Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2011 13:57

mistreated написа:
blue avalanche написа:
mistreated написа:
Най-слабите срещу Лудогорец са били допингирани! Като гледам и играта на другия допингиран целия сезон започвам сериозно да се чудя този ДОПИНГ помагал ли е или е вредил на отбора...

Нали знаеш как се прави разследване по цесекарски?Сбирка в Горубляне и шамари...

Какво точно се опитваш да обясниш с поредните си мисловни излияния?

Преди време,когато "някой" се "чудеше" кой пил и кой щракал с пръсти:"1.Горубляне2.Шамари"
Ако сега се чудиш дали допинга помагал или вредял-методиката за "изясняване" в ЦСКА е ясна... :roll:
Капиш?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 дек 2011 14:48

mistreated написа:Най-слабите срещу Лудогорец са били допингирани! Като гледам и играта на другия допингиран целия сезон започвам сериозно да се чудя този ДОПИНГ помагал ли е или е вредил на отбора...

А кой ти каза, че другите не са били допингирани? Те просто не са проверени. При мача с Левски 50% от изследваните са с положителен резултат, при мача с Лудогорец 100%, т.е. ВСИЧКИ! Добре е за ЦСКА, че са изследвали само по двама на среща. А може би и затова са решили да рискуват по този начин. Така гърми лекарят и няколко футболиста, но като цяло отборът стои.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот tsonpen » 26 дек 2011 15:00

unobg написа:И аз не разбирам как ЦСКА ще остане без наказан, при полужение, че играчите не са взимали допинга на своя глава.
Как така трябва трима, а се взимат проби от двама? Това звучи абсурдно??

dreben23 написа:Мен ме кефят правилниците. които измисля бфс, по двама души на мач, а за служебна загуба си треват трима "зомбирани". Пълен абсурд ни е всичко българско. :lol: Защо ли се очудвам изобщо?! :|

Въпросът който повдигате си го задава всеки поне малко безпристастен и с поне малко акъл в главата. Заради този абсурд и в БФС някой трябва да си тръгне, защото са допуснали един отбор да играе явно допингиран и да не може да бъде наказан. Трябва ли да си въобразяваме, че са проверили точно двамата допингирани, а другите са били чисти?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 дек 2011 16:07

15 страници спор,а никой не се замисли върху това,което е написано в статията.Според правилниците повече от 2-ма играчи трябва да са имали забранени вещества при това в един мач,за да има възможност да се анулира резултата.Но при споменатите мачове-Срещу Левски,Литекс и Лудогорец тази бройка не е надмината.След мача с Левски единствената положителна допинг проба е на Стоянов.Другата на Караджов отрицателна.По нито един правилник тук не може да има санкция за отбора.Може да санкционират играча.Така,че анулиране на резултата според мен е невъзможно колкото и да им се иска тук на сините фенове.В мача с Литекс има две положителни допинг проби-на Янчев и Трифонов,но според правилника за да има анулиране на резултата положителните проби трябва да са повече от 2,а именно 3,4,и т.н.Пробите на Платини и Галчев от мача с Лудогорец са отрицателни,а това означава,че и тук не може да има анулиране на резултатите.Единствените наказания,които може да приложи антидопинговата комисия към БФС са на играчите.Четете и мислете малко преди да спорите за глупости...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 дек 2011 17:54

bobonikolov написа:15 страници спор,а никой не се замисли върху това,което е написано в статията.Според правилниците повече от 2-ма играчи трябва да са имали забранени вещества при това в един мач,за да има възможност да се анулира резултата.Но при споменатите мачове-Срещу Левски,Литекс и Лудогорец тази бройка не е надмината.След мача с Левски единствената положителна допинг проба е на Стоянов.Другата на Караджов отрицателна.По нито един правилник тук не може да има санкция за отбора.Може да санкционират играча.Така,че анулиране на резултата според мен е невъзможно колкото и да им се иска тук на сините фенове.В мача с Литекс има две положителни допинг проби-на Янчев и Трифонов,но според правилника за да има анулиране на резултата положителните проби трябва да са повече от 2,а именно 3,4,и т.н.Пробите на Платини и Галчев от мача с Лудогорец са отрицателни,а това означава,че и тук не може да има анулиране на резултатите.Единствените наказания,които може да приложи антидопинговата комисия към БФС са на играчите.Четете и мислете малко преди да спорите за глупости...

Бобо, не е точно така , както си го написал. Въпрос на юристите е да дадат трактовка какво се разбира под понятието „състезание“ – един мач или цялото първенство. Според мен второто .
Въобще не доказано ,че само един футболист на ЦСКА е хванат с допинг от мача с Левски и двама от мача с Лудогорец. Понеже още не са обявени резултатите от изследванията на останалите футболисти. Вече съм писал ,че практиката при хванат спортист с допинг да се прави тест на всички спортисти ,които са със същия лекар или треньор. Като се има предвид времето ,което е изминало от вземането на пробите от мачовете с Лудогорец и Левски ,то трябва да се направи кръвна проба, а не проба от урина, понеже в урината вече може да е чиста, докато кръвната проба показва какво е вземано 6 месеца назад и не може да бъде „изчистена“. Това ,че има хванати футболисти на ЦСКА с допинг за мача с Лудогорец не значи ,че са вземали допинг специално за този мач , може да са вземали допинга доста преди това- никой не може да каже при проба от урина колко време по рано е взет допинга . Нормално остават следи за 2-3 дни , но зависи от веществото и всичко е въпрос на метаболизъм.
На мен лично ми много интересна реакцията на БФС , БОК и Министерсво на спорта , ако те не наложат санкции на ЦСКА е много вероятно да бъдат наложени санкции УЕФА и МОК. Вече скандала стана доста голям. Особено след малоумната декларация на ЦСКА , че от клуба са давали хранителна добавка, в която се оказало че съдържа забранена субстанция. Реално погледнато клуба призна ,че те са давали допинга, а не че играчите са го вземали на своя глава. Ако не последва санкция на клуба , то оттук нататък всеки клуб може да си дава допинг на състезателите, без да се страхува от санкции.
Никъде не коментирам какви трябва да бъдат наказанията за ЦСКА, според мен ще им се размине със сериозна глоба. Макар че според мен наказанието трябва да е доста по-тежко.

