Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот expensive » 20 май 2010 02:43

acmilan написа:Колега,точно Хеслера и Андонов не виждам как можем да ги заместим..

Имаш предвид са незаменими тези двамата :lol: Хубаво, поне имаш мнение по въпроса.
Изчаках да видя на къде ще тръгнат негативите, виждам, че Стоилов ще го отнесе.. Това злобата си е болест, а съдейки по статистиката (мнения по в/са) - 90% от феновете на футбола в България са на смъртно легло.. :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 02:45

viroglav написа:acmilan , ако се класираме ще се радвам като малко детенце ... И дори ще се надявам до последно това да стане. Днес бях приятно изненадан от едно , две спасявания на Ники Михайлов ... Пролича си обаче , че още не е на 100% готов за титуляр. Може би за следващия квалификационен цикъл ще имаме един наистина класен вратар , може би ... Ивелин Попов , Станислав Манолев , дори и Иван Иванов ми направиха добро впечатление. Мъри обаче го няма онзи манталитет на победител , за който постоянно се говори ... Той си е тип куха лейка и много трудно ще го промени това в характера си. Присъщо му е да се оплаква и да страда , а с такива хора на война не се ходи. И след като треньора ти е пораженец , то какво можем да очакваме от самите футболисти. Странна тактика беше това днес - подават си в центъра и по назад ... Минат центъра и в момента , в който си помислиш , че сега ще следва някое извеждащо подаване и съответния футболист прави чупка в кръста и връща топката назад ... В един момент даже започна да ми става забавно и дори смешно ... Ще се надявам на класиране , но въпреки че по принцип съм оптимист , то не виждам за какво от днешната игра да се хвана ... Според мен Боби Михайлов и сие трябва да бъдат махнати от БФС ... Там се въртят някакви игри и ми се струва , че колкото и конспиративно да ви звучи си мисля , че предния цикъл беше продаден или спазарен , не знам ... но нещо миришеше силно в мачовете с Ейре ... Мое мнение , разбира се ...

За някои неща съм съгласен с теб,за други не.1.Ники Михайлов явно наистина има качества и дано Сандер Бошкер по-скоро се откаже,за да може Ники да е титуляр в Твенте.Към момента не е на 100 % готов,като дори и леката контузия показа липса на игрова практика,според мен.2.Ивелин и Манолев съм ги признал отдавна,наистина са класни футболисти.3.Русия Иван днес наистина ми направи много добро впечатление,личи си,че всеки млад футболист трябва да бяга оттук колкото се може по-рано.4.Мъри за мен е добър треньор,добре подготвен е тактически,но и ти си прав за манталитета,именно затова се нуждае от Наско Сираков-човек,който какъвто и мръсник да е,е доказал,че където е той,там е и победата.5.За мен в днешния мач най-важното е,че всички искаха да победят и играха като отбор.6.Ръководството на БФС трябва да бъде махнато,но алтернатива на този етап няма.7.За уредени мачове миналия цикъл...не мисля,не съм по конспирациите и уговорките.
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 02:49, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 02:47

expensive написа:
acmilan написа:Колега,точно Хеслера и Андонов не виждам как можем да ги заместим..

Имаш предвид са незаменими тези двамата :lol: Хубаво, поне имаш мнение по въпроса.
Изчаках да видя на къде ще тръгнат негативите, виждам, че Стоилов ще го отнесе.. Това злобата си е болест, а съдейки по статистиката (мнения по в/са) - 90% от феновете на футбола в България са на смъртно легло.. :mrgreen:

Не виждам как можем да ги заместим с момчета от дубъла примерно...Всички помним мача с Миньор,а и не само него...Надявам се не ме мислиш за толкова тъп,че да си мисля,че Хеслера и Андонов са най-големите в този спорт :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 май 2010 02:48

viroglav написа:acmilan , ако се класираме ще се радвам като малко детенце ... И дори ще се надявам до последно това да стане. Днес бях приятно изненадан от едно , две спасявания на Ники Михайлов ... Пролича си обаче , че още не е на 100% готов за титуляр. Може би за следващия квалификационен цикъл ще имаме един наистина класен вратар , може би ... Ивелин Попов , Станислав Манолев , дори и Иван Иванов ми направиха добро впечатление. Мъри обаче го няма онзи манталитет на победител , за който постоянно се говори ... Той си е тип куха лейка и много трудно ще го промени това в характера си. Присъщо му е да се оплаква и да страда , а с такива хора на война не се ходи. И след като треньора ти е пораженец , то какво можем да очакваме от самите футболисти. Странна тактика беше това днес - подават си в центъра и по назад ... Минат центъра и в момента , в който си помислиш , че сега ще следва някое извеждащо подаване и съответния футболист прави чупка в кръста и връща топката назад ... В един момент даже започна да ми става забавно и дори смешно ... Ще се надявам на класиране , но въпреки че по принцип съм оптимист , то не виждам за какво от днешната игра да се хвана ... Според мен Боби Михайлов и сие трябва да бъдат махнати от БФС ... Там се въртят някакви игри и ми се струва , че колкото и конспиративно да ви звучи си мисля , че предния цикъл беше продаден или спазарен , не знам ... но нещо миришеше силно в мачовете с Ейре ... Мое мнение , разбира се ...

Колега, ти нещо :o Спазарен цикъл за европейско? Прекалено много гледаш Сашо Диков :lol: Препоръчвам ти да спреш да търсиш под вола теле, и да се наслаждаваш на футболната игра,без да търсиш конспирации, световни заговори и тем подобни ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 02:52

Абе момци , защо не спите в този късен час , не сте ли на работа или на училище , айде аз съм студентче , мен ми е простено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 02:53

Viktor4o_Rs написа:Абе момци , защо не спите в този късен час , не сте ли на работа или на училище , айде аз съм студентче , мен ми е простено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колега,и аз съм студентче,нямам занятия утре,даже съм си в Зарата,пия си уиски в момента и си пиша с вас в гонг :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 02:55

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Абе момци , защо не спите в този късен час , не сте ли на работа или на училище , айде аз съм студентче , мен ми е простено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колега,и аз съм студентче,нямам занятия утре,даже съм си в Зарата,пия си уиски в момента и си пиша с вас в гонг :lol:

Леле , верно ли , супер , аз пък не пия , ама си пуша цигарки тука :mrgreen: :mrgreen: Мислех , че си доста по-голям от мене , браво браво , в Стара Загора никога не съм бил , голям пропуск , но и това ще стане :mrgreen: :mrgreen: Какво учиш , в медицинския ли нещо ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 20 май 2010 02:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 май 2010 02:56

Аз евентуално, след 2-3 месеца ще стана студент :lol: Ма тая година свърши училището, та мога да си пиша спокойно :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 02:58

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:

Леле , верно ли , супер , аз пък не пия , ама си пуша цигарки тука :mrgreen: :mrgreen: Мислех , че си доста по-голям от мене , браво браво , в Стара Загора никога не съм бил , голям пропуск , но и това ще стане :mrgreen: :mrgreen:

Не знам защо си помислил,че съм по-голям от теб,даже май съм по-малък с година,култовият набор 89 съм :mrgreen: Иначе аз не пуша,но за сметка на това съм голям фен на чичо Джак :) Колкото до Зарата-велик град!!!П.П.Аз пък в Русе не съм бил...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 03:00

Е , ясно значи , ние младите си лягаме късно :mrgreen: Вместо да учим за изпити, ние си чешем езиците по форумите и гледаме футбол , ама няма как , няма отърване ... А сега като лятната ми сесия съвпада със световното е много гадна работа , ама едва ли да изтърва мач , сесия имам всяка година , а световното е на 4 :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”