КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2016 23:23

W84me написа:
гражданин от село написа:
W84me написа:Ама какво да анализирам? Той мача сам се анализира. Поредната футболна "драма" между тези два отбора. Никаква преса, никакъв хъс в играчите на Берое, даже и Хубчев примирен, това стига ли ти?

Футболната "драма" с Берое я решихме с футболни аргументи, а не като вас със съдийски и други начини.

Въх, не думай

Толкова жалко и злобно човече си, че освен жлъч и завист нищо смислено и аргументирано не можеш да напишеш.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Да, това е ЦСКА!

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 23:24

Dani Kiki написа:Нали ЦСКА е с фенове милиони - хващайте се и събирайте до края на месеца сумата за покриване на задълженията, вземате лиценз и играете в Европата! Какво толкова сложно има? И без това Гришко само гледа отстрани сеир и си прави някакви тънки сметки....

Не могат. Наказани са. Тук не знам обаче как стават и вървят нещата - първо трябва да спечелиш квота, да те лицензират и тогава да си търпиш наказанието или ако получиш право няма значение дали си взел лиценз или не и наказанието си тече.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 23:30

onegavon написа:Не изпадайте в излишна еуфория. Ние не сме аматьорски тим. Методиките и тренировките както и хаповете са си напълно профи. Просто ни е слаба кондицията поради прекалено слабите ни в това отношение противници до сега. Спортно- технически се видя още от мачовете с отбори от Б група,че сме си на ниво. Берое са в някаква миникриза и играят без хъс за разлика от нас които играха много надъхано. Както и да е твърдо отиваме на финал и то с Монтана. ГГ няма да допусне да се опорочи финала с двубой ЦСКА-Литекс да го плюят джурналята . Ето дава път на Монтана за да няма простотии после.Една купа за ЦСКА ще е негова морална победа над статуквото и коз в борбата за връщането на отбора в елита.

Връщането в елита преминава през плащане на дълговете. Джуджето от Микре няма намерение да плаща, така че ако след някоя и друга година в А група се появи някаква ЛИСКА тя няма да има общо с ЦСКА. А относно микренския не знам защо, но си мисля, че просто ви използва за да си реши собствените проблеми с властта и прокуратурата както правеше Лупи, а не в желание да помага. Той е пределно наясно, че при прекръстване на Литекс на ЦСКА отбора няма да има нищо общо с ЦСКА и ще загуби цялата си история.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2016 23:32

onegavon написа:Не изпадайте в излишна еуфория. Ние не сме аматьорски тим. Методиките и тренировките както и хаповете са си напълно профи. Просто ни е слаба кондицията поради прекалено слабите ни в това отношение противници до сега. Спортно- технически се видя още от мачовете с отбори от Б група,че сме си на ниво. Берое са в някаква миникриза и играят без хъс за разлика от нас които играха много надъхано. Както и да е твърдо отиваме на финал и то с Монтана. ГГ няма да допусне да се опорочи финала с двубой ЦСКА-Литекс да го плюят джурналята . Ето дава път на Монтана за да няма простотии после.Една купа за ЦСКА ще е негова морална победа над статуквото и коз в борбата за връщането на отбора в елита.

Само че мачът Монтана - Литекс беше преди вашия мач. :) За да даде път на Монтана, трябва да е много сигурен в убедителна победа над Берое. :geek: Чак подозрително сигурен. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2016 23:32

84 се пръска от злоба и няма да спи. Тия червените му вдигнаха кръвното на 200 !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 апр 2016 23:34

Браво на аматьорите! Напълниха ми душата!
След втория гол се дръпнахме назад, не знам дали беше заради умора или нещо друго, но ако заралии бяха по-добър отбор, можеха и да обърнат мача. На реванша трябва много да внимаваме. Берое е много опитен отбор.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2016 23:36

Ясно е, че не сме аматьорски отбор и това е само временно състояние за нас, но и няма как да поддържаш и развиваш нито физически нито технически високо ниво във "В" група.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 23:42

Tommi написа:

Само че мачът Монтана - Литекс беше преди вашия мач. :) За да даде път на Монтана, трябва да е много сигурен в убедителна победа над Берое. :geek: Чак подозрително сигурен. :lol:

Загубата на Литекс изобщо не е изненадваща и неочаквана. Без Асприля се виждаше, че Литекс е повече от посредствен и безидеен отбор. А напуснаха и други. А както ги виждаш те просто си кретат в Б група.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 апр 2016 23:43

alexdb написа:
Dani Kiki написа:Нали ЦСКА е с фенове милиони - хващайте се и събирайте до края на месеца сумата за покриване на задълженията, вземате лиценз и играете в Европата! Какво толкова сложно има? И без това Гришко само гледа отстрани сеир и си прави някакви тънки сметки....

Не могат. Наказани са. Тук не знам обаче как стават и вървят нещата - първо трябва да спечелиш квота, да те лицензират и тогава да си търпиш наказанието или ако получиш право няма значение дали си взел лиценз или не и наказанието си тече.

Наказанието е за 1 участие в рамките на следващите две години.
Но и аз не знам как стои въпросът с допускането на аматьорски отбори в ЕКТ - т.е. дали бихме имали право на участие, ако не бяхме наказани.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 23:46

djd написа:
alexdb написа:

Наказанието е за 1 участие в рамките на следващите две години.
Но и аз не знам как стои въпросът с допускането на аматьорски отбори в ЕКТ - т.е. дали бихме имали право на участие, ако не бяхме наказани.

С допускането няма никакъв проблем. Преди години Юнион Берлин, които играеха в трета дивизия като финалист се класираха. Дори и стигнаха бая напред и бяха отстранени от Литекс.

Върни се в “Архив”