Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот RedSkin » 01 юни 2014 18:51

Red Warrior написа:Хубавото е, че в примерния състав, който съм дал всеки един без М'боли може да вкара гол. Апата, Вальо, Менди, а и Тунчев умеят да бележат с глава. Чочев също е вкарвал не само в игрови ситуации, но и при статични положения. Милисавлевич и Силва показаха, че умеят да бележат. Бадема си го знаем - човекът оркестър. Маркиньос и Камбуров са голмайстори на "А" група. При статични положение ще имаме 5-ма футболисти, които играят добре с глава в наказателното поле - Камбуров, Чочев, Вальо, Апата, Менди (Тунчев). През миналия сезон сме вкарали 56 гола срещу 74 за Лудогорец и Литекс. Предричам, че през новия сезон ще вкараме минимум 70 гола.

Крачунов също играе добре с глава. От Подуене го усетиха най-добре през Март месец. 8-)
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юни 2014 19:01

Надявам се да продадем Менди и да си играе Тунчев. На мен лично много повече ми харесва от Менди.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2014 19:09

Venko123 написа:Надявам се да продадем Менди и да си играе Тунчев. На мен лично много повече ми харесва от Менди.

Ако има добра оферта нямам нищо против да го продадем. Интересно кой ще играе на левия бек, ако не намерим качествено попълнение на този пост? Не ми се вярва да заложим на Ереро тъй като в дефанзивен план допуска доста грешки. Предполагам, че Милисавлевич, или Менди ще бъде ляв бек. Менди е доста тромав за бек, но доколкото знам е играл като такъв.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юни 2014 19:26

Мен малко започва да ме притеснява физическата издръжливост с толкова "мъже на средна възраст". :roll:

п.п.Синкавите,започва летният сезон на морето и сега е моментът да пратите скаути по адамовите плажове,може и да попаднете на треньор!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2014 19:29

На физическите тестове през подготовката се видя, че тези на "средна възраст" са в по-добра форма от младоците.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юни 2014 19:37

Все пак доста мачове ще им се съберат,а годинките си казват думата в един момент.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юни 2014 19:47

Точно затова ще бъдат привлечени още 4-5 играча. Доста мачове ще има наистина, така че минимум 30 играча според мен трябва да ги имаме.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2014 20:11

Red Warrior написа:
blue avalanche написа:
Red Warrior написа: През миналия сезон сме вкарали 56 гола срещу 74 за Лудогорец и Литекс. Предричам, че през новия сезон ще вкараме минимум 70 гола.

Не че нещо ,ама вкарахте по-малко и от Ботев,и от Левски... :mrgreen:

С един по-малко от Ботев и 3 от Левски. Само че във футбола най-важни са точките. Ти виж, че са ви вкарали 19 гола повече от на нас. Ние с Лудогорец имаме най-добрите защити със само 20 допуснати гола. 8-)

Ако не беше нашето нападение срещу Литекс,вашата защита щеше да гледа второто място през крив макарон. ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2014 20:14

Ние и сега имаме 30 играча. Проблема е, че няма качествена конкуренция на всички позиции каквито са двата бека и поста на център-нападател. Да се надяваме, че точно на тези позиции ще се подсилим. Чета в лайфа, че сме щели да взимаме вътрешен халф от Испания. При наличието на Маркиньос ми се се струва напълно излишно. Имаме достатъчно добра конкуренция при крилата, вътрешните халфове и централните защитници.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2014 20:16

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:
blue avalanche написа:
Red Warrior написа: През миналия сезон сме вкарали 56 гола срещу 74 за Лудогорец и Литекс. Предричам, че през новия сезон ще вкараме минимум 70 гола.

Не че нещо ,ама вкарахте по-малко и от Ботев,и от Левски... :mrgreen:

С един по-малко от Ботев и 3 от Левски. Само че във футбола най-важни са точките. Ти виж, че са ви вкарали 19 гола повече от на нас. Ние с Лудогорец имаме най-добрите защити със само 20 допуснати гола. 8-)

Ако не беше нашето нападение срещу Литекс,вашата защита щеше да гледа второто място през крив макарон. ;)

За нас второто място не е ценност като при вас. :lol:

Върни се в “Архив”