Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Re: ЦСКА с нов трансфер - мненията Ви?

Мнениеот chievo » 06 окт 2010 15:46

Играли ли сте ФИФА?

Там има мениджър моуд. В трансферните прозорци можеш да си купуваш играчи, както и да привличаш свободни агенти. Ако имаш достатъчно скил левъл за преговори, можеш да привлечеш много силни играчи, които веднага да предложиш за продажба, и да изкараш пари. Аз доста такива попадения съм правил. Привлека играч за висока заплата, и след седмица го продам за 10 милиона.

Явно нашите собственици играят ФИФА с отбора в момента. Търсят свободни агенти, които после да шитнат, и да изкарат някой лев. Ама скил левълът им е нисък, и не могат да вземат много добри играчи. Тук-таме някое по-сносно попадение, и това е. А и истинският живот не е електронна игра. Нещата са различни.

Та така. Ако не беше страшно, можеше да е смешно.
Изображение

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 06 окт 2010 15:48

Абе тея от ТИТАН неразбраха ли че селекцията се прави от треньора егати сбърканата работа направо незнам.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 06 окт 2010 15:50

Дано не е поредния "талант" ( не млад ) като безработните италианци, които сега се чудят как да ги разкарат. Истина е, че спешно се нуждаем от плеймейкър, но такива като този - взети без пари по средата на сезона, без да могат да проведат подготовка, ми се струват крайните недоразумения. Дано бъркам :|

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2010 16:02

Дано да е добър,ама като знам,че Коща води футболисти при нас и като знам,че от 20,двама ще стават за нещо....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 06 окт 2010 16:11

Пичовете от титан ме кефят повече от баткофф. :mrgreen:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 06 окт 2010 16:11

Омръзна ми от някакви измислени герои. Сега идва някакъв си бразилиц от Селта, който няма отбор вече 6-7 месеца. Цска се превърна в приют: Трекаричи, Експозито, Тибони, Грило, Янев, Саидходжа, какво ще ги правим? Шефовете не мога да ги разбера! Данило Сакраменто има горе-долу добра визитка, но за да дойде тук или е бил контузен сериозно, или е скандалджия, или просто никой в Европа не го иска, защото е слаб. Според мен трябва да се взимат футболисти, които да се включат веднага в игра, а не такива дето трябва да се чакат до края на полусезона. Тази година освен Шеридън и то с много ословности и Нелсън селекцията ни е пълен провал, направо трагична.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 06 окт 2010 16:22

Гранден играе редовно в Блекпул,Грило има качества,Акуаро вкара също доста голове,Нелсън,Шеридън не са лоши като футболисти.Мениджърите на Титан не са лоши ,но много бързо се продават качествените попадения а така трудно ще се сглоби боеспособен отбор.Струващия милиони Акуилани сигурно е бил гледан от цял щаб лекари в Ливърпул ,но и там го чакаха да се възстанови доста време от контузия, а и така не успя да се наложи.Лошият шанс и контузиите попречиха ЦСКА да тръгне нормално в първенството.Не мога да разбера какво се случи с Галчев,той беше мотора в първите мачове,играта му беше перфектна и пробив и пас сега на пейката.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 окт 2010 16:59

Да ви е честит!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 06 окт 2010 17:10

Испанският полузащитник Иван Руис ще пристигне в София, за да изкара проби в българския елитен ЦСКА, съобщава местната преса.
19-годишния бивш халф на четвъртодивизионния Унион Депортива Лос Бариос нашумя през лятото, след като стана победител във 6-седмично футболно риалити-шоу „Football Cracks” в конкуренцията на 18 млади таланти от различни страни, организирано с помощта на Зинедин Зидан и Енцо Франческоли.

Като награда Руис получи правото да тренира две седмици с втория отбор на Атлетико Мадрид. В последствие той изкара 14-дневен пробен период в италианския Палермо, но не успя да стигне до споразумение с клуба от калчото.

Халфът обясни, че желанието на Палермо е било да го привлече и незабавно да го преотстъпи на клуб от трета дивизия, което не се харесало на Руис. Той също така е останал недоволен и от предложените му финансови условия.

„Малко е досадно, но не съм загубил надежда. Ще се опитам да си намеря добър отбор, защото много искам да играя футбол”, каза Руис.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 06 окт 2010 17:10

и тоя да ви е честит :) :)

Върни се в “Архив”