Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот LSFC 1914 » 02 май 2013 22:06

СТАМАТ написа:Май няма ВЪОБЩЕ ДА ГО НАКАЗВАТ!!:)))) Пускат го още с Миньор, защото играе в ОТБОРА НА НАРОДА!!!:)))))))

За 9 жълти картона-2 мача
За 1 червен- 1-2 мача
Да съберем сега...............минимум 3 мача!!:))))))Защото излиза, че ако го накажат за 2 мача, втората СЕКИРА Е БИЛА ЗА ЗДРАВЕ И НАКАЗАНИЕТО Е ЕДНО И СЪЩО!!!:))))) Да ама важи горното правило за ОТБОРА НА НАРОДА:))))))

Доматчо, за ОТБОРА НА НАРОДА ще е по-добре Дъстли да не играе ... Той и Старокин са дупките в отбора. За следващия сезон на тези постове трябва да се купуват нови играчи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2013 22:09

Да уточня, че Мюлдер ще го накажат само за червения картон. И си остава с 8 жълти картона. От лайвспорт са се изказали неадекнатно по случая. ;)

П.С. Ако беше получил жълт и директен червен, тогава е различно.
Последна промяна от Tommi на 02 май 2013 22:11, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 май 2013 22:10

Не знам тук някои от амнезия ли страдат или приказват без да са гледали мача.
Второто полувреме изцяло Левски игра с човек по-малко...щом Левски е толкова слаб, Локото толкова силни, защо не обърнаха мача?
Всъщност повече заплахи са против„никовата врата създаде Левски с човек по-малко, да не говорим, че гониха за втори гол.
Разбирам, че сега по празниците имате много свободно време да пишете глупости, но чак пък толкова...

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 02 май 2013 22:13

Tommi написа:Да уточня, че Мюлдер ще го накажат само за червения картон. И си остава с 8 жълти картона. От лайвспорт са се изказали неадекнатно по случая. ;)

П.С. Ако беше получил жълт и директен червен, тогава е различно.

Абе най-добре да го накажат до края на сезона, та да мирясат червените!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот Stanley_79 » 02 май 2013 22:13

Кировец написа:
sin4ec написа:Моля осраните от Силва Жоао онзи ден да не берат гайле как играят другите с Левски, нали имахте шанс да ни спрете! Видяхме ви и вас...Гледайте си мача с Мъри, защото утре като ви треснат, отивате с байрака на село!

А видя ли страничния как си измисли 2 засади, за да спре атаки на ЦСКА срещу серливия отбор, който цапа със сернята си останалите в А група?

Да бе, да, видяхме, как сме хванали и Черни, и Бандаловкси, че и още двама от "Панчарево".
Само не можахме да разберем, те за къде ни хванаха?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 22:13

Stanley_79 написа:
1912plovdiv написа:Чакам с нетърпение евро-мачовете на милиционерите :) Такъв цирк не е за изпускане за нищо на света :idea:

Определено, ще трябва да гледаш само нашите мачове е Европа.
С така очертаващото ВИ се 4-то място в шампионата, само по телевизора ще гледаш "евро" мачове!!!

Намери ми билет за сините Евробойци, като се класират, че няма да се вредя!!! От сега имало заявки от Германия и Холандия за 50 000 билета!!! Цял свят искал да види СИНЬОТО ЧУДО!!!:)))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 май 2013 22:22

sin4ec написа:
mistreated написа:
sin4ec написа:Харесва ми да слушам червено-жълто-зелено ахкане и охкане! Чест им прави на ловчанлии, че не се бъркат в лайната, те си знаят защо! Интересно е кого всъщност са били Локо Пд тази пролет, една табличка с резултатите им би изглеждала много подходящо, както и темата на техния фен, която беше удобно изтрита, но ние сме великодушни и с широки сърца- идва светъл празник за всички християни! Господ здраве да ви дава! :)

[offtopic]Честно казано от разговорите помежду ни си бях изградил друго мнение за теб, но с всеки ден изпростяваш все повече и повече в този форум. Неслучайно го пиша тук, а не на лични. За цяла България е ясно като бял ден какво правят вашите ръководители, за да сте шампиони. Както виждаш няма фен на друг отбор освен вашия, който да не го твърди категорично. Само вие се правите на ощипани моми и се опитвате да изкарате черното бяло.
Ей такива са ви всички легенди за вашия клуб. Измислени![/offtopic]

Това е твой проблем, не мой! Неслучайно ще отговоря тук, а не на лични! Теорията със съдиите не върви, просто във всеки спорен мач има и жестоки грешки в ущърб на сините, би ли го опровергал? Нашите ръководители, да те светна, титлата я бяха отписали тотално и жалко, че не послушаха призивите да се махне Илиан веднага след Монтана! Но има и нещо друго, което никой не коментира, защото му се струва нереално: След онзи мач на всички в синята съблекалня е предложено да напуснат по взаимно съгласие, без проблеми от клуба! Никой не е пожелал! И тук не става въпрос за ташак, а за дебела работа! Разбирай го както си искаш, това е моментът, в който всичко се преобръща! Това е ходът, който превърна сините от безобиден селски отбор в ...Левски! Преди година и половина, когато казвах, че има Левски нови собственици, българи, ми се подигравахте! Сега ахкате по интервюто на ГГ, който казва... същото! Когато казвам нещо, го казвам! Не съдии, ами сам Господ да беше слязъл, нямаше да помогне на сините, ако те не бяха се променили тотално! Точка!

