Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Levskar_90 » 06 юли 2012 19:35

Левски ще тръгне нагоре, когато се махнат Тонев и Батков, и на тяхно място да дойде човек като Домуса, който гради отбор, а не като нашите далавераджии.

Със Тонев и Батков най много трети в България и по 2-4 мача в Европа.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 юли 2012 19:40

zlobul написа:
edmon_dantes написа:Чета ви мненията и просто ви се чудя...
Като бихме Металург, нямаше по-добър отбор от нашия. Ще мачкаме в Европа, титлата просто е въпрос на време, Марсиньо е класа като Меси и Роналдо, взети заедно. С една дума, отборът ни беше нещо като Испания само че на клубно ниво. И какво става само след 2-3 дни... Падаме от Черноморец и край, света се срина, живота свърши. Всички са некадърници, всички вън, ууууууууу... Давайте друга селекция да правим, тези не стават.
Абе хора, докога ще мислим така елементарно. Разберете - от един мач, два или три, които са начални за подготовка и с толкова нови имена, какво искате? Загубите са много по-полезни от победите в такива контроли - виждат се грешките и могат да се коригират в бъдещите мачове. Оставете Илиян и отбора да си проведе нормално подготовката. Правим трагедии от 1 (един) приятелски мач :shock:
И да паднем в контролите, какво от това? То пък като само бием е голяма гаранция, че сме голям отбор, нали?

Братле , да ти кажа честно имената , които според мен нямат място в Левски никога няма да заиграят добър футбол , просто защото не стават. Не съм бил на различно мнение и след победата над Металург . А в мача с Черноморец наблюдавах това , което три години гледам и ми се ревеше . Продължавам да твърдя , че с изключение на Пелето селекцията е пълна боза .

Единственото, в което имам вяра е Илиян Илиев. Футболистите може да са същите, но треньора е друг. И при Мъри някои футболисти бяха отписани от футбола, ама се преобразиха. Защо и сега да не се получи нещо подобно? Имам вяра в Илиян и най-хубавото е, че залага на доста момчета от школата. Нека изчакаме официалните мачове и тогава да даваме оценки.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 юли 2012 19:41

Levskar_90 написа:Левски ще тръгне нагоре, когато се махнат Тонев и Батков, и на тяхно място да дойде човек като Домуса, който гради отбор, а не като нашите далавераджии.

Да кажем че тия от сараево ще ги отстраним , макар че не съм на 100 % сигурен , но в следващия кръг вече сме 50-50 независимо с какъв отбор ще се паднем . В интерес на истината аз сериозно се уплаших след като видях как тия от Одеса ни разпиляваха . Та нас само Господ ни спаси от поне 5-6 парцала . Ако толкова си могат по добре да откажат участие в ЛЕ , че не искам да се червя от срам пак .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 юли 2012 19:48

Едмонд ,
разбирам ти логиката , но на повечето ни е омръзнало да даваме оценки след грандиозни провали . По добре сега да кажем от какво не сме доволни отколкото после , защото тогава ще е непоправимо . Я си представи , че сараево ни излъжат , както го направиха ония търнавски дървета . Кво правим ? ...тя каруцата като се обърне , пътища много . Да взимат защитници и тва е .....а не да му треперим пак на Иванов цял мач или пък да гледаме как Гаджев и Йовов се мъчат да играят нещо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 юли 2012 19:48

zlobul написа:
Levskar_90 написа:Левски ще тръгне нагоре, когато се махнат Тонев и Батков, и на тяхно място да дойде човек като Домуса, който гради отбор, а не като нашите далавераджии.

Да кажем че тия от сараево ще ги отстраним , макар че не съм на 100 % сигурен , но в следващия кръг вече сме 50-50 независимо с какъв отбор ще се паднем . В интерес на истината аз сериозно се уплаших след като видях как тия от Одеса ни разпиляваха . Та нас само Господ ни спаси от поне 5-6 парцала . Ако толкова си могат по добре да откажат участие в ЛЕ , че не искам да се червя от срам пак .

Лошото е че доста левскари вярват сляпо на Тонев, не вярвах че има толкова глупав народ, ма то ние ако бяхме умни нямаше да е на това дередже държавата ни :)

Сараево ще е клизма може би ще ги бием, не случайно написах 2-4 мача.

С тая селекция стил Локо СФ, станахме по слаби и от тях, по слаба селекция и по слаби играчи аз в Левски не помня. Тонев това не ти е Локо Сф...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юли 2012 19:49

Лично на мен точно пък Иво Иванов и Орлин Старокин ми харесаха и се справиха добре в мачът с Металург (Донецк) и има някаква надежда за тях ;) Не бъдете толкова песимистични.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 юли 2012 19:51

Да няма после късане на нерви и депресийки за някои хора от форума с тези големи надежди които са възложили?Аз вече вярвам само и единствено на 3те точки нито на Тонев нито на никой.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юли 2012 20:01

Обърнахте го на гръцка трагедия.
Единият хор плаче колко зле е всичко, колко слаби са трансферите, как ще ни дънят под път и над път.
Другият хор порицава първия, че новите са добри, старите са се вдигнали и всичко е (да не казвам розово :lol: ) оптимистично синьо.
Истината е, че и едните, и другите прекаляват с драматизма. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юли 2012 20:05

Laetitia написа:Обърнахте го на гръцка трагедия.
Единият хор плаче колко зле е всичко, колко слаби са трансферите, как ще ни дънят под път и над път.
Другият хор порицава първия, че новите са добри, старите са се вдигнали и всичко е (да не казвам розово :lol: ) оптимистично синьо.

и едните и другите са прави, бе средна работа, но Левски не е средняшки отбор.
Новите ви попълнения незаиграят ли на основните им постове, то този сезон няма да е с нищо по-различен от миналогодишният.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 юли 2012 20:05

Laetitia написа:Обърнахте го на гръцка трагедия.

Като добавим и ръководството направо става сапунка за минимум 3000 серии.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”