Beladona написа:EmilCSKASOFIA написа:1982 написа:EmilCSKASOFIA написа:И при Божков щяхме да сме друг клуб...
Да, но и Божков никога не е бил гнусен лицемер, да лъже, че ще оздравява ЦСКА и после .... да създаде нов ЦСКА. И накрая да прекръсти клуба Х.
Точно,защото не е го изгонихме през 2006.Пак си правите прибарзани изводи,като не искате ГГ подкрепяйте друг клуб,не по цял ден да хейтвате с това никак не помагате на ЦСКА.Важното е,че правилномислещите са зад него.Пълна подкрепа за Гриша Ганчев !
Ти забрави ли това джудже какви гнусотии извършваше срещу ЦСКА през годините, онова 8-0, мислиш, че е редовно ли ???? Съдиите , коце гергинов,баници , геновци..... Колко мача съм си тръгвал от ловеч и ми е идвало да изкормя някой чернодрешко ....сега киро гела ми се вижда порядъчен джентълмен в сравнение с ранния ганчо ...дори изкормването на моци срещу онова черногорско недоразумение е нищо в сравнение с това, което беше преди...по 5-6 на мач бяха тези ситуации !!!!
Това можеш да го говориш за Порточанов и неговия „Нефтохимик“,но че и ГГ не е светец съм съгласен