аман от вчерашни лапета и наркоани !
А, не може ли при "ЩЪРКЕЛА". ама и теб да те водя на там.
Явно си доста зле, с ГЕографията?
Според теб дали имам нещо общо със София?
А и едва ли съм "ЛАПЕ" както се подразбира от аватара ли и ника.
Вервай ми не съм и "НАРКОАН"!!!
Ако показваше, че ЛЕВСКИ значи нещо за теб нямаше да "дрънкаш" глупости през коментар.
Къде Беше, ти между 1998 и 2001 година, когато не можехме пак да помиришем титлата? Или през следващите празни години. Защо тогава не бе толкова "ДЕЕн" в изказванията си?
Предлагам ти да поведеш "ВСИЧКИ" Твой поддръжници и да свалиш властта в Левски.
Пък знаеш ли след време може на ТЕб да се кланяме.
Може ти да си "Месията", който ще спаси любимият ни отбор.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
ТОВА Е ЦСКА!!!
ТОВА Е ЦСКА!!!
- amstel_beer
- Контакти:
Тонев да не се ослушва и да уговори Божинката до нова година, а от пролетта с Арс или някой друг по-добър от него, да стягаме отбор за ШЛ. 

- Levskar_90
amstel_beer написа:Тонев да не се ослушва и да уговори Божинката до нова година, а от пролетта с Арс или някой друг по-добър от него, да стягаме отбор за ШЛ.
Божинов отива при Благо в Терек, при нас ще докара вариант Б

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА