mistreated написа:Не, sin4ec, не е мой проблемът. Както казах, ти изпростяваш, не аз. Да отричаш, че ви подариха безумен гол във Варна. Да отричаш, че отмениха чист гол на Литекс в първия мач за купата. Да отричаш, че ви спестиха дузпа и червен картон на Ели в мача за първенство в Ловеч. Да отричаш, че ви подариха дузпа срещу Локо Сф, а изгонването на Том още в 25-тата минута беше просто безумно. Да отричаш, че днес отмениха кристален гол на Локо Пд. Всичко това ли се опитваш да ми кажеш?
Остави нас, червените и това какво говорим. Погледни какво ви казват феновете на всички други тимове. И те ли грухтят? И те ли нищо не разбират от футбол? Само на вас ли всичко е ясно или просто вие сте тотално изтрещели?
Аз никога не съм отричал голът от засада във Варна, но там имаше два червени картона за противника и дузпа накрая! Никакъв гол на Литекс не е отменен, преди това има засада, игра с ръка на оранжев и после пак засада! В Ловеч първо се пусна атака на оранжев от два метра засада, а голът на Йовов си беше редовен! За Локо Сф не искам да коментирам, зашото Вутов беше отнесен в наказателното, като дузпата с Пирин на Старокин! Днес пък -кристален гол??? Колко пъти трябваше да стрелят по нашата врата при спряла защита, та да влезе??? Дали аз изпростявам, или не-не е твой проблем! Плакатът КУР ЗА БФС беше за наказание, но мен това не ме бърка! Аз имам принципи и ще ги защитавам докрай, махнах се оттук, но някои хора се оляха и реших да се върна. Аз се гордея с това, че дадох на всички сини тук убеждението в победата в Ловеч, когато бяхме на колене! Не ме бърка титлата, но ще се борим докрай за нея! Аз съм тук с идеята да защитавам Левски, аз съм човекът, който ги е плюл и критикувал най- безмилостно, но когато са дали всичко от себе си, което е и нашата цел-ще ги защитавам докрай! Не ме бърка ничие мнение, не ме интересува нищо, освен каузата на сините! Аз не съм в този форум , за да правя рейтинг! На който не му харесва, не контактува с мен и толкоз! Аз съм Синчец и Синьо сърце, и това е достатъчно основание! Точка!