Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2011 11:48

Avanti_Ragazzi написа:Имах възможността да гледам и 4те финала в Англия на плейофите и други мачове от Английските долни дивизии.И смело мога да кажа,че Чемпионшип е доста по-добро първенство от нашата А група,но пък Лига 2 е доста по-слаба от А група и футбола е подобна на наща Б група а Конференцията на наща В група.А група отговаря като футбол на Лига 1 в Англия.Което поставя въпроса Лига 1 в Англия колко по-добро 3то ниво на футбола е от другите трети професионални такива,според мен доста.Лига 1 е доста по-добро първенство и от 3 бундеслига и от Лига Про в Италия да не говорим за Лига Нaсионал във Франция и Сегунда Б дето се води дори Аматьорска дивизия от 4 групи.Така,че лично футболист резерва от отбор от 3та по-ново дивизия във Франция не ми звучи изобщо нещо невероятно като класа.Като знам,че Янев и Бадема играха много добре в Лига 2 там и знам,че те са добри футболисти но не са и нещо невероятно то там Лига 2 не е по-силна от А група.Това става ясно и от мача ни с Лил определено отбор от Лига Насионал във Франция ще яде много по-голям бой от Лил от колкото ние може да ядем.Определено разликата между класата на Левски и Лига 1 е доста-по малка отколкото Лига 1 и Лига Насионал.Но щом са решили да го взимат човека!!!

Тунчев дето уж беше най-добрия бг защитник в най-добрата си форма отиде в 3 та английска дивизия (иначе казано първа дивизия). Що се отнася до бадема... той за 4 години (3 от които в Лига 2) няма и 1000 минути... изкарал почти 50 мача, но вечно като резерва... кво му е играло... Янев и той не е много различно като игрово време... и той с некви 6 гола за 3 години. Според мен в Лига 2 има доста по качествени играчи от България... като цяло. Като най-вече ни превъзхождат адски много във физическо и тактическо отношение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 юни 2011 12:30

Гледам, че Танко Дяков става свободен агент.Като знам политиката ни в момента (щом е без пари - взимай го, пък после ще видим дали става) дали пък той няма да е едно от новите имена в Левски?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юни 2011 12:55

futbolqga написа:Гледам, че Танко Дяков става свободен агент.Като знам политиката ни в момента (щом е без пари - взимай го, пък после ще видим дали става) дали пък той няма да е едно от новите имена в Левски?

Добра идея, колега!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 юни 2011 12:58

futbolqga написа:Гледам, че Танко Дяков става свободен агент.Като знам политиката ни в момента (щом е без пари - взимай го, пък после ще видим дали става) дали пък той няма да е едно от новите имена в Левски?

Нищо чудно.Но като се замисля,ще е по-добър вариант от тоя францизин дето Бардон го препоръчал.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юни 2011 13:05

Blue_Girl написа:

Добра идея, колега!
8-)

казаха, че се е разбрал да си намери отбор на вън.. и ако не стане да се подпише договор с Черно Море пак!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 юни 2011 13:06

http://www.novsport.com/news146188_1003.html
Дани Младенов ще рита във Втора Бундеслига срещу 150 000 евро

Крилото на Левски Даниел Младенов почти сигурно ще бъде продаден във Втора Бундеслига на Германия, твърди "Тема Спорт".

За футболиста на "сините" има запитване от страна на два отбора от втория ешелон, за което намекна и личният мениджър на Младенов Милко Бански.

"Не мога да ви дам точна информация, няма да е коректно. Интерес към Младенов винаги е имало, той е млад играч, който притежава добри качества.

Направи силни мачове през есента, най-вече в евротурнирите, което прикова вниманието на мениджъри от различни държави.

Още преди да дойде в Левски, той имаше възможност да подпише с отбор от Втора Бундеслига на Германия. Ако на „Герена" не го искат, Младенов има опция къде да играе", коментира Бански.

Дясното крило не влиза в плановете на ръководството за новия шампионат, след като направи изключително слаб пролетен полусезон.

След срамната загуба от ЦСКА с 1:3 на "Герена" Младенов бе закотвен на резервната скамейка, поради което рядко получаваше шанс сред стартовите 11 на Левски.

На няколко пъти дори спортният директор на сините Георги Иванов в прав текст каза, че не е доволен от представянето на футболиста.

Според потвърдена информация от Левски са склонни да продадат Младенов за 150 хиляди евро.

Дано се отървем от това недоразумение : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юни 2011 13:06

milen.hristov написа:Отборът на Левски е отправил официална оферта до Берое за откритието на сезона в А група Тодор Христов, научи Гонг. Представители на двата клуба ще водят преговори следобед.

Тодор Христов има договор за още две години с Берое. Бързоногото крило впечатли специалистите с изявите си през изминалия сезон.

През зимата Христов бе на път да премине в ЦСКА, но трансферът му се провали в последния момент.

Интерес към откритието на сезона в А група проявява и гръцкият Олимпиакос Волос.

аз мисля, че ще се впише супер.. ако той не е сигурно попълнение (а досега го смятаха за такова) означава, че с едно не ни излиза сметката!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юни 2011 13:10

NIKSANA написа:
Blue_Girl написа:

Добра идея, колега!
8-)

казаха, че се е разбрал да си намери отбор на вън.. и ако не стане да се подпише договор с Черно Море пак!

Значи:
Или-или?
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

adameca
Контакти:

Танко Дяков и Черно море се разделиха

Мнениеот adameca » 01 юни 2011 13:13

Централният защитник Танко Дяков няма да играе повече в Черно море. Официално днес стана ясно, че двете страни се разделят .

Договорът на бранителя изтича в края на месеца и няма да бъде подновен. Основната причина за раздялата с Танко Дяков е неговото желание да си намери отбор в чужбина.

Гонг разбра, че ако на Танко Дяков не бъдат предложени по-добри условия от тези, които му предоставя Черно море и не успее да си намери отбор зад граница, вратите за него на "Тича" са отворени.

"Имам няколко възможности пред себе си. Има интерес от 2 български клуба, както и няколко варианта за чужбина. Реално моето желание е да продължа кариерата си в чужбина. Прекарах хубави години в Черно море. Никога от моите уста няма да чуете лоша дума за отбора, феновете и ръководството", коментира за Гонг Танко Дяков.

Искам сега да попитам Гонзо, ако това стигне до него- Какво чакаш, взимай Танка и да забравяме за проблеми в защитата! Не ни води някакви анонимни французи, избери БЪЛГАРСКОТО!!!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Танко Дяков и Черно море се разделиха

Мнениеот turbogena » 01 юни 2011 13:14

Ти луд ли си? За какво ни е Танко? Иво и Данчо са далеч по-добри ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”