Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2013 20:39

Сираков: Не съм похарчил 1 лев за трансфери, през пролетта ще изглеждаме по различен начин

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков остана доволен от победата с 4:0 над Пирин (Гоце Делчев), но за пореден път подчерта какви са проблемите на "сините", предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Георги Аспарухов" и бе от първа между двата тима от 1/16 финалите на турнира за Купата на България.

"Решихме тези два двубоя с Пирин (Гоце Делчев). Хубаво е хората да видят с какво разполагаме, защото това ще е до Нова година. Левски на изключително много постове има нужда от много по-класни футболисти", каза Сираков след края на мача

"До момента не съм похарчил нито един лев за селекция. Не мисля, че отбор като Левски може да постигне нещо по този начин. Имах разговор с ръководството и ми беше гарантирано, че ще получа такъв бюджет, за да доведа толкова футболисти, колкото са нужни на Левски", разкри шефът на "сините".

"Ако някой смята, че с този отбор Левски може да спечели титлата, да заповяда, аз смятам, че не може. Не съм тук да лъжа хората, не съм идеален, но не съм похарчил 1 лев за трансфери", изтъкна отново Вълка.

Той обяви, че с тази игра и състав "сините" може дори да не спечелят купата на страната: "Ако играем по този начин с този отбор, можем да се надяваме да вземем купата. През пролетта ще изглеждаме по различен начин".

"Когато взимаш свободни агенти, в 99% от случаите те са се готвили самостоятелно, така че трябва тепърва да навлизат във форма. Най-срамното е, че Антонио Вутов е най-креативният и смелият играч на Левски", завърши Наско Сираков.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 сеп 2013 22:45

"....Когато взимаш свободни агенти, в 99% от случаите те са се готвили самостоятелно, така че трябва тепърва да навлизат във форма. Най-срамното е, че Антонио Вутов е най-kреативният и смелият играч на Левски", завърши Наско Сираков. [/quote][/quote]
И не разбрах от това изказване на НСПП-то кое му е срамното, че Вутов е най-добрият и креативен играч в Левски? Антонио Вутов е с толкова класа и талант, колкото всички останали "титуляри" взети заедно + някои от резервите. Ако до сега НСПП-то не го е разбрало, наистина Левски има голям проблем.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 сеп 2013 23:31

Определено в Левски нещата не са добре, треньора търси титла, шефа казва, че този отбор не става, а и липсата на финанси:
„Още преди да се завърна в Левски ми беше съобщено, че в клуба няма пари за селекция. Знаех как стоят нещата, но все пак се съгласих да дойда. Обещаха ми, че през зимата ще има достатъчно пари за нови футболисти, за да можем да изглеждаме по съвсем различен начин“, сподели Наско Сираков.
се отразява отрицателно на отбора.
Определено се чака Газпром
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2013 10:28

Ами ще се отразява зле, като тоя нещастник по цял ден ланка, че футболистите ни са слаби....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2013 10:28

molteni написа:
THE G.A.M.E написа:Спешно ни трябва крило или халф-плеймейкър !

Аз си мислих, че сме взели Миро за човекът зад нападателите, ама "разбирача" Йока го пуска крило ... И така се налага дървари, като Гаджев, Бру и Велев, да играят плеймейкър. :shock:

Ако М. Иванов ще си играе на фланга, трябва ни спешно халф-подавач, с нужната техника и голов удар.
Ако Миро си отиде на позицията зад Генков, трябва ни крило ... Незнам обаче тоя Ларсен Туре, като какъв ще го налага "разбирача". :roll:

Ти си изключително неадекватен. ;) А "разбирача" Петев, защо го пускаше 2 г. крило в Лудогорец ? Или ти си по-голям разбирач и от двамата. :lol:

"
Ако беше гледал повече от 1-2 мача на Лудогорец, щеше да знаеш, че при Петев всички офанзивни футболисти си сменяха местата.
Доста често на фланга се озоваваха дори играещите Ц.Н.
Миро няма цял мач като крило, ама то трябват наблюдения за тая работа...
Доста абсурдно е да се каже, че М. Иванов бил крило ... Това само лаик гледащ футбол от 2-3 години може да го твърди.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 сеп 2013 10:33

