NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Тва ще е некав "луд" фен. На американците грам не им пука от съдийски грешки, освиркват и тва е. Боли ги важното да има зрелища. Например NFL пуси версията на ръгби, там незнаят и те кой "такъл" е фал кой не. Тва не Леброон може би небеше фал ама все тая, краката му бяха във въздуда а и един негов съотборник като че л и бутна Дюрант в гърба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Warped написа:Тва ще е некав "луд" фен. На американците грам не им пука от съдийски грешки, освиркват и тва е. Боли ги важното да има зрелища. Например NFL пуси версията на ръгби, там незнаят и те кой "такъл" е фал кой не. Тва не Леброон може би небеше фал ама все тая, краката му бяха във въздуда а и един негов съотборник като че л и бутна Дюрант в гърба
Това си беше зверска аванта за уориърс. Очеваден фаул в нападение.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Warped написа:Тва ще е некав "луд" фен. На американците грам не им пука от съдийски грешки, освиркват и тва е. Боли ги важното да има зрелища. Например NFL пуси версията на ръгби, там незнаят и те кой "такъл" е фал кой не. Тва не Леброон може би небеше фал ама все тая, краката му бяха във въздуда а и един негов съотборник като че л и бутна Дюрант в гърба
И не само.Последните три ситуации свързани с Крал Джеймс,отново бяха очевадно "бутане" ! Нищо...Господ вижда всичко !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- obi4am_pirin
- Контакти:
Drunken_Master написа:obi4am_pirin написа:Warped написа:Тва ще е некав "луд" фен. На американците грам не им пука от съдийски грешки, освиркват и тва е. Боли ги важното да има зрелища. Например NFL пуси версията на ръгби, там незнаят и те кой "такъл" е фал кой не. Тва не Леброон може би небеше фал ама все тая, краката му бяха във въздуда а и един негов съотборник като че л и бутна Дюрант в гърба
И не само.Последните три ситуации свързани с Крал Джеймс,отново бяха очевадно "бутане" ! Нищо...Господ вижда всичко !
Мега игра на ЛеБрон в плейофите... Играе като за последно. Но е видно, че сам няма да може да спечели титлата... Корвър не беше на ниво а са нужни тройките му... Кевин и Джей Ар още малко да дадат... И вижда се, че Уориърс не са това което бяха предните два сезона...
damyanov1963:
- obi4am_pirin
- Контакти:
А и да добавя... Очаквам псевдобаскетболиста Гриин в следеащия мач да успее да извади окото на ЛеБрон... Сериозно
damyanov1963:
Drunken_Master написа:Оооо извинявай ! Бях забравил,че НБА свършва след краят на ерата на Въздушния.
Въздушния все ти го намесваш, явно ти е голям трън в очите, даже цяла тема отвори, за да го омаловажаваш. За каквото и да се пише, все стигаш до тоя Джордан и почваш заучените си щуротии .... никога не съм писал, че НБА свършва с него, но ти си толкова заслепен от омраза, че и две не виждаш.
Къде беше срещу Индиана да пищиш за съдиите ?? Или когато подпират ставащият само с Ол Старс съиграчи шампион, всичко е ОК.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Drunken_Master написа:Оооо извинявай ! Бях забравил,че НБА свършва след краят на ерата на Въздушния.
Въздушния все ти го намесваш, явно ти е голям трън в очите, даже цяла тема отвори, за да го омаловажаваш. За каквото и да се пише, все стигаш до тоя Джордан и почваш заучените си щуротии .... никога не съм писал, че НБА свършва с него, но ти си толкова заслепен от омраза, че и две не виждаш.
Къде беше срещу Индиана да пищиш за съдиите ?? Или когато подпират ставащият само с Ол Старс съиграчи шампион, всичко е ОК.
Каква Индиана,бе ? И ти ли ще пишеш за чадъра на ЛеБрон ? Не видя ли,че топката излезе,а съдиите сгрешиха,че се е ударила в кракът на Краля ? Какво ми вадиш от 30 реки - вода ? Гледай си мачовете от преди 40 години и не се занимавай с ЛеБрон...
Сега и съдиите намеси...Ти си по-зле и от ССС и апче (от форумът на Спортал),ако не сте и един и същи човек ! Е*ахти пристрастният тип !
Колко победи в плейофите има Джордан без Фил Джаксън и Скоти Пипън ? Не ми говори за "съпорт" !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Хайде, пак почваме за Джордан ....
Зверски го мразиш, не те сдържа все към него да тръгнеш ..... виж какво, аз нямам какво да доказвам за него, светът отдавна се е произнесъл. Нито имам мания да доказвам дали е най-великият. Ти имаш манията един друг да го изкараш такъв, дето само търси с кои други големи да се събере, че инак не може да стане шампион. 
А съдиите ти ги намеси .... от сутринта си опищял няколко форума. Аз просто ти напомням, че я има и обратната срана на монетата.
А съдиите ти ги намеси .... от сутринта си опищял няколко форума. Аз просто ти напомням, че я има и обратната срана на монетата.
Последна промяна от 1982 на 01 юни 2018 16:44, променено общо 1 път.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Хайде, пак почваме за Джордан ....![]()
Зверски го мразиш, не те сдържа все към него да тръгнеш ..... виж какво, аз нямам какво да доказвам за него, светът отдавна се е произнесъл. Нито имам мания да доказвам дали е най-великият. Ти имаш еди друг да го изкараш такъв, дето само търси с кои други големи да се събере, че инак не може да стане шампион.
Ами не просто,когато говориш за "съпорт",а си фен на Джордан и обвиняваш в същото моят любим играч,може би трябва да очакваме и някаква обосновка...
Същото ??! Нямам спомен Джордан да е правил "дисижън"-и и да заeбе Чикаго и да ходи да се събира с Баркли и Юинг, примерно, за да стане шампион ??!
А със Скоти израснаха заедно като играчи и като отбор.
А със Скоти израснаха заедно като играчи и като отбор.