Red joker написа:vaskonti написа:Red joker написа:vaskonti написа:А момчетата от Дунав къде са играли до сега? Ще ти кажа къде, като те цитирам буквално - "...които цял живот са играли във В група или са били някъде по А и Б групите, 2ри цигулки." Да не говорим, че са само български момчета. Защо те могат, а тия в ЦСКА да са некадърни? Как смяташ - колко публика щеше да има в сравнение със сега, ако момчетата от ЦСКА бяха на поне 90% останали и са титуляри? Само че, да ти кажа ли къде е ключа от палатката? Това е факта, че целия отбор на Литекс си има договор с клуба и пребоядисването на същия не променя нищо - не могат да бъдат освободени толкова хора без да се дадат луди пари. Много по-лесно е да се освободят момчетата, които до момента са имали аматьорски статут(при това с ДРУГ клуб) и да се пробута смехотворното оправдание за нуждата от повишаване на класата.
Е ми ,щом отбори като „Дунав“ са ти за пример,те разбирам,защо се отказа от ЦСКА...манталитетВ последното ти изречение има много истина,с известни уговорки обаче!
От ЦСКА са се отказали само тези, на които отборът на Литекс им се привидя като ЦСКА. Да ми твърдиш, че който не припознава тия 20 футболисти от Литекс, той е предал ЦСКА, си е бая нагличко, но си е в твой стил, така че нищо ново под слънцето.
Дунав не са ми за пример, но и те и Верея направиха това ЦСКА-София на нищо и половина. И за какво трудно начало ми говориш, та тоя отбор играе на 90% в този състав от повече от година, да не кажа две! Ти на това ли му викаш "начало?
А някой тук ми твърдеше, че Домусчиев се бил уплашил от същия този ЦСКА-София. Помниш ли кой беше тоя образ?
На тебе ти се привидя,знам!Значи не трябва да правиме селекция и тия от В група да играт до гроб в ЦСКА,а който дойде ,никога няма да е от ЦСКА...да ти имам „логиката“Какви 90% бълнуваш
Сменихме АД-то и продължаваме да сме в играта,а ти си оплаквай АД-то и напусналите играчи и треньор
...щом за тебе това означава ЦСКА,БЪДИ РАХАТ
Какво АД те гони, виж състава на Литекс от последните 1-2-3 години и го сравни с този на ЦСКА-София - за какво "трудно" начало ми говориш когато огромното болшинство играчи са си все същите! Та даже и Джордан се ВЪРНА, да е пълна картинката! Къде видя тук нов отбор, та да му е трудно началото? Сигурно "новото" АД е разконцетрирало играчите?
И не че нещо, но АД-то си е същото. Само табелката е сменено. Пък и нали то нямало значение...