BadBoy написа:Определено в Левски нещата не са добре, треньора търси титла, шефа казва, че този отбор не става, а и липсата на финанси:
„Още преди да се завърна в Левски ми беше съобщено, че в клуба няма пари за селекция. Знаех как стоят нещата, но все пак се съгласих да дойда. Обещаха ми, че през зимата ще има достатъчно пари за нови футболисти, за да можем да изглеждаме по съвсем различен начин“, сподели Наско Сираков.
се отразява отрицателно на отбора.
Определено се чака Газпром

Я пак помисли! viewtopic.php?f=1&t=81527&start=1720 ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 сеп 2013 10:33

Пак искам да попитам, какво мислите за идеята ми да играем в схема без плеймейкър 4-2-2-2, с идеята да отстъпваме средата на терена на противника, за да разрежда защитата си и бързите ни играчи като Гари, Вутов и Туре (надявам се) да се възползват по най-добрия начин?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 сеп 2013 11:22

doktora25 написа:Пак искам да попитам, какво мислите за идеята ми да играем в схема без плеймейкър 4-2-2-2, с идеята да отстъпваме средата на терена на противника, за да разрежда защитата си и бързите ни играчи като Гари, Вутов и Туре (надявам се) да се възползват по най-добрия начин?
Не е зле като идея, но е прекалено рисковано за отбор с доскоро шампионски амбиции, имащ 9 точки от 8 мача.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 сеп 2013 11:51

doktora25 написа:Пак искам да попитам, какво мислите за идеята ми да играем в схема без плеймейкър 4-2-2-2, с идеята да отстъпваме средата на терена на противника, за да разрежда защитата си и бързите ни играчи като Гари, Вутов и Туре (надявам се) да се възползват по най-добрия начин?
Не зная какво да мисля. Нямам треньорски лиценз. Закъснял си малко, вече назначиха треньор на Левски, а пък го подкрепяш безрезервно. Може би ще е добре да потърсиш контакт с Йока и да споделиш идеята си с него. Ако в него има нещо положително, може и да свърши работа. Не се бъзикам, едно време Интер е мачкал всичко на контраатаки, а за мен като привърженик на Левски е важно отбора да печели без значение как.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 19 сеп 2013 12:05

THE G.A.M.E написа:
molteni написа:
THE G.A.M.E написа:Спешно ни трябва крило или халф-плеймейкър !

Аз си мислих, че сме взели Миро за човекът зад нападателите, ама "разбирача" Йока го пуска крило ... И така се налага дървари, като Гаджев, Бру и Велев, да играят плеймейкър. :shock:

Ако М. Иванов ще си играе на фланга, трябва ни спешно халф-подавач, с нужната техника и голов удар.
Ако Миро си отиде на позицията зад Генков, трябва ни крило ... Незнам обаче тоя Ларсен Туре, като какъв ще го налага "разбирача". :roll:

Ти си изключително неадекватен. ;) А "разбирача" Петев, защо го пускаше 2 г. крило в Лудогорец ? Или ти си по-голям разбирач и от двамата. :lol:

"
Ако беше гледал повече от 1-2 мача на Лудогорец, щеше да знаеш, че при Петев всички офанзивни футболисти си сменяха местата.
Доста често на фланга се озоваваха дори играещите Ц.Н.
Миро няма цял мач като крило, ама то трябват наблюдения за тая работа...
Доста абсурдно е да се каже, че М. Иванов бил крило ... Това само лаик гледащ футбол от 2-3 години може да го твърди.

Гледам всички мачове от БГ първенството.С тези неща които пишеш, затвърждаваш мнението ми, че в Сливен явно имате различни виждания за играта. :? Мирослав Иванов играеше като крило...в 99 % от мачовете. ;)
Лаик ?! Защо, да не би да ти е харесвал повече като дефанзивен халф...какъвто играеше в повечето мачове при нас ? :roll:

Върни се в “Архив”