Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.
DanailG написа:bubka написа:DanailG написа:Аз имам чувството, че испанеца има някакъв проблем със схема 3-5-2, и Лион го победи миналата година по абсолютно същия начин.
С 3-5-2 се излиза срещу 4-3-3. Не рядко това го правеха отборите срещу Барселона от силните години на Шави и Иниеста.
3-5-2 излезе и Ван Гаал(мисля, че той беше) при онази победа на Холандия срещу Испания с 5:1 на едно от Световните.
Друг е въпросът, че Тухел си играе с тази схема(неговата е по-скоро 3-4-2-1) и не е излизал така специално заради Сити.
Ти май не ме разбра правилно. Имах в предвид, че гуардиола не може да играе срещу 3-5-2.
[offtopic]Аз това го писах по-скоро информативно

Bernaleo написа:Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.
Понякога и в Сити излиза така за първенство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Bernaleo написа:Гуардиола последния сезон в Барса играеше с 3-4-3 и то много успешно.Не разбирам защо налага 4-3-3 при положение че тики-така умря 2012.
Къде Де Бройне ще пасне на 3-4-3?
CSKA69 написа:rainman написа:В Байерн все отпадаше от по-слаби отбори, тази вечер загуби финал от такъв отбор.
Добре де, мислите ли ги тези работи, преди да ги пишете или всъщност нарочно, за да "захапе" някойГуардиола отпадна три пъти поред на полуфинал в ШЛ начело на Байерн от следните отбори: Реал Мадрид, който впоследствие спечели Десетата, Барселона, които впоследствие спечелиха требъла и Атлетико Мадрид, загубил финала от Реал след дузпи
Колко по-слаби да са били тези отбори
![]()
Бих поспорил и затова колко по-слаб отбор е Челси, въпреки че разликата идва от това, че лондончани са още в началото на проекта си, докато Сити са почти завършен такъв в момента
Най-големите му издънки в ШЛ дойдоха в Сити и мачовете с Монако и Лион. Монако бяха страхотен отбор с Фалкао и Мбапе и спечелиха титлата във Франция, но реваншът в Княжеството беше лична издънка на Пеп. Мачът с Лион си беше както негова, така и на играчите издънка, най-болезнения им провал, откакто работят заедно. В мачовете с Ливърпул си бяха надиграни от надигащия се ураган, воден от Клоп , който впоследствие донесе ШЛ и титла в Англия за мърсисайдци, а в мачовете с Тотнъм и късметът не беше на негова страна. Реваншът на Етихад си е класика от ШЛ
Гуардиола в Байерн наследи Хайнкес, който бе изградил машина, която мачкаше. Реал, с Анчелоти, когато спечели 10-та, далеч не беше онази машина, която доминираше в Европа три години по ред. Атлетико М. си беше точно по-слаб отбор, обаче Симеоне си умее да взима подобни мачове. А с Барселона игра при треньорството на Енрике. И пак ще се повторя, онова все още си беше машината Байерн, която макар и вече позастаряла, не се беше плъзнала все още по нанадолнището.
Значи от тия три полуфинала, той, големия гений, не взе нито един. Диего Симеоне с Атлетико, които нямат играчите на Реал и Барса, игра финал и беше много близо да бие Реал на Анчелоти.
Отпаданията му в ШЛ със Сити, действително са все от по-слаби, кадрово, състави. Като тук включвам дори и Ливърпул на Клоп.
insaneboy1 написа:Стърлинг вече го няма така че няма кой да осира всеки един важен мач.
Само като видях и ми стана ясен изходът
Ае глупости, Онези Атлетико и Барса в никакъв случай не са били по-слаби от Байерн. Донякъде мога да се съглася за Реал, но другите два полуфинала си бяха най-малкото равностойни. И това го казвам като човек, който се радва на абсолютно всяка една загуба на бъдещия пастир.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- KOPScousers
- Контакти:
rainman написа: Гуардиола в Байерн наследи Хайнкес, който бе изградил машина, която мачкаше. Реал, с Анчелоти, когато спечели 10-та, далеч не беше онази машина, която доминираше в Европа три години по ред. Атлетико М. си беше точно по-слаб отбор, обаче Симеоне си умее да взима подобни мачове. А с Барселона игра при треньорството на Енрике. И пак ще се повторя, онова все още си беше машината Байерн, която макар и вече позастаряла, не се беше плъзнала все още по нанадолнището.
Значи от тия три полуфинала, той, големия гений, не взе нито един. Диего Симеоне с Атлетико, които нямат играчите на Реал и Барса, игра финал и беше много близо да бие Реал на Анчелоти.
Отпаданията му в ШЛ със Сити, действително са все от по-слаби, кадрово, състави. Като тук включвам дори и Ливърпул на Клоп.
Много точно си описал гениалните последни сезони на Пепо в ШЛ, с всичко съм съгласен. Естествено, че ще включиш Ливърпул. Тогава ни варди Кариус, в защита игра Ловрен, а Фабиньо все още не беше в отбора и не бяхме толкова стабилни в халфовата линия, колкото през 18-19 и 19-20. Цяло чудо е, че играхме финал в ШЛ него сезон, когато отстранихме Сити, главно защото все още имаше жребий и за полуфиналите, а там имахме огромен късмет да ни се падне Рома. Да не говорим, че там след 5:0 на Анфийлд до 70-тата минута накрая пак имаше треперене, представи си какво щеше да е, ако ни се беше паднал някой измежду Байерн или Реал.

Ако бяхме отстранили Сити през 18-19 или 19-20, тогава по-можеше да се каже, че сме били равностойни, но тогава спечелиха титлата в Англия със 100 точки, с 25 точки повече от нас, биха ни есента 5:0 на Етихад и всички предричаха лесно да ни отстранят, а ние ги разбихме в ролята на аутсайдер и чувството беше доста удовлетворяващо.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
ChuckNorris написа:Не помня кой беше последния играч на тази позиция, който взе Златната топка?!?
Аз го помня... Няма такъв, никога не е имало и няма да има.
Казвам го без да съм прелиствал 60 те победители или колкото са там.
Спрете се с тия пари бе хора, отдавна се изтъркахте вече
постоянно чета как Сити харчели и т.н., това е клише от години, много жалко и смешно изглеждате отстрани. Те и Реал в началото на века имаха всички звезди, пък кво....сега Челси похарчи колко 200-300 млн само това лято, Ливърпул преди 3 год дадоха 150 млн само за вратар и защитник. Не всичко е пари.
П.П. Честита купа на Челси, напълно засужена, въпреки че е ясно, че никой не ги слагаше в сметките

П.П. Честита купа на Челси, напълно засужена, въпреки че е ясно, че никой не ги слагаше в сметките

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Точно спечелената ни ШЛ с Анчелоти беше най-доминираща откъм резултати преди финала. Имахме само 1 равенство и 1 загуба, която се дължеше на-вече на отпускане. Да не говорим че 1/8 финала и 1/2 финала ги взехме с общ резултат 14-2 и имаше драма единствено срещу Дортмунд. При 3-те поредни реално всички 1/4 финали или 1/2 финали минаха през брутални драми. Головата ни разлика в елиминациите на сезон 13/14 е 21-5.
Последна промяна от RMCF на 30 май 2021 16:59, променено общо 1 път.