Мнениеот fero » 28 ное 2011 22:25
Писна ми в България като се стигне до такива резултати от сорта на 2:2, 3:2, 3:5, 5:3 и какъвто и да е друг веднага мачът е уговорен. Айде моля ви се днеска видях един изключително интересен мач за нашите стандарти. Не типичното затваряне на двата отбора и да се чака кой ще сбърка и смешни резултати от 1:0, 1:1, 0:0. 90 минути си губиш времето вместо да гледаш някой по-качествен мач. И ето има надежда може и само аз да го виждам, но се вижда, че мачовете в "А" група не са това, което бяха. Левски и Литекс за първи път направиха уникален мач (3:2) мачът Литекс-ЦСКА също беше интересен. Днес двубоят почна супер силно за ЦСКА и ако Зику беше вкарал за 3:0 всичко свършваше. И до тук добре, след това и Лудогорец показаха зъби не се предадоха и дойде момента със засадата. Когато го видях на повторение си казах до тук беше мачът вече е опорочен и след неговия край ще се говори само за съдията. И така и стана, а уникалните голове на Иван Стоянов и втория на Мораеш някакъв коментар за тях. Такива голове в България не се виждат всеки ден, а бяха от световна класа. Нито Лудогорец, нито ЦСКА има от какво да се оплакват от съдията. Между другото и двата гола на Лудогорец обаче бяха след тотални грешки на защитата на ЦСКА, първо Тошко Янчев му даде на Кишида топката на тепсия, а после никой не покри Иван Стоянов за гола. И тук всички се вдигат ми ето ти уговорения мач ето това е мачът уговорен, защото не са ги покрили и Янчев подава топката. И това е най-смешното как може точно един от символите на ЦСКА Тошко Янчев да продаде мача това звучи толкова смешно. На всеки се случва да направи грешка дори и на най-силните, а Тошко вече е и на години. А това, че Стоянов не беше покрит е слабост на всички български футболисти в последните минути в най-важните моменти да се оголват отзад и да допускат голове в края. Аз съм доволен от мача, които гледах днес и по чудесен начин завърши първенство, но докато гледаме съдии и всичко останало няма да се оправим. Просто това вече е смешно и пародийно, защо една медия не написа чудесен мач на "Армията" или нещо такова. Защото двубоят беше чудесен и в момента ако двата отбора играеха в Лига Европа биха имали доста голям шанс дори да стигнат до 1/16 финалите. Нека си пожелаем все такива мачове и през втория полусезон да има драма да има много голове, а не да лашкаш топката напред и мачът да се решава от някакви измислени дузпи. Оптимизъм има, но докато фенове, футболисти и журналисти продължават да им е винаги виновен съдията до никъде няма да стигнем.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед