Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Кръстева си иска Ботев

Мнениеот Canaries front » 18 мар 2009 12:01

пловдивски сайт,за среща която се говори наистина е имало такава,още на следващия ден след мача се разбра,но дали наистина това е била темата на разговора могат да кажат само хората които са били,тоест на сбирките, които ще има тази седмица тарторите ще кажат.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 18 мар 2009 12:18

Canaries front
брато не знам дали помниш, когато уж ви продадоха наесен на някакви тайни инвеститори, и всичките жълто-черни ревнахте в един глас как сте щели за турнири да играете, купи да вземате, в уефа да участвате итн... и тогава аз ти казах че докато няма нищо финализирано, работата понамирисва... та твоите думи бяха - ботев е на 100% продаден, аз съм сигурен, даже знам и кой е купувача... та купувача май се оказа и продавача.
оставете ги тези партенки тоя искал ботев оня дал пари итн... в БГ футбол пари не носи а само харчи. и докато е така никой няма да си дава парите на вятъра заради 7000 ентусиасти на стадиона и още толкова по форумите. тъжно но е факт. и не само ботев е в криза ами и локомотив, и цска, скоро и левски... :|

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 мар 2009 12:23

ами да така казах приятел и си бях прав,имаше и предварителен договор,за който и Христолов даже не крие,а това че после той се отметна ,аз нямам вина нали,мисля че не съм излъгал когато сам казал че сделка има,Селския прибра част от парите и след това промени своето решение.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 18 мар 2009 12:29

ами има една малка разлика - предварителен договор за покупко-продажба не е равнозначно на сделка. не съм наясно какво пише във договорите на христолов със неговите кандидат купувачи, нито искам да съм му адвокат в случя.. но не вярвам някои просто да подари на кулба ей така 1 милион лева (или колкото там са), христолов просто така да си ги вземе и да се отметне, ни чул ни видял...
май и тогава толкова е имало договор ама...
всичко е прах в очите на хората. жалко е само че единия от някога силните бг отбори усилено върви към Б група

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 мар 2009 12:31

Canaries front написа:ами да така казах приятел и си бях прав,имаше и предварителен договор,за който и Христолов даже не крие,а това че после той се отметна ,аз нямам вина нали,мисля че не съм излъгал когато сам казал че сделка има,Селския прибра част от парите и след това промени своето решение.

За мен сделката пропадна именно заради Кръстева /Цветан Василев реално - който стои зад нея/ тя е искала да се откаже според мен и използва номерата на селският като предтекст че той проваля сделката!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 мар 2009 12:36

Да прав си предварителен договор не означава на 100% сделка,но когато човек на новото лице сключило такъв договор започне работа,новото лице издържа клуба и дава част от сумата по закопуването на предишния президент всеки би си помислил че наистина сделката е 100 %. Това е минало но,тогава се опарихме и ето защо това ми се струва поредния слух пуснат от Селтака,за да намалее напрежението. А в криза са не само тези отбори които си изброил ,в криза е целият ни футбол,заминаха си такива отбори като Спартак Пл ,Етър,дОБРУДЖА,Ботев ВР и тн.,Ботев1912 също е на път да ги последва заради некадърното управление и закони в наща мила родина.
Последна промяна от Canaries front на 18 мар 2009 12:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 18 мар 2009 12:38

botev_1912 написа:
Canaries front написа:ами да така казах приятел и си бях прав,имаше и предварителен договор,за който и Христолов даже не крие,а това че после той се отметна ,аз нямам вина нали,мисля че не съм излъгал когато сам казал че сделка има,Селския прибра част от парите и след това промени своето решение.

За мен сделката пропадна именно заради Кръстева /Цветан Василев реално - който стои зад нея/ тя е искала да се откаже според мен и използва номерата на селският като предтекст че той проваля сделката!

А мити селското е света вода. Що не си го вземеш вкъщи?
За последната година и половина почти в клуба са влезли 2 500 000(два милиона и половина) лева под различни форми.
Издръжката на клуба за това време не надхвърля 1 500 000(милион и половина) лева, по думите на Боби Димитров, който до вчера беше в кухнята все пак. И какво се получава, че селяка за това време си е прибрал милион. Това са официални и потвърдени пари, тук не слагаме черното тото. Как да продаде, къде другаде ще взима над 50 000 лева заплата?
Но всичко се връща на този свят де, а той има д връща на Кръстева. :twisted:

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 мар 2009 12:41

според мен и единия и другия си имат своята вина ,кой повече, кой по-малко,а самата истина си знаят само те двамата

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 18 мар 2009 12:44

Canaries Front
ами донякъде си прав но не напълно... да заминаха си отбори като етър, спаркат плевен итн... заминава си и ботев за жалост. то нито левски нито ние цъфим но как да е. но за сметка на това се появи един много силен черно море тази година (дано не е само временен проблясък), в бургас също се опитват да градят нещо голямо. литекс следва от няколко години един европейски модел на управление...
а законите в БГ не са виновни според мен в случая. просто ботев е собственост на хрстолов в момента. и въпреки че футбола е за хората, тоест нито цска е на томов, нито левски на батков ами са на всички нас феновете, никой ама абсолютно никой не може законно да го накара да продава. ако се заинати христолов можете да си направите фланелки с лика му и надпис "завинаги твой". гадно е но е истина...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 мар 2009 12:45

sorcererals написа:
botev_1912 написа:

А мити селското е света вода. Що не си го вземеш вкъщи?
За последната година и половина почти в клуба са влезли 2 500 000(два милиона и половина) лева под различни форми.
Издръжката на клуба за това време не надхвърля 1 500 000(милион и половина) лева, по думите на Боби Димитров, който до вчера беше в кухнята все пак. И какво се получава, че селяка за това време си е прибрал милион. Това са официални и потвърдени пари, тук не слагаме черното тото. Как да продаде, къде другаде ще взима над 50 000 лева заплата?
Но всичко се връща на този свят де, а той има д връща на Кръстева. :twisted:

Глупак!!!
Да си видял някъде че защитавам селския???
Аз казвам че за мен селският искаше да продава, но и си извъртя и селските номера, Ирена може би заради икономическата криза, може би заради това че Славчо и изкара името на показ, а може да не е трябвало /примерно да са искали да изкарат друго лице за собственик/, може би заради нещо друго - се отказа от тази авантюра!
А селският и помогна като наруши часто от договора и тя лесно можеше да се откаже!

Едно от нещата поради които съдя че селския беше решил да продава е вдигането на заплатата на Боби Димитров!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”