Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Re: Моля помогнете!!!

Мнениеот nn72 » 20 мар 2009 09:50

Колеги,дайте едно рамо на човека!Моите представи за аватар са малко по-различни!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 09:51

Свали от някои вече действащ аватар!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

cskaole

Re: КЛИПЪТ НА ТОДОР БАТКОВ, В КОЙТО СЕ ВИЖДА КАК НАРУшАВА ЗАКОНА

Мнениеот cskaole » 20 мар 2009 09:53

След дълго преследване из софийските пивници и кафани, знаменитият президент на ПФК Левски и отявлен ловец - адвокат Тодор Батков, бе открит в едно квартално кафене в Банкя, намиращо се в близост до хотел Банкя Палас, който е собственост на последния. На въпрос на човек от екипа защо адвокатът не е в своя хотел, той с авторитет отговори, че там не сервират домашна ракийка, каквато съответно има в кафенето. Видимо развеселен от нашето присъствие, Батков засука мустак и добави, че в момента зад кафенето тече обработката на дивото прасе, което той лично е отстрелял. Самата обработка се бавела, защото транжорите търсели все още куршумите из трупа на животното. Адвокат Батков, също така ни довери, че е стрелял с патрони тип "дум-дум", които при попадение се разпръсквали из тялото за по-големи поражения. След като сладко-сладко си отпи от ракийката и хапна от салатката, бизнесменът благоволи да ни запознае с двамата си компаньони, които също бяха любители на парливата течност и методично отпиваха от чашките си. Първият - Володя, ни го представи като ветеран - снайперист от Афганистан, който обучавал президента на ПФК Левски в стрелба и до момента постигнал значителен напредък като обучил нашия бизнесмен да може да отстрелва от 450 метра врабче в окото. Вторият компаньон на Батков ни беше представен като Альоша - ветеран - танкист от Чечня, който обучавал адвоката на всички умения за водене на бой с танк Т-80. Последното предизвика учудването ни, но Батков веднага поясни, че следващият път отива на лов за лисици и сърни с руската машина. На въпроса ни защо точно с танк, той отговори, че при пряко попадение от оръдието, нямало да му се налага да повтаря и това щяло да му достави страхотно удоволствие. Наслука!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 10:04

ТОВА ВЕЧЕ Е КРАЯТ НА ЛЕВСКИ !!! :D :D
Аз се чудех, защо червените боклуци ходят умислени от една година, а те ето какво измислили ... Напънала се планината и родила ... микроб :D !
Това вече събаря Батков от всякъде ... Сега като го погнат ДАНС , ФБР, ГРУ, МОССАД , ЦРУ и т.н. направо ще му разкажат играта .... да стреля той с пищов по прасенцата ... Вместо да открадне 50 000 000 от някоя фирма и да наебе 500 000 червени фенове, ще ми стреля по прасенцата ... Престъпник :D Снощи хиляди червени фенове най после заспаха !!! Мъката им свърши ! Батков аут от играта !!! :D

АБЕ БАТКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЕДНА ТЕЖКА КАРТЕЧНИЦА И НЕ ОТИДЕШ НА АРМИЯТА ?! Да видиш що е лов на прасета !!! :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 20 мар 2009 10:08

Копирай си моя,ако ти харесва де...

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 20 мар 2009 10:10

аватар на футболния клуб или на васил иванов кунчев...
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Защо Ели Зизов не желае да подписва с Левски

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 10:12

XTaz написа:Момчето не иска да подпише договор. Дали това няма да е поредният талант, който изпускаме... :| :| :|

:D .............. ТАЛАНТ, като Макариев, Крум Бибишков и другите "угаснали преди да почнат да светят, звезди" .... Кажете ми кой футболист, който се опъна на Левски след това стана някаква звезда дори и в селски отбор !!!??? :D
Този какво е направил до сега за Левски, нещо запомнящо се, гол някакъв, някакво отиграване, някаквъ връщане на топката към вратаря дори :D . Как набързо го обявиха и него за звезда и плачат че не искал в Левски. Ми не иска щото е усетил, че не е за там и няма да го пускат да играе ... Нали знаете онази приказка, дето : "Гроздето е кисело" - казала лисицата и подминала

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 20 мар 2009 10:12

alfonso написа:Леле майко! Този ако беше нападател на Левски щяхме да изпаднем! Не стига че стои на гюме пред вратата ами и не може да вкара! Ако успеха му в лова на прасета е показателен,тази година шампиони ама друг път! Я по-добре Йовов да си пропуска,поне не гърми и трещи като улав,пък и на трибуните не го чуваме как псува! :lol:

Велик си браток ,от тоз коментар по точен няма ха ха ха ха :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 мар 2009 10:13

Сещам се и за една реплика от миналата година на Боримиров за автомата и прасетата... Явно в Левски само за това говорят, ама ловът им все такъв. Очевидно полицейския клуб получава оръжие по принуда, без да са питали тези които ще го ползват треперят ли им ръцете, как са със зрението и психиката. Смешно и жалко.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 10:17

ТОВА ВЕЧЕ Е КРАЯТ НА ЛЕВСКИ !!!
Аз се чудех, защо червените боклуци ходят умислени от една година, а те ето какво измислили ... Напънала се планината и родила ... микроб !
Това вече събаря Батков от всякъде ... Сега като го погнат ДАНС , ФБР, ГРУ, МОССАД , ЦРУ и т.н. направо ще му разкажат играта .... да стреля той с пищов по прасенцата ... Вместо да открадне 50 000 000 от някоя фирма и да наебе 500 000 червени фенове, ще ми стреля по прасенцата ... Престъпник Снощи хиляди червени фенове най после заспаха !!! Мъката им свърши ! Батков аут от играта !!!

АБЕ БАТКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЕДНА ТЕЖКА КАРТЕЧНИЦА И НЕ ОТИДЕШ НА АРМИЯТА ?! Да видиш що е лов на прасета !!!

Върни се в “Архив”