Баси на Финала ще играят двама противни за мен тенисисти! Е все пак ще искам Ноле да разкове това жалко човекоподобно от малоумният остров британия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Стан моля ти се, не сравнявай футбола с тениса!
Просто и двата вида спорт са индивидуални.
Мария написа:haha написа:Ана и Новак са приятели от деца,определено не са гаджета.Пък и Джокович си има приятелка,Йелена Ристич се казва
Да, това е истината. Сръбските масмедии се опитаха да внесат някаква интрига в чисто приятелкските взаимоотношения между двамата.
Blue_Girl написа:Рафа си има приятелка.
Даже и на турнири е била с него.
THE G.A.M.E написа:Виждам колко ви е интересен вече турнира ...
Щом сте започнали да обсъждате, кой и коя, с кой ходи и си ляга ...
TodorT написа:Тези снимки от кога саЩото знам, че Рафа си има приятелка от 2 год. сигурно
megan fox написа:В момента играят двама паляци като спора м/у тях е кое е по-малко слаб!!!
Madridist написа:megan fox написа:В момента играят двама паляци като спора м/у тях е кое е по-малко слаб!!!
Съгласявам се напълно. Нищо лично,но за мен, Мъри е доста прехвален тенисист и ми е било странно как някои специалисти го слагат редом до Надал и Федерер
TodorT написа:Дълги, изтощителни разигравания и грешки.... равностоен, но не особено качествен полуфинал... Мъри ми изглежда много изморен, а и все по-често се хваща за кръстада не се е контузил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта