motg написа:memnto написа:В продажба са, какво те интересува?
Аз съм си купил, но жената каза, че като са готови пластиките ще ми звънне, да мина да си я взема от Армията.
Това беше преди 3 седмици
Там са вече.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аз съм си купил, но жената каза, че като са готови пластиките ще ми звънне, да мина да си я взема от Армията.
memnto написа:motg написа:memnto написа:В продажба са, какво те интересува?
Там са вече.
motg написа:memnto написа:motg написа:memnto написа:В продажба са, какво те интересува?
Там са вече.
Току що ми се обадиха
TristaNNN написа:memnto написа:Платените подлоги от всички медии са се впрегнали и заливат ли заливат с помията си ЦСКА.
Как пък за ония един материал не излезе, или пък за Разград или Ловеч.
В Пловдив нямат лев да се обърнат, но нищо по "медиите". Само ЦСКА им е в устата. Но явно знаят, че голямото име им гарантира много кликания и съответно приходи.
Ми не, специално на тези нищо не им гарантира. И какво значи платените подлоги? Кой плаща на тези "подлоги" да петнят харизмата? Ние, Лудогорец, а може би Литекс, според теб кой е толкова богат, за да плаща на вестник да каже истината за проблемите при червените? Колкото до нас и другите тимове, ами има много материали за четене, отвори, прочети и спри с тези мантри за мнимия враг, вече е смехотворно просто. И за майните има предостатъчно материали, чети смело.
petko.h.markov написа:Ако си вземеш автомобил на лизинг и не можеш да си платиш вноските два,три месеца,означава само едно-не си
си направил добре сметката.Обикновено ти прибират колата защото си се изхвърлил.Има ли футболист или треньор
тръгнал си от клуба с изплатени всички заплати?Следват дела,плащане и лош имидж.Това са фактите сега.Другото
е ала-бала.
petko.h.markov написа:Ако си вземеш автомобил на лизинг и не можеш да си платиш вноските два,три месеца,означава само едно-не си
си направил добре сметката.Обикновено ти прибират колата защото си се изхвърлил.Има ли футболист или треньор
тръгнал си от клуба с изплатени всички заплати?Следват дела,плащане и лош имидж.Това са фактите сега.Другото
е ала-бала.
Кашчей написа:Logical person написа:Съвсем скоро като станем публично дружество ще има тежки санкции за подобни публикации.
Вчера попитах, но не пречи да повторя:
Какво пречи да има тежки санкции за такива публикации и сега?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта