Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот bubka » 30 май 2021 10:03

insaneboy1 написа:
boys85 написа:Радвам се за Тухел. В ПСЖ бързо достигна зенита си и едва ли можеше да подобри нещо. Но там обстановката си остава особена. Със сигурност е сред топ треньорите в момента. Още по-доволен съм за Тиаго Силва. За 8 месеца в Челси постигна това, което не успя след 8 години в ПСЖ. Декларациите му след мача и уважението към бившия му отбор бе истинска класа, въпреки че, както той сам заяви често бе сочен за виновник за провалите в ШЛ и много други на негово място щяха да си излеят яда. Аз също си признавам, че съм критикувал не малко пъти, особено след ремонтадата :oops: Тези два случая говорят колко странен е контекста на работа в ПСЖ и колко трудно биха могли парижани да спечелят ШЛ.

Честито на Челси и феновете им! 8-)

Че той снощи се контузи, като нищо щеше да доведе до още един провал ако беше останал до края. В ПСЖ определено си записа име на ботлър.

Е, това беше супер тъп коментар, честно. Тука достигна ново дъно. И аз не бях за Челси, ама Тиаго Силва какво ти е виновен :? . Като цяло един от малкото симпатични и недразнещи бразилци във футбола.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 30 май 2021 10:05

Alexx написа: Аниели може да говори глупости,но със сигурност е прав,че лапетата им е по-интересно да играят видео игри имайки предвид по-голямата драма сравнение с футбола.

Аниели без съдиите отпада от Лион и Порто. Айде да си гледа це еса и да не му знае много устата :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 30 май 2021 10:13

Колкото и велик треньор да е, тази загуба следва да тежи единствено на него и единствено той да носи отговорност през всички за нея. Аз сериозно се замислям има ли смисъл да тръгва към нов поход за ШЛ щом отново не успя да го направи, но този път с напълно готов и подготвен във форма отбор.
Не знам и по какъв начин ще го приемат сега футболистите, аз мисля, че критиките към него тепърва ще се засилват, и не зная дали не е по-достойно да се оттегли, ако това е възможно, и да даде път на друг, ако отбора наистина а и съвсем разбираемо след доминацията във ВЛ да иска тази купа на ШЛ.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 май 2021 10:57

Канте е много добър но Аспиликуета е най-добрия в Челси.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 май 2021 11:22

Азпи ми е любимия футболист в сегашния състав на ЧЕЛСИ и това е от поне 5 години! Но някои футболисти просто винаги остават малко встрани от светлината на прожекторите. В сезона, в който станахме шампиони с Моу (втория му период) беше преместен да играе ляв бек и беше най-добрия бранител в лигата, а не съм сигурен дали на края го сложиха в отбора на сезона.
Има хайп около Канте и ако спечели Евро 2020/1 ще спечели златната топка.
Бтв, Пеп беше за малко в Германия и сега три пореди години треньор от Германия печели ШЛ - невероятна доминация за немските треньори. Да видим на Евро2020/1 дали и Йоги ще си тръгне като шампион, макар сега да изглеждат като "слаб немски отбор".
Последна промяна от Sardukar на 30 май 2021 11:23, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 май 2021 11:23

ivan56 написа:Докерите отново са изпълзяли от дупките си, гледам. 8-)

Няма как да не го очакваш, не знам дали феновете на останалите отбори говорят против Сити толкова заради вас или заради Пепо. Наистина не се сещам кой е по-големият дразнител, но лично аз не исках да спечелите, за да не трупате точки в мини-съперничеството, което има между Ливърпул и Сити в последните години. По принцип не ми пука за сектата на Пеп, но и там е по-добре, че няма да слушаме цяло лято как богопомазаният треньор е най-великия футболен гений, раждал се някога. :oops:

CSKA69 написа:Абсолютно заслужена победа и Ушата за Челси! Тухел надигра Гуардиола и в трите мача, които изиграха през този сезон :!: Нищо, Пеп и на него ще намери цаката с течение на времето, така както го направи с Клоп ;)

Извинявай, но каква цака е намерил Пеп на Клоп? Един сезон да му се размине без да бъде натупан от Клоп и вече му намерил цаката. :lol:

Искаш ли да ти извадя статистика от съперничеството на Клоп и Гуардиола в Англия? 5 победи за Клоп, 4 равенства и 4 победи за Гуардиола, който трябваше да чака да изпаднем в най-голямата дупка в последното десетилетие, за да запише и той, завалията, една победа на Анфийлд. Головата разлика е 22:18 в полза на Пепо и Сити, ето поне едно нещо, в което са напред в преките двубои! :oops:

Струва ми се рано да се говори за хващане на цака, доминация и т.н. Напълно в реда на нещата си е да го пребием отново на Анфийлд следващия сезон, както правихме почти всяка година преди тази. Или очакваш отново да сме толкова слаби, колкото бяхме между януари и април, за да потвърдиш тезата си, че Пепито е хванал цаката на Клоп? Добре почва Тухел, изравни постижението на Клоп, който би Пепо три пъти поред в рамките на 2-3 месеца. Наистина чакам момента, в който Пепо ще го разобличи и него, особено на фона на последните им три мача, в които изглеждаше като пълен аматьор без никакви идеи... :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2021 11:30

Астън Вила....

Real Madrid rank 47th in Europe for net spend (42M €) in the last 5 years, since summer 2016.

The top 10 clubs are :
Manchester City 620M €
Manchester United 554M €
PSG 390M €
FC Barcelona 350M €
Arsenal 343M €
Inter 339M €
AC Milan 321M €
Chelsea 286M
Everton 284M €
Aston Villa 277M €
[Transfermarkt]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 май 2021 11:33

sapio0o написа:Астън Вила....

Real Madrid rank 47th in Europe for net spend (42M €) in the last 5 years, since summer 2016.

The top 10 clubs are :
Manchester City 620M €
Manchester United 554M €
PSG 390M €
FC Barcelona 350M €
Arsenal 343M €
Inter 339M €
AC Milan 321M €
Chelsea 286M
Everton 284M €
Aston Villa 277M €
[Transfermarkt]

Малко са им на манчестърските ботляци, нека похарчат още толкова и след като минат милиарда, може да се пробват пак... :mrgreen: :lol:
Последна промяна от KOPScousers на 30 май 2021 11:33, променено общо 1 път.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 май 2021 11:33

DanailG написа:Колкото и велик треньор да е, тази загуба следва да тежи единствено на него и единствено той да носи отговорност през всички за нея. Аз сериозно се замислям има ли смисъл да тръгва към нов поход за ШЛ щом отново не успя да го направи, но този път с напълно готов и подготвен във форма отбор.
Не знам и по какъв начин ще го приемат сега футболистите, аз мисля, че критиките към него тепърва ще се засилват, и не зная дали не е по-достойно да се оттегли, ако това е възможно, и да даде път на друг, ако отбора наистина а и съвсем разбираемо след доминацията във ВЛ да иска тази купа на ШЛ.

Честно казано това е добър повод за размисъл :roll: Гуардиола е казвал много пъти, че би си тръгнал от даден отбор на момента, когато усети, че играчите вече не отговарят на методите му ;) Отпадането от Лион през миналия сезон за първи път доведе до някои вътрешни сътресения (изказванията на съпругата на Зинченко, например). Според мен дори на това се дължи и сравнително слабия старт на сезона за Сити... Разочарованието сега сред играчите със сигурност е доста по-голямо.. За пример може да се посочи какво се случи с Почетино и Тотнъм след загубения финал от Ливърпул или дори с Тухел и ПСЖ, след миналогодишната загуба :lol: Предстои да видим как Гуардиола и Сити ще се справят с предизвикателството да продължат след загубата на така бленувания трофей, но със сигурност им предстоят интересни месеци в началото на следващия сезон ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 май 2021 12:06

Groucho написа:
Furious_Monk написа: Както и да е... тази вечер е много специална за Челси, едва ли някой завистник като мен би ти я развалил.... освен това президента на Реал е много по-толерантен човек и винаги гледа към слънцето, а не към земята, като един истински Тескатлипок...

И що пишеш тогава за целуване на еврейски курове? Махане на кръст от емблемата целуване на какви курове е? Като си завистник - не пиши и ги остави да се радват на успеха. С пари се печели във футбола. Никой клуб не е специален и нещо повече от другите. Никои привърженици не са специални и нещо повече от другите. Дреме му на някой какъв е Перес в деня на финала на ШЛ, в който Реал не участва. Левандовски за ЗТ според мен. Канте малко пресилено ми се вижда да се избутва напред. Колкото да има някой от победителя в ШЛ.

Навремето през 50те Реал като са печелели титли там най-добрите играчи които не са били испанци са играели за слава,често и едното прасе на края на месеца ;)

Върни се в “Архив”