ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот anihilator » 25 май 2014 02:35

RedeviL написа:
anihilator написа:
RedeviL написа:Не мога да разбера някои хора! За мен е абсолютно неуважение към труда на играчите на Атлетико да се твърди, че едва ли не са се бранили цял мач и целта им е била само да рушат играта.. Как може да твърдите подобно нещо за отбор, който като индивидуалности е много по-слаб от този на Реал, с изключение на двама-трима футболисти като Коста и Туран, които не взеха участие в този мач. Как може да не оцените това, че почти цял мач всички тичаха като коне по целия терен - защитници, халфове, нападатели, дето се вика си оставиха дробовете на терена и да твърдите, че едва ли не са играли анти-футбол сравним с този на Челси, когато триумфира с ШЛ.. Не знам, не мога да ви разбера и още повече да се съглася с подобни анализи!!

Имаха положения първото полувреме да така е / тук е и мястото да си признаем обаче , че вкараха случаен гол / след 60 минута издъхнаха отвсякеде и докрая не успяха да сътворят абслолютно нищо :!:

Еми извинявай, ама двама основни офанзивни футболисти ти отсъстват, един от които изигра 9 минути преди да бъде сменен, както и прословутите ранни смени, които допълнително изтискаха силите на играчите.. Нормално е да отпаднат физически! Е не беше точно след 60-та, но към 70-та се поприбраха в половината си, което беше нещо съвсем нормално с оглед на моментните сили на двата отбора. Реал има много по-дълга и равностойна рез. скамейка и това бе голямо предимство за тях! Въпреки всичко играха и се бориха докрай! Жалкото в случая е, че само 2 мин. не успяха да достигнат на Атлетико да победи! Накрая в продълженията вече беше грозна картинка, особено при гола на Марсело, който мина като на парад покрай защитата и необеспокояван отбеляза..

Да имаха проблеми така е :!: И Роналдо не е във форма също нали така :!: Мача свърши каквото и да кажем от тук нататък ще граничи със заяждане . Иначе горе долу съм съгласен с твоя коментар

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 02:37

Има справедливост. Спомнете си колко подигравки отнесе Рамос за една дузпа преди години срещу Байерн. Този сезон им го върна с лихвите на баварците, а днес беше просто неописуемо. Велик.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 25 май 2014 02:37

anihilator написа:
skunk написа:Атлетико заслужаваха да спечелят, скриха топката на Реал и то без основни играчи. Кристиано е наистина голямо лайно, цял мач не ритна топката, както и на предишните си 2 финала с Манчестър... вече съм фен на Атлетико, ще тъгувам с тях.. )

Как я скриха тая топка бе пич 4 пъти им влезе в мрежата :lol: , а като искаш гаси лампите и тъгувай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм я изгасил вече.. ) Само искам да знам как се чувствахте феновете на този велик отбор Реал в 92та минута... сигурно по-насрани и от Кристиано.. )))

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 25 май 2014 02:39

From Sara Carbonero to Ramos

Изображение
:mrgreen:

Много щеше да ме е яд ако бяхме загубили заради грешка на Касияс, защото просто не го заслужава и сега ми става лошо какви епитети му слагат, както и на Роналдо. (не говоря за феновете на Реал).
Явно не осъзнавате с какво е допринесъл Роналдо Реал да играе тази вечер финал, дори няма да го оправдавам с контузията.
За Касияс няма какво да се каже. всеки знае за успехите, които е постигнал с клуба и от какви тежки моменти ги е изваждал и спасявал. Точно той най-много заслужаваше да вдигне тази толкова чакана и проклета Десета. Сега като им е паднало това тежко бреме, е време да станем първия отбор от новата ера защитил трофея. :)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 май 2014 02:41

Бейл си изработи парите този сезон два финала спечели, а направи отделно добър сезон като вкара 15 гола и още толкова асистенции. Като се вземе под внимание, че той нямаше нито една минута подготовка с новият си отбор, страдаше от контузии не малко време и беше разпокъсан от към игра и почивка заради контузии. Всички вярваха, че сезона ще му е провал, но той им затвори устите на всички дори направи по успешен сезон от Неймар от който очакваха чудеса в Барселона през този сезон. Сега като направи една хубава почивка и започне една добра подготовка с Реал ще бъде машина през новият сезон, а и с някой нов нападател отпред като Фалкао или Суарес Реал ще стане много силен.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 02:42

Да кажем няколко думи и за Анчелоти. Мисля, че с едно нещо той помогна страшно много - донесе спокойствие в тима, нямаше групички в съблекалнята и постоянните скандали от времето на Моуриньо.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 май 2014 02:45

Напълно вярно е това за Анчелоти, а колко критика понесе човека през сезона направооо :) Никой не очакваше от него да направи такова нещо от първата си година включително и аз и вярвам и доста от феновете на Реал. Карло знае как да го направи това и го е доказал вече и продължава да го доказва. Време е вече за 11-та хахаха :lol:

Гледайте Марка тв дават от площада и непрекъснато пускат интересни кадри от мача :)
Алонсо как издивя на един от головете не е истина.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 май 2014 02:49

skunk написа:
anihilator написа:
skunk написа:Атлетико заслужаваха да спечелят, скриха топката на Реал и то без основни играчи. Кристиано е наистина голямо лайно, цял мач не ритна топката, както и на предишните си 2 финала с Манчестър... вече съм фен на Атлетико, ще тъгувам с тях.. )

Как я скриха тая топка бе пич 4 пъти им влезе в мрежата :lol: , а като искаш гаси лампите и тъгувай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм я изгасил вече.. ) Само искам да знам как се чувствахте феновете на този велик отбор Реал в 92та минута... сигурно по-******и и от Кристиано.. )))

И тогава и сега се чувстваме победители ;) , това е футбола пич прояви поне малко уважение :!: Аз се радвам , че беше инфарктен мача от това печелим всички фенове независимо кой отбор подкрепяме .

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 май 2014 02:50

JimBeam написа:Напълно вярно е това за Анчелоти, а колко критика понесе човека през сезона направооо :) Никой не очакваше от него да направи такова нещо от първата си година включително и аз и вярвам и доста от феновете на Реал. Карло знае как да го направи това и го е доказал вече и продължава да го доказва. Време е вече за 11-та хахаха :lol:

Гледайте Марка тв дават от площада и непрекъснато пускат интересни кадри от мача :)
Алонсо как издивя на един от головете не е истина.

Може ли линк за марка тв

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 02:53

Снимка от Сибелес преди минути :

Изображение

8-)

Върни се в “Архив”