13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Мнениеот Levski 1914 » 14 ное 2011 08:00

kempesmario написа:Хайде СТОП да плюете по Легенди като Гонзо например ! Вие розови ли сте сини ли сте ? не знам , ама стига вече ! Давайте да гледаме любимия отбор ! Вече имаме добър треньор и тръгваме към титлата. ОК ?

Надявай се да спрат да плюят...На някои хора това им осмисля живота :?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 ное 2011 08:33

Илиан каза нещо, което е много вярно за Берое - липсваше им самочувствие. Ако ни бяха емнали в началото на второто полувреме с хъса, който заиграха последните 5 минути можеха и да спечелят точка. Поздравявам Костов, че видя това и се опита да внесе спокойствие със смените, но те не свършиха работа. Но не заради самият Костов, а защото това са му опциите на пейката. Явно е, че на пролет едва ще може да се каже нещо конкретно за Костов.
Иво Иванов отново не ме убеди, че заслужава да е титуляр.
Милиев бе отново неубедителен. Ахилесовата ни пета - статичните положения продължават да ни мъчат. С един класен защитник до Рисп и наставление от Костов... дано се оправим. Не може на всеки корнер да треперя.
[offtopic]Относно противниците на Гонзо... ако той бе треньор, тука след тоя мач щеше да е баси врявата. Отборът за една седмица няма как да промени играта си. Има наченки на много неща, но само наченки. Което и потвърждава тезата ми за това колко гледат въобще мачове.[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 ное 2011 08:43

След толкова критики, които отнесе Младенов в последно време е хубаво да се отбележи, че вчера игра много добре! Навъртя голям километраж, често се връщаше да помага в защита, на няколко пъти игра на върха на атаката и разбира се...двете му асистенции!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2011 09:08

Levski 1914 написа:След толкова критики, които отнесе Младенов в последно време е хубаво да се отбележи, че вчера игра много добре! Навъртя голям километраж, често се връщаше да помага в защита, на няколко пъти игра на върха на атаката и разбира се...двете му асистенции!

Mда ...
Заслужава да се отбележи играта му !

На няколко пъти покри оголени зони в центъра и защита.
Също така, отне топки и спря някои зараждащи се контри на съперника ...

Доволен съм от представянето му.
Трябва му още малко да се отпусне и удобни топки, за да е още по-полезен. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 ное 2011 09:19

Levski 1914 написа:Много е готино чувството да видиш някой червен в нашия форум преди или след мач на Левски...особено, когато сме победили :mrgreen: ...така като гледам се притеснявате повече за нашите мачове, отколкото за вашите! :lol:
...представям си ви докато играем как стискате палци и се молите да паднем... :lol: :lol: :lol:

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 15:55

Бързата проверка показва,че Миньор газят на "армията". Един залог за "двойка" ще изкара надника в почивния ден Успех на залагащите!

ЦСКА - Миньор (Пк) София 12.11.2011 събота 16:30
от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 17:38

Вижда се само агитката на Миньор. Армейците да не са наказани за нещо?

Re: ЦСКА - Миньор (Пк) София 12.11.2011 събота 16:30
от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 17:43

Vaskonti ей сега ще дойде да ни обесни,че е очевадна 5 сантиметрова засада

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 18:17

Браво на ТВ7 засадите на ЦСКА ги повтарят по 3 пъти от различни ъгли, а тези на Миньор по един път и то от камера кажи -речи поставена зад вратата

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 18:50

Само на мен ли ми се струва, че от началото на 2-то полувреме и двата отбора чакат да свърши мача при този резултат

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 18:52

оБръщалка е

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 19:03

И при двата корнера защитниците на Миньор бяха "заковани" за земята. Никакво движение

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 19:08

Какви са тези нравствено-поучителни песни от агитката

от BLUE CHAMPIONS на 12 Ное 2011 19:16

Седнах да гледам мач, то пък от ТВ7 ни пуснаха театър

Това е извадка от поведението на един ваш "фен" в нашия форум.Той просто има късмет,че Васко е прекалено толерантен.Когато някой от нас нахълта тук като слон в стъкларски магазин,тогава ще имате право да се оплаквате.А не само той е с такова поведение!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2011 09:48

Old_death написа:Когато някой от нас нахълта тук като слон в стъкларски магазин,тогава ще имате право да се оплаквате.А не само той е с такова поведение!

от granfor на 13 Ное 2011 22:19
И пролетта ще ги побият всички,разликата ще бъде,че този път и Литекс ще ги натупат. :) :)
До вчера се бяха скрили като мишки,а днес след "победата" над гранда Берое,вече мачкат наред и ще стават шампиони,ха ха ха СМЯХХХХХХХХХ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от granfor на 13 Ное 2011 22:08
Това, че имате "най-добрите" футболисти в България го слушаме от Гонзо вече 3-та година, и до там :) :)
Пълна скръб сте, в крайното класиране, ще се намирате, там където бяхте преди 2 кръга
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Batkoto на 13 Ное 2011 21:22
то на вас всички знаем,че на "тихия фронт" ви е силата .. :idea:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от delqnski47 на 13 Ное 2011 20:58
Изобщо мислите ли,че заслужавате титлата,при положение,че загубихте мачовете си с трите отбора пред вас?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от granfor на 13 Ное 2011 16:59
Къде сте бе левскарчета???????
Какво ще кажете за защитата на Миньор?????? :)
Бая се потрудиха момчетата да я подадат на вашият! :)
Постараха се на радиус 10м. около кмета да няма никой :)
Но никой не е и очаквал друго развитие на тетъра, управниците на Берое са само Левскари.
А вие сте толкова слаби и трагични, че дори в това състояние ЦСКА, когато ви хване пак ще ви бият :)
С нищо не заслужавате 5-то място
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от granfor на 13 Ное 2011 17:01

