Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levski 1914 написа:Честита победа на всички ЛевскариНай-важното беше да вземем 3-те точки и го направихме...всичко останало Костов ще има време да го оправя по време на зимната паузата.
[/quote][/quote]percival написа:
Един въпрос още да не би да не са ви стигнали парите за екипи с дълъг ръкав че играете с къс ?
MORSKI написа:TristaNNN написа:MORSKI написа:То пък вашето защото преди 5-6 години беше по-ралзично, ама тогава друга песен си пеел..
Не ви е виновен терена, че засега нямате атакаИ съдията не даде 100% дузпа?!
При всяко положение футболът ни няма как да върви напред ако се играе на такива терени. Нима смяташ, че играчи като Тасевски, Гаджев, Арс, че дори и един от любимците ти Димов ще играят по същия начин на едно по-добре валирано игрищеНо няма проблем, уважавам мнението ти, все пак има хора които симпатизират на фитбола с по-силови единоборства. И да - съдията не даде дузпа, никой не се гордее с този факт
Димов не ми е любимец, не знам как реши, че е . Никога не е бил.
И, да, смятам, че футболистите които изреди до един са дървета. Калво нима на "перфектния" терен на Герена да развива потенциала си?
Арс и той...
Тасевски отдавна не е това, което беше. В момента вие самите го отичтате, че е супер посредствен.
Гджев не е футболист, който да гради играта, така че съвсем не виждам къде го даваш като пример.
Най-лесно е като нищо не играеш да се оправдаваш с терена.
На Олимпик Марсилия данеби да им беше лесно като паднаха от вас на каква нива се игра мача, ама да са се оплаквали?
Докато играчите в България не се научат, че преди всичко те са си виновни, а след това тревата, небето, тъщата и т.н, няма да се оправи футбола ни!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
MORSKI написа:Говориш глупости. Това кой го казва и на базата на какво е![]()
От това пък по-субективно няма.
Да не говорим, че дори и да е така- като ще ви подпират си играйте само вие, даже няма смисъл да се игратя мачове- направо по 3 точки да ви дават преди мача...
Levski 1914 написа:Честита победа на всички ЛевскариНай-важното беше да вземем 3-те точки и го направихме...всичко останало Костов ще има време да го оправя по време на зимната паузата.
kempesmario написа:важна победа , много се радвам на резултата , утре стискам палци за Лудогорец , Браво сега чакаме новият спонсор , парички и сме шампиони . Оле
Blue Mind написа:kempesmario написа:важна победа , много се радвам на резултата , утре стискам палци за Лудогорец , Браво сега чакаме новият спонсор , парички и сме шампиони . Оле
Що за Лудорогрец ,един Х да си врътнат ще е супер ,колкото Цска са ни конкуренция толкова и Лудогорец
yuliyan написа:Levski 1914 написа:Честита победа на всички ЛевскариНай-важното беше да вземем 3-те точки и го направихме...всичко останало Костов ще има време да го оправя по време на зимната паузата.
Вие все се оправяте... ама накрая все вас ви оправят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта