Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bernaleo
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот Bernaleo » 30 май 2021 14:04

Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 май 2021 14:31

DanailG написа:
bubka написа:
DanailG написа:Аз имам чувството, че испанеца има някакъв проблем със схема 3-5-2, и Лион го победи миналата година по абсолютно същия начин.

С 3-5-2 се излиза срещу 4-3-3. Не рядко това го правеха отборите срещу Барселона от силните години на Шави и Иниеста.

3-5-2 излезе и Ван Гаал(мисля, че той беше :? ) при онази победа на Холандия срещу Испания с 5:1 на едно от Световните.

Друг е въпросът, че Тухел си играе с тази схема(неговата е по-скоро 3-4-2-1) и не е излизал така специално заради Сити.

Ти май не ме разбра правилно. Имах в предвид, че гуардиола не може да играе срещу 3-5-2.

[offtopic]Аз това го писах по-скоро информативно ;) .[/offtopic]

Bernaleo написа:Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.

Понякога и в Сити излиза така за първенство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 май 2021 14:31

Bernaleo написа:Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.

Къде Де Бройне ще пасне на 3-4-3?

rainman
Контакти:

Мнениеот rainman » 30 май 2021 15:24

CSKA69 написа:
rainman написа:В Байерн все отпадаше от по-слаби отбори, тази вечер загуби финал от такъв отбор.

Добре де, мислите ли ги тези работи, преди да ги пишете или всъщност нарочно, за да "захапе" някой :lol: Гуардиола отпадна три пъти поред на полуфинал в ШЛ начело на Байерн от следните отбори: Реал Мадрид, който впоследствие спечели Десетата, Барселона, които впоследствие спечелиха требъла и Атлетико Мадрид, загубил финала от Реал след дузпи :lol: Колко по-слаби да са били тези отбори :?:
Бих поспорил и затова колко по-слаб отбор е Челси, въпреки че разликата идва от това, че лондончани са още в началото на проекта си, докато Сити са почти завършен такъв в момента ;)
Най-големите му издънки в ШЛ дойдоха в Сити и мачовете с Монако и Лион. Монако бяха страхотен отбор с Фалкао и Мбапе и спечелиха титлата във Франция, но реваншът в Княжеството беше лична издънка на Пеп. Мачът с Лион си беше както негова, така и на играчите издънка, най-болезнения им провал, откакто работят заедно. В мачовете с Ливърпул си бяха надиграни от надигащия се ураган, воден от Клоп , който впоследствие донесе ШЛ и титла в Англия за мърсисайдци, а в мачовете с Тотнъм и късметът не беше на негова страна. Реваншът на Етихад си е класика от ШЛ :lol:

Гуардиола в Байерн наследи Хайнкес, който бе изградил машина, която мачкаше. Реал, с Анчелоти, когато спечели 10-та, далеч не беше онази машина, която доминираше в Европа три години по ред. Атлетико М. си беше точно по-слаб отбор, обаче Симеоне си умее да взима подобни мачове. А с Барселона игра при треньорството на Енрике. И пак ще се повторя, онова все още си беше машината Байерн, която макар и вече позастаряла, не се беше плъзнала все още по нанадолнището.
Значи от тия три полуфинала, той, големия гений, не взе нито един. Диего Симеоне с Атлетико, които нямат играчите на Реал и Барса, игра финал и беше много близо да бие Реал на Анчелоти.
Отпаданията му в ШЛ със Сити, действително са все от по-слаби, кадрово, състави. Като тук включвам дори и Ливърпул на Клоп.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 май 2021 15:35

insaneboy1 написа:Стърлинг вече го няма така че няма кой да осира всеки един важен мач.

Само като видях и ми стана ясен изходът

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 май 2021 15:39

Ае глупости, Онези Атлетико и Барса в никакъв случай не са били по-слаби от Байерн. Донякъде мога да се съглася за Реал, но другите два полуфинала си бяха най-малкото равностойни. И това го казвам като човек, който се радва на абсолютно всяка една загуба на бъдещия пастир.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 май 2021 15:45

rainman написа: Гуардиола в Байерн наследи Хайнкес, който бе изградил машина, която мачкаше. Реал, с Анчелоти, когато спечели 10-та, далеч не беше онази машина, която доминираше в Европа три години по ред. Атлетико М. си беше точно по-слаб отбор, обаче Симеоне си умее да взима подобни мачове. А с Барселона игра при треньорството на Енрике. И пак ще се повторя, онова все още си беше машината Байерн, която макар и вече позастаряла, не се беше плъзнала все още по нанадолнището.
Значи от тия три полуфинала, той, големия гений, не взе нито един. Диего Симеоне с Атлетико, които нямат играчите на Реал и Барса, игра финал и беше много близо да бие Реал на Анчелоти.
Отпаданията му в ШЛ със Сити, действително са все от по-слаби, кадрово, състави. Като тук включвам дори и Ливърпул на Клоп.

Много точно си описал гениалните последни сезони на Пепо в ШЛ, с всичко съм съгласен. Естествено, че ще включиш Ливърпул. Тогава ни варди Кариус, в защита игра Ловрен, а Фабиньо все още не беше в отбора и не бяхме толкова стабилни в халфовата линия, колкото през 18-19 и 19-20. Цяло чудо е, че играхме финал в ШЛ него сезон, когато отстранихме Сити, главно защото все още имаше жребий и за полуфиналите, а там имахме огромен късмет да ни се падне Рома. Да не говорим, че там след 5:0 на Анфийлд до 70-тата минута накрая пак имаше треперене, представи си какво щеше да е, ако ни се беше паднал някой измежду Байерн или Реал. :oops:

Ако бяхме отстранили Сити през 18-19 или 19-20, тогава по-можеше да се каже, че сме били равностойни, но тогава спечелиха титлата в Англия със 100 точки, с 25 точки повече от нас, биха ни есента 5:0 на Етихад и всички предричаха лесно да ни отстранят, а ние ги разбихме в ролята на аутсайдер и чувството беше доста удовлетворяващо. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 май 2021 15:58

ChuckNorris написа:Не помня кой беше последния играч на тази позиция, който взе Златната топка?!? :roll:

Аз го помня... Няма такъв, никога не е имало и няма да има.
Казвам го без да съм прелиствал 60 те победители или колкото са там.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 май 2021 16:36

Спрете се с тия пари бе хора, отдавна се изтъркахте вече :mrgreen: :mrgreen: постоянно чета как Сити харчели и т.н., това е клише от години, много жалко и смешно изглеждате отстрани. Те и Реал в началото на века имаха всички звезди, пък кво....сега Челси похарчи колко 200-300 млн само това лято, Ливърпул преди 3 год дадоха 150 млн само за вратар и защитник. Не всичко е пари.

П.П. Честита купа на Челси, напълно засужена, въпреки че е ясно, че никой не ги слагаше в сметките :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 30 май 2021 16:52

Точно спечелената ни ШЛ с Анчелоти беше най-доминираща откъм резултати преди финала. Имахме само 1 равенство и 1 загуба, която се дължеше на-вече на отпускане. Да не говорим че 1/8 финала и 1/2 финала ги взехме с общ резултат 14-2 и имаше драма единствено срещу Дортмунд. При 3-те поредни реално всички 1/4 финали или 1/2 финали минаха през брутални драми. Головата ни разлика в елиминациите на сезон 13/14 е 21-5.
Последна промяна от RMCF на 30 май 2021 16:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”