То остава и срещу братята ви от Берое да трепериш, едно време срещу Локо Мз.(въпреки изоставянето на полувремето) да не би си трепетрил.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от granfor на 13 Ное 2011 17:10
Вижте се че срещу Берое се мъчите, като грешен дявол, пълна трагедия сте.
Радвайте се да влезете в 3-ката :)
Това отговаря ли на критерия за "слон в стъкларски магазин"?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 ное 2011 09:49

Радвам се,че имам фенове :P :) Както се вижда, всичките мнения представляват кратки анализи за мача, докато вашите тук са само квичене и нищо конкретно.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2011 09:52

metodito написа:Илиан каза нещо, което е много вярно за Берое - липсваше им самочувствие. Ако ни бяха емнали в началото на второто полувреме с хъса, който заиграха последните 5 минути можеха и да спечелят точка. Поздравявам Костов, че видя това и се опита да внесе спокойствие със смените, но те не свършиха работа. Но не заради самият Костов, а защото това са му опциите на пейката. Явно е, че на пролет едва ще може да се каже нещо конкретно за Костов.
Иво Иванов отново не ме убеди, че заслужава да е титуляр.
Милиев бе отново неубедителен. Ахилесовата ни пета - статичните положения продължават да ни мъчат. С един класен защитник до Рисп и наставление от Костов... дано се оправим. Не може на всеки корнер да треперя.
[offtopic]Относно противниците на Гонзо... ако той бе треньор, тука след тоя мач щеше да е баси врявата. Отборът за една седмица няма как да промени играта си. Има наченки на много неща, но само наченки. Което и потвърждава тезата ми за това колко гледат въобще мачове.[/offtopic]

Илиан пусна традиционната "латерна" за всички,дето губят:"Сами се бихме"
Берое НЕ МОЖЕХА да ни "емнат" в началото на второто полувреме,защото тогава НИЕ ги бяхме "емнали"!
"Хъса" през последните 5 мин. се получи,защото НИЕ с играта си "позволихме" да се случи!Тъй че...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 09:56

Blue_Lion написа:Тоя от бИроИ онлайн дето пита Костов за съдийството...мислех да му сипя малко, ама той Костов му наля достатъчно :mrgreen:
Колко е кофти да гниеш на сИело хахах

П.П. Злобул ли си къв си...за Тара говори квото щеш, но ГОНЗО или Георги Иванов е дал на ЛЕВСКИ толкова, колкото ти никога няма да дадеш ! Може да не става за треньор, но имай уважение към него ! Говори против него, ок...но не го обиждай ! Пак казвам, аман от чорбари със сини шалчета в тоя форум :!:

Защо ГИ няма уважение към сините фенове и продължава да ни мъчи с посредствеността си и пошлостта си,ако не станем шампиони поне този път ще има ли достойнство да си тръгне

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 10:05

zlobul написа:ПИСНА МИ ОТ РАЗНИ СКАПАНИ ГУГУТКИ ДЕТО ЗА НАЙ МАЛКОТО И ВЕДНАГА ГЛЕДАТ ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ ПРИ ОНЕЗИ ОТ ПАНЧАРЕВО .
ЕЙ ГУГУТКИ , ЗЕМЕТЕ СЕ ИЗНЕСЕТЕ В СЕКТОР Г И ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ , ЧЕ НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ДОЙДАТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ХОРА И НЯМА ДА СИ МЪЛЧАТ , ТАКА КАКТО ВИЕ МЪЛЧИТЕ ПРЕД ТАРА И ПЛОВДИВСКИЯ СМЕШНИК . И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ СВАЛЕТЕ КАЧУЛКИТЕ ДА ВИ ВИДЯТ ХОРАТА , КОИ СТЕ .

П.С ТРЪГНАЛИ НЕКВИ ВЧЕРАШНИ ЛА*НА ДА МЕ ИЗКАРВАТ ЧОРБАР ....АБЕЕЕ ЕЕЙЙЙЙЙЙ АЛАНКОЛУ .

Ицо,аз това им го говоря на гугутките и рецидивистите от сумати време.Тези от сз иначе толкова смели пък винаги с качулки и шалове по лицата.После мрънкат като вдовици,че са били провкирани срещу ЦСКА и за това са отговорили и са ги били.
Кой е виновен за това,че са се подали на провокация,ДА НЕ ГОВОРЯ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА АТАКУВА И УДРЯ В ПОЛИЦАЙ,ако това се случи в щатите тези ще са в едни килии с изнасилвачи и убийци доста дълго време.
Само ми е интересно защо мен никога ме не е бил полицай,имам едно мнение на човек ходил на ужасно много мачове и продължаващ да ходи,търсиш ли си боя ще си го получиш.
За гугутките няма какво да кажа на тях за това им се плаща и разбираше ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА в.владимиров да стъпва на ГЕРЕНА.
Аз и за това съм на нож със част от феновете и ръководството

Върни се в “Архив”