ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 26 юли 2015 23:53

Beladona написа:
EmilCSKASOFIA написа:
1982 написа:
EmilCSKASOFIA написа:И при Божков щяхме да сме друг клуб... :o

Да, но и Божков никога не е бил гнусен лицемер, да лъже, че ще оздравява ЦСКА и после .... да създаде нов ЦСКА. И накрая да прекръсти клуба Х.

Точно,защото не е го изгонихме през 2006.Пак си правите прибарзани изводи,като не искате ГГ подкрепяйте друг клуб,не по цял ден да хейтвате с това никак не помагате на ЦСКА.Важното е,че правилномислещите са зад него.Пълна подкрепа за Гриша Ганчев !

Ти забрави ли това джудже какви гнусотии извършваше срещу ЦСКА през годините, онова 8-0, мислиш, че е редовно ли ???? Съдиите , коце гергинов,баници , геновци..... Колко мача съм си тръгвал от ловеч и ми е идвало да изкормя някой чернодрешко ....сега киро гела ми се вижда порядъчен джентълмен в сравнение с ранния ганчо ...дори изкормването на моци срещу онова черногорско недоразумение е нищо в сравнение с това, което беше преди...по 5-6 на мач бяха тези ситуации !!!!

Това можеш да го говориш за Порточанов и неговия „Нефтохимик“,но че и ГГ не е светец съм съгласен ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2015 23:54

matador1 написа:А може на Гришата да му е през оная работа за всички тия врътки и посто да иска да си направи това дружество, после старато да си изпадне в несъстоятелност и новото да се "изтегли" от него, но като каже, че някога старият ЦСКА като ЮЛ е държало част от акциите му, то неговорото ново дружество е легитимеен нов ЦСКА...

Това е повече от ясно, затова и умиращият ЦСКА е направен собственик на "новия ЦСКА", за да ни пробутат после версията, че това дружество е наследник на истинския ЦСКА и всъщност е него. :lol: :lol:

Толкова е евтин и предвидим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 23:55

EmilCSKASOFIA написа:
Beladona написа:
EmilCSKASOFIA написа:Вие почвате да хейтвате Гришата едва месец е в ЦСКА вие почвате да плюете.Дайте да го видиме какви успехи ще имаме с него тогава да си правим изводи.

Като му гледам селските номера, нямам намерение да го чакам въобще ...а и прословутият футболен проект, дори гела го унизи като футболен експерт.....

И как го и унизил ? Че Лудогорец имат 4-5 българи в целия отбор ? Ти видял ли си академията на Литекс,знаеш ли колко клубове биха завидели на тази школа ? Ние накрая може и Гришата да загубим,защото има такива като тебе да не го оценяват.

Ако един футболен клуб е само ДЮШ, Марица и Пирин да са 2 топ отбора, да оди да си академичи с ДИТ !

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 23:57

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
1982 написа:Ето затова бях готов да подкрепя нов клуб, създаден от Божков:

- Божков беше максимално искрен, че няма никакво намерение да плаща дълговете на ЦСКА, че няма да прекръства чужди клубове и т.н., беше готов да застане зад един нов клуб и да тръгнем оттам, откъдето се тръгва - начисто.

- Ганчев през цялото време лъжеше и мажеше, първо искаше да прекръства Литекс и Локо Сф на ЦСКА, после лъга 1 месец как ще оздравява истинския ЦСКА и накрая лъсна отново престъпното му и мазно лице.

Мога да ти кажа,че Божков го боли фара за ЦСКА и преди и сега:!: 8-) Доколкото имам информация ,сделката между двамата се е разсъхнала, защото Божков е искал ГГ да дава парите ,както и играчите на „Литекс“,а той да е лицето на кампанията,как ти се струва ;)Това с новото дружество, на чисто беше и си остава пълен ташак :idea: :!: Не знам колко му е „престъпно и мазно лицето“ на ГГ,но милее истински за ЦСКА и прави всичко възможно Клуба да е о.к.-това го знам от мои познати в отбора и от служителите.

Не, мъничък, червен непослушко ! Не е така ! Сделката се разсъхна, защото джудженцето ганчо-друсанчо си беше оценило футболистите на 6 млн и поиска черепчо и той да даде толкова и първата годинка да не вади парички !

