viroglav написа:acmilan , ако се класираме ще се радвам като малко детенце ... И дори ще се надявам до последно това да стане. Днес бях приятно изненадан от едно , две спасявания на Ники Михайлов ... Пролича си обаче , че още не е на 100% готов за титуляр. Може би за следващия квалификационен цикъл ще имаме един наистина класен вратар , може би ... Ивелин Попов , Станислав Манолев , дори и Иван Иванов ми направиха добро впечатление. Мъри обаче го няма онзи манталитет на победител , за който постоянно се говори ... Той си е тип куха лейка и много трудно ще го промени това в характера си. Присъщо му е да се оплаква и да страда , а с такива хора на война не се ходи. И след като треньора ти е пораженец , то какво можем да очакваме от самите футболисти. Странна тактика беше това днес - подават си в центъра и по назад ... Минат центъра и в момента , в който си помислиш , че сега ще следва някое извеждащо подаване и съответния футболист прави чупка в кръста и връща топката назад ... В един момент даже започна да ми става забавно и дори смешно ... Ще се надявам на класиране , но въпреки че по принцип съм оптимист , то не виждам за какво от днешната игра да се хвана ... Според мен Боби Михайлов и сие трябва да бъдат махнати от БФС ... Там се въртят някакви игри и ми се струва , че колкото и конспиративно да ви звучи си мисля , че предния цикъл беше продаден или спазарен , не знам ... но нещо миришеше силно в мачовете с Ейре ... Мое мнение , разбира се ...
За някои неща съм съгласен с теб,за други не.1.Ники Михайлов явно наистина има качества и дано Сандер Бошкер по-скоро се откаже,за да може Ники да е титуляр в Твенте.Към момента не е на 100 % готов,като дори и леката контузия показа липса на игрова практика,според мен.2.Ивелин и Манолев съм ги признал отдавна,наистина са класни футболисти.3.Русия Иван днес наистина ми направи много добро впечатление,личи си,че всеки млад футболист трябва да бяга оттук колкото се може по-рано.4.Мъри за мен е добър треньор,добре подготвен е тактически,но и ти си прав за манталитета,именно затова се нуждае от Наско Сираков-човек,който какъвто и мръсник да е,е доказал,че където е той,там е и победата.5.За мен в днешния мач най-важното е,че всички искаха да победят и играха като отбор.6.Ръководството на БФС трябва да бъде махнато,но алтернатива на този етап няма.7.За уредени мачове миналия цикъл...не мисля,не съм по конспирациите и уговорките.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.