Пепо май беше излязал да бие с 3-4 гола, но още след първата контра имаше "риалити чек".

.... и 77 минути допълнително време да се беше играло, не виждах как Сити ще вкарат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
locke написа:Alexx написа: Аниели може да говори глупости,но със сигурност е прав,че лапетата им е по-интересно да играят видео игри имайки предвид по-голямата драма сравнение с футбола.
Аниели без съдиите отпада от Лион и Порто. Айде да си гледа це еса и да не му знае много устата
CSKA69 написа:DanailG написа:Колкото и велик треньор да е, тази загуба следва да тежи единствено на него и единствено той да носи отговорност през всички за нея. Аз сериозно се замислям има ли смисъл да тръгва към нов поход за ШЛ щом отново не успя да го направи, но този път с напълно готов и подготвен във форма отбор.
Не знам и по какъв начин ще го приемат сега футболистите, аз мисля, че критиките към него тепърва ще се засилват, и не зная дали не е по-достойно да се оттегли, ако това е възможно, и да даде път на друг, ако отбора наистина а и съвсем разбираемо след доминацията във ВЛ да иска тази купа на ШЛ.
Честно казано това е добър повод за размисълГуардиола е казвал много пъти, че би си тръгнал от даден отбор на момента, когато усети, че играчите вече не отговарят на методите му
Отпадането от Лион през миналия сезон за първи път доведе до някои вътрешни сътресения (изказванията на съпругата на Зинченко, например). Според мен дори на това се дължи и сравнително слабия старт на сезона за Сити... Разочарованието сега сред играчите със сигурност е доста по-голямо.. За пример може да се посочи какво се случи с Почетино и Тотнъм след загубения финал от Ливърпул или дори с Тухел и ПСЖ, след миналогодишната загуба
Предстои да видим как Гуардиола и Сити ще се справят с предизвикателството да продължат след загубата на така бленувания трофей, но със сигурност им предстоят интересни месеци в началото на следващия сезон
DanailG написа:Аз имам чувството, че испанеца има някакъв проблем със схема 3-5-2, и Лион го победи миналата година по абсолютно същия начин.
NOMER14 написа:Напоследък, да не кажа ВИНАГИ, ШЛ/КЕШ се взема от най-заслужилия отбор.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
NOMER14 написа:Напоследък, да не кажа ВИНАГИ, ШЛ/КЕШ се взема от най-заслужилия отбор.
bubka написа:DanailG написа:Аз имам чувството, че испанеца има някакъв проблем със схема 3-5-2, и Лион го победи миналата година по абсолютно същия начин.
С 3-5-2 се излиза срещу 4-3-3. Не рядко това го правеха отборите срещу Барселона от силните години на Шави и Иниеста.
3-5-2 излезе и Ван Гаал(мисля, че той беше) при онази победа на Холандия срещу Испания с 5:1 на едно от Световните.
Друг е въпросът, че Тухел си играе с тази схема(неговата е по-скоро 3-4-2-1) и не е излизал така специално заради Сити.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта