Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот siniq_fen » 06 юли 2012 15:14

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:
Levskar_90 написа:Тонев каза че днес се чака новия нападател. Къде е ?

Точно това щях да попитам и аз.

Кога ще има яснота около транфера на този футболист?
- До утре. Ако не се стигне до сделка, сме готови с План Б. Имаме варианти, все пак сме сериозен клуб.

Това интервю е от вчера, доколкото съм запознат. Тоя голаджия в 12 вечерта ли ще пристига?
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юли 2012 15:15

siniq_fen написа:Това интервю е от вчера, доколкото съм запознат. Тоя голаджия в 12 вечерта ли ще пристига?

Удебелила съм яснота къде прочете новият нападател идва днес???
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юли 2012 15:18

Мен ме притеснява това,че нападателя,който уж чакаме може да няма възможност да изиграе и една контрола с отбора.
Утре ни е следващата контрола и очевидно няма как да дойде до утре и остават последните две контроли на 10 и 11.Надявам се за тях вече да е на разположение,защото колкото и да е талантлив му е нужно време за сработване с играчите и стила на Левски.
Дано до понеделник нападателя да е в Левски.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 юли 2012 15:45

Станаха банални вече с тия дати,ебаси глупавото ръководство си имаме,то се е видяло,че никой няма да вземем.Да престанат да ни лъжат и да си признаят,че няма пари и няма да се купува никой.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2012 16:03

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:
Levskar_90 написа:Тонев каза че днес се чака новия нападател. Къде е ?

Точно това щях да попитам и аз.

Кога ще има яснота около трансфера на този футболист?
- До утре. Ако не се стигне до сделка, сме готови с План Б. Имаме варианти, все пак сме сериозен клуб.

Според теб, това какво означава? До сделка се стига, като дойде и подпишат договора. :idea:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2012 16:03

Любимецът на сектор „Г" Спас Делев може да извърши предателството на годината, разкри за „Галерия" близък приятел на джобния техничар

До тук четох ...
Спаско и техника ... :lol:
Бушмените дали са запознати с последната програма на НАСА ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2012 16:05

THE G.A.M.E написа:
Любимецът на сектор „Г" Спас Делев може да извърши предателството на годината, разкри за „Галерия" близък приятел на джобния техничар

До тук четох ...
Спаско и техника ... :lol:
Бушмените дали са запознати с последната програма на НАСА ? ... :roll:

Тигърът Спас ще ги шие техничарската. :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2012 16:05

Отсега знам какви "лакардии" ще разтяга Ст.Стоянов в "Гонг"-а.Каква страхотна игра на баскетбол са заформили в лагера на Левски...
Айде нема нужда!!!И това,ако са новини...Да закриват предаването и да четем сайта! :evil:

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 06 юли 2012 16:09

:) Какво ти е виновно предаването или журналиста, когато няма какво друго да говорят. Ако днес нападателят пристигне, ще говорят за него, ако не, ще се занимат с тъпизми и толкова. Да го описват как си го представят ли? Не съм чел закона, който задължава всеки ден Левски да произвежда важни новини за спортно шоу Гонг, така щото на някои да им е интересно.

Просто не го слушаш когато няма нещо важно и толкова. И без това напоследък се оливат с тоя волейбол ...

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 06 юли 2012 16:54

blue avalanche написа:Отсега знам какви "лакардии" ще разтяга Ст.Стоянов в "Гонг"-а.Каква страхотна игра на баскетбол са заформили в лагера на Левски...
Айде нема нужда!!!И това,ако са новини...Да закриват предаването и да четем сайта! :evil:

Освен простотии не съм чул нещо смислено да е казал Стефан в полседните кореспонденции.Днес може да каже кои е бил на белот между Тонев и ''БИЖУТЕРА''

Върни се в “Архив”