Udoji90 написа:mistreated написа:Това, че Удоджи нонстоп търси грешките на съдията само в полза на ЦСКА според теб го прави обективен фен.
Ще ме извиняваш, че вадя само това от контекста и че си позволявам да те репликирам, обаче това, което си написал, не е съвсем така (по-точно съвсем не е така). Ако търсех само грешките в наша полза, едва ли щях доста дълго време да смятам, че дузпа няма (след последното повторение, което гледах, ми се струва малко по-вероятно да има, но пак не съм хич убеден). По-скоро ми се струва, че в някои случаи ти търсиш само грешките срещу нас, отколкото аз да търся само тези в наша полза. Синчец спомена мнението ми във връзка с Фо-Поре и не виждам какво странно съм казал - спестиха му жълт картон още някъде в 5-тата или 6-тата минута, а после и около 60-тата. А може да видиш в предишни теми мненията ми за "дузпата" за "Нефтохимик" в Сливен, за връщането на Пелето с "коляно" към Пл. Илиев в мача за Купата, за някои спорни моменти на "Тича" и т.н. и сам да си прецениш дали гледам само грешките в наша полза. Толкова от мене - пак се извинявам за репликата, ама малко ми идва дразнещо да се изопачават нещата, които съм написал.
Не видях някъде да си споменал за какво му беше даден този прословут първи жълт картон на Фо-Поре. И как точно непоказването на един картон може да компенсира подаряването на цял гол. Опитваш се да се правиш на обективен и в повечето случаи си такъв, но понякога се увличаш в желанието си случайно някой да не каже, че си с червени очила. Иначе нищо против, всеки има право на мнение. Аз също казах няколко пъти, че втори картон на Фо-Поре беше спестен, но ако не беше свирена дузпата той нямаше да е втори, а първи. Факт!
А ако толкова пък държиш да се харесаш на Синчец, можеш да погледнеш неговите мнения след мачове на Левски и да видиш дали някога е написал, че съдията е сбъркал в полза на Левски. Толкова по повод обективността...