Добре бе, Градева,дори да е така,какво му е на предложението и не означавали,че Божков го боли за ЦСКА и тръгна напук да почва „на чисто“ :!: :?: Както и да е -нема да видиш и стотинка от ГГ и ЦСКА :twisted:

Да бе, черепа ще остави джуджето наркоман да му глаголства на московска .....моля ти се!

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 23:59

EmilCSKASOFIA написа:Да ама под натиска на феновете.Остави това вече е минало и не е актуална тема.

Черепа го интересуваха кво мислят феновете колкото венци или маджо ги интересуват кво мислят техните фенове

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2015 00:00

Няма какво да се лъжем, Ганчев извози стабилно Черепа с тоя цирк, че ще оздравявал истинския ЦСКА, а Божков му се върза като последният балък.

Сега Ганчев ще си направи шмекериите, ще убие ЦСКА и ще си прибере базите, ще си котка Литекс и това е. Пък масите вече са го припознали като Месията, тъй че няма ядове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 юли 2015 00:03

Red joker написа:
Beladona написа:
EmilCSKASOFIA написа:
1982 написа:

Да, но и Божков никога не е бил гнусен лицемер, да лъже, че ще оздравява ЦСКА и после .... да създаде нов ЦСКА. И накрая да прекръсти клуба Х.

Точно,защото не е го изгонихме през 2006.Пак си правите прибарзани изводи,като не искате ГГ подкрепяйте друг клуб,не по цял ден да хейтвате с това никак не помагате на ЦСКА.Важното е,че правилномислещите са зад него.Пълна подкрепа за Гриша Ганчев !

Ти забрави ли това джудже какви гнусотии извършваше срещу ЦСКА през годините, онова 8-0, мислиш, че е редовно ли ???? Съдиите , коце гергинов,баници , геновци..... Колко мача съм си тръгвал от ловеч и ми е идвало да изкормя някой чернодрешко ....сега киро гела ми се вижда порядъчен джентълмен в сравнение с ранния ганчо ...дори изкормването на моци срещу онова черногорско недоразумение е нищо в сравнение с това, което беше преди...по 5-6 на мач бяха тези ситуации !!!!

Това можеш да го говориш за Порточанов и неговия „Нефтохимик“,но че и ГГ не е светец съм съгласен ;)

Кой пребиха в съдийската стая , момиров ли беше .....вече не помня ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 юли 2015 00:07

1982 написа:
matador1 написа:А може на Гришата да му е през оная работа за всички тия врътки и посто да иска да си направи това дружество, после старато да си изпадне в несъстоятелност и новото да се "изтегли" от него, но като каже, че някога старият ЦСКА като ЮЛ е държало част от акциите му, то неговорото ново дружество е легитимеен нов ЦСКА...

Това е повече от ясно, затова и умиращият ЦСКА е направен собственик на "новия ЦСКА", за да ни пробутат после версията, че това дружество е наследник на истинския ЦСКА и всъщност е него. :lol: :lol:

Толкова е евтин и предвидим.

Ще го чукаме на търга за базите гнусното джудженце , ян бибиян да се яви с оферта за базите и е предпочетен !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 юли 2015 00:09

Red joker написа:
Beladona написа:
EmilCSKASOFIA написа:
1982 написа:

Кой ни би 8-0 ,нефтохимик ли , а ???

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 юли 2015 00:13

1982 написа:Няма какво да се лъжем, Ганчев извози стабилно Черепа с тоя цирк, че ще оздравявал истинския ЦСКА, а Божков му се върза като последният балък.

Сега Ганчев ще си направи шмекериите, ще убие ЦСКА и ще си прибере базите, ще си котка Литекс и това е. Пък масите вече са го припознали като Месията, тъй че няма ядове.

Ще му излезнат много скъпи тези бази, познавам едни хора , дето са готови да и вестират 30- 40 млн в тях, джуджаро ще трябва тях да бори . Не се притеснявай !!! А то едно скъсано джудженце , с 200 млн кредити към ПИБ ....

Върни се в “Архив”