Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот futbolqga » 04 юли 2009 11:02

Джоб е невероятен футболист - дълго време ми беше сред любимите футболисти, тъй че съм го следил доста от близо, и мога да ви кажа , че ако го вземем ще стане перфектно.Доста мощен футболист, опитен и с крила като Ники Димитров, Зе, Жо и с Бардон или Дарко зад себе си ще отбележи страшно много голове в България , а да се надяваме и в Европа

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 юли 2009 11:07

ЕМИЛ написа:
levski_777 написа:ВИЖТЕ КАКЪВ ГОЛ ВКАРВА БЕ :o :o :o

http://www.youtube.com/watch?v=E_fznTiqwEQ

е затова ли да го вземеме?че е вкарал страхотен гол на Спортинг :mrgreen: :mrgreen:без него ще е по-добре.само ще развали дисциплината

И що реши така? Щото е черен ли? Или пък камерунците по дифоут развалят дисциплината?
Според мен този трансфер е обречен на неуспех.След пачките на арабите да дойде на стотинките тук..Няма да стане.Онзи французин за който се говори може би е по-реално.
Аз не мисля,че Жоро Христов трябва да се подценява.Ако си запазиме Еньо с Жоро Метъла и с Гонзо на по-късен етап,нов нападател ни е ненужен.Много по-нужен е качествен защитник.
110 години любов!

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 04 юли 2009 11:21

groti написа:

ЕМИЛ написа:
levski_777 написа:
ВИЖТЕ КАКЪВ ГОЛ ВКАРВА БЕ

е затова ли да го вземеме?че е вкарал страхотен гол на Спортинг без него ще е по-добре.само ще развали дисциплината

И що реши така? Щото е черен ли? Или пък камерунците по дифоут развалят дисциплината?
Според мен този трансфер е обречен на неуспех.След пачките на арабите да дойде на стотинките тук..Няма да стане.Онзи французин за който се говори може би е по-реално.
Аз не мисля,че Жоро Христов трябва да се подценява.Ако си запазиме Еньо с Жоро Метъла и с Гонзо на по-късен етап,нов нападател ни е ненужен.Много по-нужен е качествен защитник.

Каквото и да си говорим на всеки е нужен нападател от класата на Джоб. Еньо си заминава. жоро и според мен е номер 1, но не може да разчиташ на един нападател в ЕКТ. Трябва и втори, който да е винаги готов да влезе в игра. Само мога да се надявам Джоб да дойде. Жоро с неговите контузии не много постоянен. А без да вкараваш поне 80% от положенията си не може да разчиташ на успех в ШЛ или ЛЕ. ;) ;) Относно футболистта от Франция става Въпрос за Джоб ;)
ИзображениеИзображение

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 04 юли 2009 11:37

groti написа
ЕМИЛ написа:
levski_777 написа:
ВИЖТЕ КАКЪВ ГОЛ ВКАРВА БЕ

е затова ли да го вземеме?че е вкарал страхотен гол на Спортинг без него ще е по-добре.само ще развали дисциплината

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 юли 2009 11:43

niki_j написа:Каквото и да си говорим на всеки е нужен нападател от класата на Джоб. Еньо си заминава. жоро и според мен е номер 1, но не може да разчиташ на един нападател в ЕКТ. Трябва и втори, който да е винаги готов да влезе в игра. Само мога да се надявам Джоб да дойде. Жоро с неговите контузии не много постоянен. А без да вкараваш поне 80% от положенията си не може да разчиташ на успех в ШЛ или ЛЕ. ;) ;) Относно футболистта от Франция става Въпрос за Джоб ;)

Tъпспорт говорят за "Жулиен Палмиери, който в момента играе в Истр, а преди това е бил в Лион, Бастия и италианския Кротоне."
Аз мислех,че той е този френски нападател за който Батко говореше.
110 години любов!

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 04 юли 2009 11:48

Може, нз. Гонг имат в предвид Джоб. Прочети им статията още веднъж и някъде към средата се казва, че Батко го е определил като футоболист от Франция, щото има ффренски паспорт. А този Жуулиен не съм го чувал. Малко повече инфо можеш ли дадеш :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 юли 2009 11:56

niki_j написа:Може, нз. Гонг имат в предвид Джоб. Прочети им статията още веднъж и някъде към средата се казва, че Батко го е определил като футоболист от Франция, щото има ффренски паспорт. А този Жуулиен не съм го чувал. Малко повече инфо можеш ли дадеш :)

E това може да е поредната спекулация на тс.В статията за камерунеца се намесва Жулиен като вариант.Според мен е спекулация,просто аз си мислех,че това е френския нападател.
Иначе явно е доста нисък - 170 см. И като гледам не е направил невероятен сезон в кротоне. 23 мача 0 гола :) Обаче го водят халф... Както и да е.Не си струва да го коментираме щом е казано от ТС
110 години любов!

Потребителски аватар
scorer5
Контакти:

Мнениеот scorer5 » 04 юли 2009 11:58

не вяврам да го вземем .. много пари ще иска.

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 04 юли 2009 12:05

Вероятно ще иска. Но също така е вярно че ни трябва класен нападател, а без пари не може. В крайна сметка ще се борим с най-големите и такива предрасъдъци, че ще взриви атмосферата в отбора с висока заплата не им е мястото в такъв турнир като ШЛ. Ако искаме да сме класа в Европа е крайно време да разберем, че не може само да се разчита на неопитни и голобради момчета. Искаме 20 млн лв е тогава трябва селекция. Как да направиш омлет без да счупиш яйца ;)
ИзображениеИзображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 юли 2009 13:27

Крайно време е да вземем класен нападател,който има опит зад гърба си.Този Джоб,колкото и пари да иска,ще са по-малко от колкото Макриев искаше. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”