fen0212
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот fen0212 » 26 дек 2011 18:28

Не е ли странно това ,че хора ,които имат най-голяма нужда да си оправят теглото като Галчев и Караджов , не са вземали от този продукт ,а останалите са вземали --другия пък чист е най-големия приятел на Милен --как пък само те са чисти.Много е съмнително .Апредставяте ли си какво щеше да стане ако Зику беше тестван и спрени правата му --трансфера ни пропадаше.Каквото щете пишете ,но пак го казвам --това си е чист саботаж срещу ЦСКА--имидж ,класиране ,трансфери --всичко може да отиде по дяволите и едва ли ръководството само би се вкарало в подобни проблеми

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2011 19:07

bobonikolov написа:15 страници спор,а никой не се замисли върху това,което е написано в статията.Според правилниците повече от 2-ма играчи трябва да са имали забранени вещества при това в един мач,за да има възможност да се анулира резултата.Но при споменатите мачове-Срещу Левски,Литекс и Лудогорец тази бройка не е надмината.След мача с Левски единствената положителна допинг проба е на Стоянов.Другата на Караджов отрицателна.По нито един правилник тук не може да има санкция за отбора.Може да санкционират играча.Така,че анулиране на резултата според мен е невъзможно колкото и да им се иска тук на сините фенове.В мача с Литекс има две положителни допинг проби-на Янчев и Трифонов,но според правилника за да има анулиране на резултата положителните проби трябва да са повече от 2,а именно 3,4,и т.н.Пробите на Платини и Галчев от мача с Лудогорец са отрицателни,а това означава,че и тук не може да има анулиране на резултатите.Единствените наказания,които може да приложи антидопинговата комисия към БФС са на играчите.Четете и мислете малко преди да спорите за глупости...

8 реда коментар,с които "доказваш",че всеки отбор може да "тъпче" всичките си играчи с всякакъв допинг,включително с анаболи и стероиди и да "спи спокойно",защото не може да бъде наказан.Понеже проверявали по 2-ма.Правилно ли разбрах?
ПП.Къде прочете,че Галчев и Платини са "отрицателни"?Дай линк.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 дек 2011 19:13

blue avalanche написа:

8 реда коментар,с които "доказваш",че всеки отбор може да "тъпче" всичките си играчи с всякакъв допинг,включително с анаболи и стероиди и да "спи спокойно",защото не може да бъде наказан.Понеже проверявали по 2-ма.Правилно ли разбрах?
ПП.Къде прочете,че Галчев и Платини са "отрицателни"?Дай линк.

Как няма наказание-играчите се наказват като може да се лишат от състезателни права.Ако накажат 4-5 души ти как мислиш това дали не удря по отбора?Особено ако примерно една част от тези играчи са ключови.Плюс това аз говорех,че не би трябвало да се отнемат точки.Не забравяй,че това е първо провинение на отбора и съответните играчи и според мен би трябвало да наложат солени глоби на всички,а при повторно нарушение вече да има по-строго наказание. А това за Платини и Галчев го имаше вчера в спортала.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2011 19:20

bobonikolov написа:Как няма наказание-играчите се наказват като може да се лишат от състезателни права.Ако накажат 4-5 души ти как мислиш това дали не удря по отбора?Особено ако примерно една част от тези играчи са ключови.Плюс това аз говорех,че не би трябвало да се отнемат точки.Не забравяй,че това е първо провинение на отбора и съответните играчи и според мен би трябвало да наложат солени глоби на всички,а при повторно нарушение вече да има по-строго наказание. А това за Платини и Галчев го имаше вчера в спортала.

Нали си чувал за отбори,извадени от Обиколката на Франция?Да не би да са хванали ВСИЧКИТЕ им колоездачи с допинг?
Когато "хванаха" М.Джоунс с допинг,защо взеха медалите на цялата щафета?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 дек 2011 19:22

bobonikolov написа:Как няма наказание-играчите се наказват като може да се лишат от състезателни права.Ако накажат 4-5 души ти как мислиш това дали не удря по отбора?Особено ако примерно една част от тези играчи са ключови.Плюс това аз говорех,че не би трябвало да се отнемат точки.Не забравяй,че това е първо провинение на отбора и съответните играчи и според мен би трябвало да наложат солени глоби на всички,а при повторно нарушение вече да има по-строго наказание. А това за Платини и Галчев го имаше вчера в спортала.

Бобо, когато има толкова хванати от един отбор, за 2 месеца, дали отборът е невинен?Не отделните играчи, а ръководство, треньорски щаб, медицинско лице?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”