Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот PFC Litex » 28 мар 2010 02:47

Финалист за купата ако не я спечели вече не взема квота.

Купата ако бъде спечелена от отбор който е в класирането от 1 до 3 място дава квота на четвъртия.

Гледайки програмата ЦСКА ако иска да играе в Европа задължително трябва да спечели купата, тъй като ще бъдат на четвърто място в крайното класиране.
Изображение

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 28 мар 2010 11:18

Гонзо: Литекс не е толкова далеч от нас

Нормален ли е тоя,маи не е!как може да говори толкова глупости!как да вървим напред с такива ненормалници!кого да стигнем бе човек!?с тази игра дано в европа се класираме!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 28 мар 2010 11:24

venom написа:Много сте зле бе! Готов съм да хвана бас с всеки, който си мисли, че Левски има някакъв друг шанс да играе в евротурнирите, освен да завърши на 1-во, 2-ро или 3-то място.

Казвай какъв е баса...??? Защото си много неориентиран и по-важното нагъл. Поне като не си осведомен не се изхвърляй... типично за повечето фенове на ЦСКА!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 28 мар 2010 11:56

iskren написа:
Гонзо: Литекс не е толкова далеч от нас

Нормален ли е тоя,маи не е!как може да говори толкова глупости!как да вървим напред с такива ненормалници!кого да стигнем бе човек!?с тази игра дано в европа се класираме!

Имаш грешка: с тази игра по-добре да не се класираме в Европа.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 28 мар 2010 12:04

Не мога да разбера за какво се радват чорбетата сега щом не можаха да ни бият след като играхме с 2-3 човека по малко защото според мен в отбора имаше пълни недоразумения мечо за времето което беше на терене пипна топката 2-3 пъти Йовов,Петраш да не изреждам още ама след като се опитваха с високи и дълги топки да играят не беше ли по одачно да пусне Миро Антонов вместо мечо .От 30г гледам това дерби това беше най спокойното ми гледана и най умрелия футбол УЖАС И ОТ ДВАТА ОТБОРА ТА ЦЕЦА ДА НЕ СЕ РАДВАТ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 мар 2010 12:24

anton1oli написа:Не мога да разбера за какво се радват чорбетата сега щом не можаха да ни бият след като играхме с 2-3 човека по малко защото според мен в отбора имаше пълни недоразумения мечо за времето което беше на терене пипна топката 2-3 пъти Йовов,Петраш да не изреждам още ама след като се опитваха с високи и дълги топки да играят не беше ли по одачно да пусне Миро Антонов вместо мечо .От 30г гледам това дерби това беше най спокойното ми гледана и най умрелия футбол УЖАС И ОТ ДВАТА ОТБОРА ТА ЦЕЦА ДА НЕ СЕ РАДВАТ.

Би ли ми посочил кое точно "чорбе" се радва на тоя равен?
И като гледам това мнение се питам има ли модератори в тоя форум?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 28 мар 2010 12:42

Нямам намерение да коментирам мача защото в него имаше всичко друго но не и футбол !
Иска ми се да акцентирам на думите на Бардон към журналята :
„Не са виновни журналистите за слабата игра на Левски, но 90% от вас нищо не разбирате и затова не искам да говоря с Вас”
Евала , най накрая някой да им го каже в лицето на тези жълти драскачи и развалени грамофонни плочи с микрофони в ръце !!!
Лично на мен ми писна след всеки мач всички в един глас в стил на Канал 3 да питат едно и също :evil:
Какви са ви претенциите към съдията ? Имаше ли дузпа ,фал или засада в еди коя си минута ?
Защо уговорихте мача ? Има ли бойкот в отбора ? И г.н. Иванов защо половината отбор не се е бръснал :shock: ?
Защото е жалкото че в момента феновете станаха спортни журналисти и си плямпат и драскат кому как е изгодно и удобно !
Аман от псевдо журналя с микрофони в ръце !
Балъков имаше една пресконференция преди няколко месеца , като в нея говори за немските журналисти , че след даден мач развинтват треньора от спортно технически въпроси а нашите журналя имам чувството че не знаят какво е офанзивен и дефанзивен халф примерно.
И вместо сега да почнат да плюят Бардон " в което съм убеден " , да се замислят над думите му !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2010 12:46

PFC Litex написа:Финалист за купата ако не я спечели вече не взема квота.

