ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот POPCORN » 28 ное 2011 22:25

Синьо сърце написа:
lisynger написа:Изброил си много добре грешките в полза на ЦСКА,но ще ми кажеш ли вчера имаше ли дузпа и червен картон на вратаря ви?

Веднага ти отговарям,знаеш не съм от тия,дето се крият!Погледни внимателно ситуацията-нападателят търси контакт ГОРЕ и тръгва да пада!Спъването е долу,но когато то става,нападателят вече се стропаля...И има защитник на вратата,има защитник,който го гони...Е???

няма дузпа ли бе? :lol: :lol: я ходи на лекар..мислих те за обективен ама явно и ти покрай синята еуфория си се побъркал :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 28 ное 2011 22:25

Писна ми в България като се стигне до такива резултати от сорта на 2:2, 3:2, 3:5, 5:3 и какъвто и да е друг веднага мачът е уговорен. Айде моля ви се днеска видях един изключително интересен мач за нашите стандарти. Не типичното затваряне на двата отбора и да се чака кой ще сбърка и смешни резултати от 1:0, 1:1, 0:0. 90 минути си губиш времето вместо да гледаш някой по-качествен мач. И ето има надежда може и само аз да го виждам, но се вижда, че мачовете в "А" група не са това, което бяха. Левски и Литекс за първи път направиха уникален мач (3:2) мачът Литекс-ЦСКА също беше интересен. Днес двубоят почна супер силно за ЦСКА и ако Зику беше вкарал за 3:0 всичко свършваше. И до тук добре, след това и Лудогорец показаха зъби не се предадоха и дойде момента със засадата. Когато го видях на повторение си казах до тук беше мачът вече е опорочен и след неговия край ще се говори само за съдията. И така и стана, а уникалните голове на Иван Стоянов и втория на Мораеш някакъв коментар за тях. Такива голове в България не се виждат всеки ден, а бяха от световна класа. Нито Лудогорец, нито ЦСКА има от какво да се оплакват от съдията. Между другото и двата гола на Лудогорец обаче бяха след тотални грешки на защитата на ЦСКА, първо Тошко Янчев му даде на Кишида топката на тепсия, а после никой не покри Иван Стоянов за гола. И тук всички се вдигат ми ето ти уговорения мач ето това е мачът уговорен, защото не са ги покрили и Янчев подава топката. И това е най-смешното как може точно един от символите на ЦСКА Тошко Янчев да продаде мача това звучи толкова смешно. На всеки се случва да направи грешка дори и на най-силните, а Тошко вече е и на години. А това, че Стоянов не беше покрит е слабост на всички български футболисти в последните минути в най-важните моменти да се оголват отзад и да допускат голове в края. Аз съм доволен от мача, които гледах днес и по чудесен начин завърши първенство, но докато гледаме съдии и всичко останало няма да се оправим. Просто това вече е смешно и пародийно, защо една медия не написа чудесен мач на "Армията" или нещо такова. Защото двубоят беше чудесен и в момента ако двата отбора играеха в Лига Европа биха имали доста голям шанс дори да стигнат до 1/16 финалите. Нека си пожелаем все такива мачове и през втория полусезон да има драма да има много голове, а не да лашкаш топката напред и мачът да се решава от някакви измислени дузпи. Оптимизъм има, но докато фенове, футболисти и журналисти продължават да им е винаги виновен съдията до никъде няма да стигнем.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2011 22:29

would написа:
vaskonti написа:
turbogena написа:Хаха като не биете и всичко е уредено ,а? :lol:

То понеже вие не броите двете поредни загуби от ЦСКА за уредени :)

Васконти,би ли коментирал съдийството днес и думите на класика Димитър Душков Пенев след края на двубоя ?

Какво да коментирам, то е ясно - чист гол за Лудогорец и дузпа. Само че през второто съдията не свири поне 3 чисти нарушения за ЦСКА, особено едното срещу Бандаловски беше егати подсичането. Но, както каза някой по-горе, трябваше гола на Гъргоров да бъде зачетен защото тогава ЦСКА вероятно щяха да бият защото едва ли щяха да се отпуснат така накрая. Вероятно...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2011 22:29

Мнение назаем:

По-бесен не съм се прибирал от мач от доста време насам. Още съм под въздействието на всякакви емоции, ма ще си позволя да се изкажа, колкото и първично да е в момента мнението ми. ЦСКА е една развалина и се превръща лека-полека в най-продажния отбор в България. Превръща се в една ***** на парите. Виновните за това сме САМО НИЕ, ние и никой друг! 9 000 мъртъвци на стадион, на който преди години такива селски отбори падаха с по 5-6 гола разлика само заради невижданата около тях обстановка. 9 000 абсолютни БЕЗДУШНИЦИ, които се наричат "армейци", без да си дават сметка какво означава това название по българските стадиони. **** съм и "далето", **** съм и хореографиите, **** съм и знамена, и всичко, когато целия стадион гледа НАСРАНО както никога не е било. Как е възможно най-добре изпятата песен на мач с Лудогорец да е "кур за Левски" ? Какви са тия комплекси дето ви тресат всички, бе ?! За какво сте на тоя стадион като една песен за ЦСКА не можете да изпеете като хората, бе, продажното ръководството не се сещате най-малко да напсувате, да си изкажете мнението, да покажете позиция?! В никакъв случай не е фатално, че сме завършили наравно с тия селяндури, фатална е нашата апатия. Да, нещата могат да са извъртяни така, че накрая да сме първи, после ще ни разкрият в Европа и пак старата песен на нов глас. Водим 2:0, сектора мъртъв, изравняват ни 2:2, сектора е все толкова мъртъв...е какво трябва да стане за да се пее ? Никой не слуша барабаните, горните редове не слушат мегафона, а си пеят тяхното си, някои си говорят за всякакви глупости, а има и много такива, които само седят и си гледат празно в пространството, без да извършват каквито и да е действия. Знайте, че си заслужаваме всичките тия нерви, така ще бъде, докато хората не разберат за чий кур всъщност идват на тоя стадион, а дотогава ще сме все толкова далече от истината, както днес.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 ное 2011 22:37

Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 22:42

flo написа:
delqnski47 написа:Абе не знам,ама....''Левски'' са четвърти :oops:
Слаба работа

Абе , не знам ЪмЪ разликата е 3 точки, а да отпишеш Левски на 3 точки трябва да си доста сигурен :oops:

Ъмъ сте четвърти :oops:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 22:42

Viktor4o_Rs написа:Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol: :lol: :lol:

Както казах още преди гола втория ми се обадиха да ми акзват кви са коеф. Даже накрая мислех, че ще свърпи 3:2 за тях.. СМЪРТ за шибаното ни първенство и за БФС ! И вън боклуците от ЦСКА!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 22:46

Абсолютно уреден мач :evil: Не можах да се свържа с Крум Савов да му кажа да пусне изравнителния гол на Лудогорец да се види как Румен Трифонов бърза да си напусне зоната виждайки, че ще има центриране. Вместо да покрие ДВАМАТА абсолютно оставени сами футболисти на Лудогорец той се придвижва към централните защитници :!: Чувам че Домусчиев и И. Иванов са вечеряли в ресторанта на "Армията" след мача. Искам да им кажа наздраве и честита печалба :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 ное 2011 22:46

Лудогорец се пребори със съдийската бригада и не позволи на червените да вземат незаслужени 3 точки. Поздравления, разгадчани, чакаме ви на Герена, за да определяме шампиона. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 ное 2011 22:48

Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol: :lol: :lol:

Както казах още преди гола втория ми се обадиха да ми акзват кви са коеф. Даже накрая мислех, че ще свърпи 3:2 за тях.. СМЪРТ за шибаното ни първенство и за БФС ! И вън боклуците от ЦСКА!

Излез от филма! :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”