Аз не съм изненадан от подхода на Жозе. При положение, че ще играе през 3 дни с Ютд, Вила и Байерн : 0 Още повече, че той и в миналия период така дозираше натоварването на играчите си... постигаха 2 гола и затваряха нещата за да пестят сили. Това при сгъстения цикъл и към края на годината ще му носи плодове...
Много подценяваш ми се струва и Хъл... те са новак, но са водени от Стив Брус. Всички знаем колко трудно срещу него се вкарват голове и изобщо се създават положения : 0 Челси докато играеше ги разпиля тотално...
Да,съгласен съм,но някак си аз лично очаквах доста повече ентусиазъм и шоу от Челси(абстрахирайки се от сгъстения цикъл),а вероятно и фенове са останали леко разочаровани(щом фен на Юнайтед е очаквал доста повече,сам можеш да си направиш извода)
Относно Хъл Сити...напротив! От тримата новаци,отбора на Хъл изглежда най-стабилен като цяло.Останах доста разочарован от играта на Палас-такова бездушие и липса на свежи идеи,особено в първи домакински отбор...отдавна не съм наблюдавал!
Кардиф не съм ги наблюдавал,но със сигурност са се представили по-добре от Палас,докато при Хъл Сити освен всичко друго,особено добро впечатление ми направи стремежа им да задържат максимално дълго топката,на моменти правиха добри комбинации(предвид и че гостуват на Челси),но може би не им достигна повече смелост,а и преди началото на шампионата прогнозирах,че Хъл Сити имат най-добри шансове да оцелеят от отборите получили промоция,така че..
В следващия кръг са домакини на Норич-два отбора със сходна футболна философия,ще бъде наистина доста любопитен двубой,и предвид положителните неща в отбора,бих прогнозирал 1Х.