Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев освободи Крачунов, връща Гаджалов
Добра новина, Гаджалов е стабилен защитник.
Гаджалов е чудесен защитник. Само трябва някой да се преквалифицира като ляв бек.
Първи се родихме, няма да умрем!
- kostura_1912
- Контакти:
since1912 написа:Гаджалов е чудесен защитник. Само трябва някой да се преквалифицира като ляв бек.
аз до колкотоси спомням,когато започна да играе за мъжете на Ботев беше именно ляв бек с номер 13 или 14!
Радвам се, че Гаджала се върна преди края на първенството във В група. След края на първенството и на прага на "Б" група, заради професионалните договори около Ботев ще закръжат много известни мениджъри, предлагайки супер стоката си - все още неизгряли ярки звезди.
ТОЙ НЕ УМИРА

koyto ima vruzki go vzimat drug koyto nyama go osvobojdavat...pak zapochvat s nashi i vashi
- slash1912
- Контакти:
slckoloff написа:koyto ima vruzki go vzimat drug koyto nyama go osvobojdavat...pak zapochvat s nashi i vashi
Сподели с нас какви са връзките на Гаджалов,но ако обичаш на кирилица!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Един град-един отбор
- Контакти:
Гаджала е стабилен ... дано само да не измести Рахов, защото той е най-стабилния откакто е в Ботев ... Владо или Гаджала тярбва да играе отляво и всичко се подрежда ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
slckoloff написа:koyto ima vruzki go vzimat drug koyto nyama go osvobojdavat...pak zapochvat s nashi i vashi
Така е... а че средняци ни вкарваха почти толкова голове, колкото атаки направят, е без значение, нали? Едва ли заради тва се освобождава Крачунов, само заради връзки ще да е!

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- rump_shaker
- Контакти:
Абе нищо против Рахов, и мен ме кефи, всъщност кефят ме всички ама за мен лично Владо Байрев беше по-стабилният защитник от двамта. И другото което си мисля е, че Гаджалов е по-добър и от двамта. Гаджала просто хвана лош перион в Ботев и после отиде в отбор на който са почит черните играчи и ненамери място. Иначе е чудесен защитник! Мисля че е абсолютен бонус завръщането на Гаджала. Аз лично се радвам.

- options_1912
- Контакти:
Младок от Подуяне си тръгна от Ботев
Нападателят Роналд Донев си е тръгнал от Ботев. Вчера 20-годишният кадър на детско-юношеската школа на Левски си е събрал багажа и без да се обади на никого, се е прибрал в столицата. Синът на бившия играч на канарчетата и Локомотив Дончо Донев бе привлечен през лятото, но не успя досега да се утвърди в първия състав. Той влизаше предимно като резерва и нито веднъж не е започвал титуляр в официална среща...
Ами да си тръгва като не е доволен
Източник: Plovdiv24.com
Ами да си тръгва като не е доволен

Източник: Plovdiv24.com