Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сампдория взима Топузаков, пишат в Италия
popaj, явно че не си бил съвременик на събитията около престоя на Ники Илиев в Болоня. Кариерата му в Италия се провали заради тежка контузия и изобщо не е търкал пейката просто имаше огромен мал шанс
Re: Сампдория взима Топузаков, пишат в Италия
Vailo написа:popaj, явно че не си бил съвременик на събитията около престоя на Ники Илиев в Болоня. Кариерата му в Италия се провали заради тежка контузия и изобщо не е търкал пейката просто имаше огромен мал шанс
ДА,БЕ,ВЯРНО.НАСКО СИРАКОВ-И ТОЙ СЕ КОНТУЗИ КАТО СТЪПИ В ИСПАНИЯ,ГИБОНЪТ СЕ КОНТУЗИ...МАЙ КАТО МИНАТ КАЛОТИНА ГОВЕДАТА ОКУЦЯВАТ.

- ludost
- Контакти:
Re: Вратар номер 1 в европа
че Петков е добър спор няма но след прекрасни спасявания прави глупави грешки.Това мога да кажа за негова слабост.Иначе има качествата да изведе отбора от кофти ситуация.
- Levskarq_1914
- Контакти:
Някой ще ми помогне ли?
Искам да си купя фанелка на Левски оригинална не некое менте от 10 лева дали ще може да си я поръчам и да ми я доставят по куриер?Ако някои има информация по темата да пише!Мерси предварително 

Re: Някой ще ми помогне ли?
Za takava dostavka ne znam,no na miasto gi ima v magazina na "Todorini kukli"(tochno do Gerena).Liatoto biaha po 60 lv.,sega ne znam tochno,no niakude pak tolkova,predpolagam.I sa istinski,takiva s kakvito igrae otbora.
Save Ukraine!
- Levskarq_1914
- Контакти:
goteborg мерси за информацията 

Save Ukraine!
Re: ХЕРО ВЗИМА РАБЕХ И КАРЛОС ОТ ЛЕВСКИ В АМКАР ПЕРМ
delqnski47 написа:Ar4i написа:Rabeh i jean letat za vtoriq lager we tapungeri.S dve dumi ostavat da ma4kat 4orbata
И кой ще им плаща хляба бе пич.......Борат ли!!!
Който до сега, само знам, че не е Томов

CHELSEA
- стичо
- Контакти:
glarus_ds написа:army_boy написа:goteborg написа:Za takava dostavka ne znam,no na miasto gi ima v magazina na "Todorini kukli"(tochno do Gerena).Liatoto biaha po 60 lv.,sega ne znam tochno,no niakude pak tolkova,predpolagam.I sa istinski,takiva s kakvito igrae otbora.
Говедата вече нямат офис на Тодорини кукли. Нема пари... А иначе екипите на леФски дори и за официални мачове са си ментета и струват по-малко и от 10 лв
Добре, че вие имате офис, и добре, че вашите фланелки са по-скъпи, или имат златна щампа, оооо, вярно, че щампата ви е с много скъпо невидимо мастило![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Томов скоро ще им смъкне и кожата,а тоя герой за фланелки говори!