Beladona написа:Red joker написа:1982 написа:Ето затова бях готов да подкрепя нов клуб, създаден от Божков:
- Божков беше максимално искрен, че няма никакво намерение да плаща дълговете на ЦСКА, че няма да прекръства чужди клубове и т.н., беше готов да застане зад един нов клуб и да тръгнем оттам, откъдето се тръгва - начисто.
- Ганчев през цялото време лъжеше и мажеше, първо искаше да прекръства Литекс и Локо Сф на ЦСКА, после лъга 1 месец как ще оздравява истинския ЦСКА и накрая лъсна отново престъпното му и мазно лице.
Мога да ти кажа,че Божков го боли фара за ЦСКА и преди и сега:!:Доколкото имам информация ,сделката между двамата се е разсъхнала, защото Божков е искал ГГ да дава парите ,както и играчите на „Литекс“,а той да е лицето на кампанията,как ти се струва
Това с новото дружество, на чисто беше и си остава пълен ташак
![]()
Не знам колко му е „престъпно и мазно лицето“ на ГГ,но милее истински за ЦСКА и прави всичко възможно Клуба да е о.к.-това го знам от мои познати в отбора и от служителите.
Не, мъничък, червен непослушко ! Не е така ! Сделката се разсъхна, защото джудженцето ганчо-друсанчо си беше оценило футболистите на 6 млн и поиска черепчо и той да даде толкова и първата годинка да не вади парички !
Добре бе, Градева,дори да е така,какво му е на предложението и не означавали,че Божков го боли за ЦСКА и тръгна напук да почва „на чисто“