Avanti_Ragazzi написа:Имах възможността да гледам и 4те финала в Англия на плейофите и други мачове от Английските долни дивизии.И смело мога да кажа,че Чемпионшип е доста по-добро първенство от нашата А група,но пък Лига 2 е доста по-слаба от А група и футбола е подобна на наща Б група а Конференцията на наща В група.А група отговаря като футбол на Лига 1 в Англия.Което поставя въпроса Лига 1 в Англия колко по-добро 3то ниво на футбола е от другите трети професионални такива,според мен доста.Лига 1 е доста по-добро първенство и от 3 бундеслига и от Лига Про в Италия да не говорим за Лига Нaсионал във Франция и Сегунда Б дето се води дори Аматьорска дивизия от 4 групи.Така,че лично футболист резерва от отбор от 3та по-ново дивизия във Франция не ми звучи изобщо нещо невероятно като класа.Като знам,че Янев и Бадема играха много добре в Лига 2 там и знам,че те са добри футболисти но не са и нещо невероятно то там Лига 2 не е по-силна от А група.Това става ясно и от мача ни с Лил определено отбор от Лига Насионал във Франция ще яде много по-голям бой от Лил от колкото ние може да ядем.Определено разликата между класата на Левски и Лига 1 е доста-по малка отколкото Лига 1 и Лига Насионал.Но щом са решили да го взимат човека!!!
Тунчев дето уж беше най-добрия бг защитник в най-добрата си форма отиде в 3 та английска дивизия (иначе казано първа дивизия). Що се отнася до бадема... той за 4 години (3 от които в Лига 2) няма и 1000 минути... изкарал почти 50 мача, но вечно като резерва... кво му е играло... Янев и той не е много различно като игрово време... и той с некви 6 гола за 3 години. Според мен в Лига 2 има доста по качествени играчи от България... като цяло. Като най-вече ни превъзхождат адски много във физическо и тактическо отношение.