Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Левски е осъден на успех в ЛЕ

Мнениеот galin56 » 30 авг 2010 10:16

zlatan написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот galin56 на 30 Авг 2010 04:23
Aбе вие двамата Allein и nikit0o_ndn въобще прочетохте ли темата. Това е ИРОНИЯ, ПОДИГРАВКА, не е сериозно мнение а подигравателно. А вие сигурно сте много тъпи за да го разберете!!!

galin56

* Лично съобщение

сега слушай ти умнико иронизират се провали на Левски и това се вижда и затова са насочени критики към автора ,защото е неморално да се дават примери от миналото без да се погледне в момента.Да някои левскари побързаха да напишат че едва ли не всички отбори в групата ни са победени,но не мога да си замълча ,когато някой цървулан се подиграва с отбора ми.

Еми то и аз казвам същото. Просто им казах да не вникват в думите му защото са ирония, а те не се усетиха. И аз съм иначе против такива провокации.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Червените шамани започнаха....

Мнениеот Gonzi_407 » 30 авг 2010 10:37

Искам да питам привържениците на Левски дали това което на мен ми прави впечатление прави на всеки!
След изтеглянето на групите от ЛЕ започва все повече да се налага мнението (от там и напрежение) от страна на червените шамани, че видите ли Левски задължително трябва да премине групата с тези толкова "слаби" отбори! От друга страна е цска-каквото и да направят те вече са "герои"! Всеки гол или точка която успеят да реализират ще е подвиг и ще ги носят на криле, а Левски ако не успеят да преминат групите - пълен провал! Ще се заредят едни статии от сорта "Срам за България" и т.н.! За мен обаче всичко е ясно - отборът сега е в подем, има настроение, публика и организация! Мръсния план всичко това да бъде съсипано е в ход! НО НИЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!

САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 30 авг 2010 10:44

на цска име е по лесно,те имат 4 домакинства от 6те мача : 3 в София и 1 в Истанбул....

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Червените шамани започнаха....

Мнениеот Kerer » 30 авг 2010 10:45

Напълно си прав за цскато,Винаги ще са герои.Ама ко да са праи Левски ще премине групите и ще пренапише историята си.Имаме Футболисти опитни и с настроене които ще помогнат на Левски.САМО ЛЕВСКИ
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 30 авг 2010 10:45

Ако не се лъжа Батков сам си каза,че ще излезете от групите.Значи по твоята логика той е червен шаман,така ли?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 авг 2010 10:48

Каза, че имаме шансове да излезем от групата, а не че ще е провал ако не го направим, каквото мнение се налага от червените драскачи!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 30 авг 2010 10:49

Може пък да излезем от групата, червените да го мислят, че там аматьори и такива като Сливен няма.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 авг 2010 10:50

И на мен ми прави впечатление,че се насажда мнението, че едва ли не Левски трябва задължително да излезне от групите на ЛЕ.Вярно, че донякъде този ентусиазъм идва и от думите на Ясен и Гонзо,друга част от играта която показва отбора,но истината е че едно излизане от групите и мачове на пролет в Европа са много трудно постижими.
Аз лично съм доволен тая година и от селекцията, и от работата на треньора, и от играта която показва Левски.Ако отбора продължава да показва тази игра и в мачовете от групата аз ще съм доволен от тях,дори и да не преминат групите.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 авг 2010 10:50

Е той Батков каза, че ще мачка грандовете в Европа, а то тия отбори даже не са и грандове, затова ако не играете полуфинал, ще ви спукаме от бъзик :lol:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 30 авг 2010 10:53

има нещо вярно, нашата група и тази на ЦСКА не се различават особено по сила но в медиите пише друго, не може за Левски да е задължително да надиграе Спортинг и Лил или за разлика от Феенорд да няма никакви проблеми с Гент

Върни се в “Архив”