Купата ако бъде спечелена от отбор който е в класирането от 1 до 3 място дава квота на четвъртия.

Гледайки програмата ЦСКА ако иска да играе в Европа задължително трябва да спечели купата, тъй като ще бъдат на четвърто място в крайното класиране.

а аз мисля, че накрая Литекс ще са на четвърто място в класирането!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 мар 2010 13:14

Kotooshu77 написа:Нямам намерение да коментирам мача защото в него имаше всичко друго но не и футбол !
„Не са виновни журналистите за слабата игра на Левски, но 90% от вас нищо не разбирате и затова не искам да говоря с Вас”
Евала , най накрая някой да им го каже в лицето на тези жълти драскачи и развалени грамофонни плочи с микрофони в ръце !!!
Лично на мен ми писна след всеки мач всички в един глас в стил на Канал 3 да питат едно и също :evil:
Какви са ви претенциите към съдията ? Имаше ли дузпа ,фал или засада в еди коя си минута ?
Защо уговорихте мача ? Има ли бойкот в отбора ? И г.н. Иванов защо половината отбор не се е бръснал :shock: ?
Защото е жалкото че в момента феновете станаха спортни журналисти и си плямпат и драскат кому как е изгодно и удобно !
Балъков имаше една пресконференция преди няколко месеца , като в нея говори за немските журналисти , че след даден мач развинтват треньора от спортно технически въпроси а нашите журналя имам чувството че не знаят какво е офанзивен и дефанзивен халф примерно.
И вместо сега да почнат да плюят Бардон " в което съм убеден " , да се замислят над думите му !

Прав си в доста от думите си, но ми кажи как така точно тези които ги величаеха преди години (същите журналисти) сега взеха да не разбират от футбол... Да самия факт че ги правеха световни звезди показва че не разбират, но мисълта ми е друга... Къде беше тогава Бардон да им каже че не разбират, хубавичко си живееше, със Зидан го сравняваха... Тогава всичко беше ок.
Сега когато той трудно се затичва и е трудно да си затвориш очите за това медиите са му виновни...
Като цяло медийната политика около отбборите ни е порочна и лизачите на задници ще го осъзнаят рано или късно... Самия факт че Йовов каза че ще говори само със Стефан Стоянов от Гонг ЗАЩОТО МУ Е ПО-СИМПАТИЧЕН трябва да е сигнална лампа за всички
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 мар 2010 13:41

ros написа:
Kotooshu77 написа:Нямам намерение да коментирам мача защото в него имаше всичко друго но не и футбол !

Прав си в доста от думите си, но ми кажи как така точно тези които ги величаеха преди години (същите журналисти) сега взеха да не разбират от футбол... Да самия факт че ги правеха световни звезди показва че не разбират, но мисълта ми е друга... Къде беше тогава Бардон да им каже че не разбират, хубавичко си живееше, със Зидан го сравняваха... Тогава всичко беше ок.
Сега когато той трудно се затичва и е трудно да си затвориш очите за това медиите са му виновни...
Като цяло медийната политика около отбборите ни е порочна и лизачите на задници ще го осъзнаят рано или късно... Самия факт че Йовов каза че ще говори само със Стефан Стоянов от Гонг ЗАЩОТО МУ Е ПО-СИМПАТИЧЕН трябва да е сигнална лампа за всички

И двамата имате право донякъде.Журналистите задават едни и същи въпроси всеки ден и на човек му писва в един момент,но да обвиниш тях в некадърност,при положение,че се излагаш по този начин с фланелката на един от двата най-големи български отбора,е несериозно.Колкото до величаенето,не е правилно да слагаме всички журналисти под общ знаменател,защото едни възхваляваха,а други омаловажаваха...Разбира се и двете линии на отразяване са плод на пристрастие,а може би и на още нещо...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”