Не, sin4ec, не е мой проблемът. Както казах, ти изпростяваш, не аз. Да отричаш, че ви подариха безумен гол във Варна. Да отричаш, че отмениха чист гол на Литекс в първия мач за купата. Да отричаш, че ви спестиха дузпа и червен картон на Ели в мача за първенство в Ловеч. Да отричаш, че ви подариха дузпа срещу Локо Сф, а изгонването на Том още в 25-тата минута беше просто безумно. Да отричаш, че днес отмениха кристален гол на Локо Пд. Всичко това ли се опитваш да ми кажеш?
Остави нас, червените и това какво говорим. Погледни какво ви казват феновете на всички други тимове. И те ли грухтят? И те ли нищо не разбират от футбол? Само на вас ли всичко е ясно или просто вие сте тотално изтрещели?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 май 2013 22:28

Розовите глупаци за пореден път доказват, че са преди всичко антилевскари и след това всичко останало. За тях е много по-голям кеф загубата на Левски пред победата на техния жалък отбор. От сега точат зъби за евентуалните загуби на Левски в Европа, нищо че техния отбор ги чака същото или дори може въобще да не участват. Ама важен е провала на Левски. Осъзнавате ли колко сте жалки? Осъзнавате ли, че вашият отбор е дори по-зле от този на който се присмивате? Едва ли! ЖАЛКИ СТЕ! СМЕШНИ СТЕ!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 май 2013 22:37

Mistreated като си тръгнал да ми говориш за положенията в полза на Левски , що не кажеш и тия във вреда на Левски ? Викаш нередовен гол във Варна ..... ами в края на мача случайно да забеляза едно нарушение , което беше в доста интересна част на терена и не бе отсъдено ? А забеляза ли как Манолов при жълт картон направи 4 много груби фаула срещу футболисти на Левски и не бе изгонен ? И не само той ... убиеца Сашо Александров също ! Това пък срещу Локо София .... дето имаш претенции за картона на Том , мога да ти кажа ,че втория мач за купата Том заслужаваше отново да бъде изгонен , защото не спря да рита играчите на Левски и най-вече Старокин .... ритна го 3 пъти подред и не му бе даден картон ....а бяха все груби нарушения ! За Литекс не говори , защото резултата вместо да си е 1:4 примерно .... изпуснатата дуспа от Жоао ( айде това не е съдийска грешка ) , а за отменения гол на Йовов ? Дори ти не можеш да измислиш причина , заради която му отмениха гола ! А гола на Локо Пловдив е толкова кристален , че не знам що го зачиташ за гол ... тъй като след като Пламен Илиев спаси и допълнението последвало след първия удар ...... никой вече не играеше , освен може би момчето което реши тъй или иначе да ритне топката във вратата ( знаейки може би ,че няма да му се отдаде в игрово време това право ) .......Не знаеш дали щеше да е гол или не .... в редовна ситуация .... защитниците нямаше да спрат да играят ... Пламен нямаше да спре да играе .... нали знаеш ,че съдията свирне ли .... искаш - не искаш спираш .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 22:40

mistreated написа:Не, sin4ec, не е мой проблемът. Както казах, ти изпростяваш, не аз. Да отричаш, че ви подариха безумен гол във Варна. Да отричаш, че отмениха чист гол на Литекс в първия мач за купата. Да отричаш, че ви спестиха дузпа и червен картон на Ели в мача за първенство в Ловеч. Да отричаш, че ви подариха дузпа срещу Локо Сф, а изгонването на Том още в 25-тата минута беше просто безумно. Да отричаш, че днес отмениха кристален гол на Локо Пд. Всичко това ли се опитваш да ми кажеш?
Остави нас, червените и това какво говорим. Погледни какво ви казват феновете на всички други тимове. И те ли грухтят? И те ли нищо не разбират от футбол? Само на вас ли всичко е ясно или просто вие сте тотално изтрещели?

Аз никога не съм отричал голът от засада във Варна, но там имаше два червени картона за противника и дузпа накрая! Никакъв гол на Литекс не е отменен, преди това има засада, игра с ръка на оранжев и после пак засада! В Ловеч първо се пусна атака на оранжев от два метра засада, а голът на Йовов си беше редовен! За Локо Сф не искам да коментирам, зашото Вутов беше отнесен в наказателното, като дузпата с Пирин на Старокин! Днес пък -кристален гол??? Колко пъти трябваше да стрелят по нашата врата при спряла защита, та да влезе??? Дали аз изпростявам, или не-не е твой проблем! Плакатът КУР ЗА БФС беше за наказание, но мен това не ме бърка! Аз имам принципи и ще ги защитавам докрай, махнах се оттук, но някои хора се оляха и реших да се върна. Аз се гордея с това, че дадох на всички сини тук убеждението в победата в Ловеч, когато бяхме на колене! Не ме бърка титлата, но ще се борим докрай за нея! Аз съм тук с идеята да защитавам Левски, аз съм човекът, който ги е плюл и критикувал най- безмилостно, но когато са дали всичко от себе си, което е и нашата цел-ще ги защитавам докрай! Не ме бърка ничие мнение, не ме интересува нищо, освен каузата на сините! Аз не съм в този форум , за да правя рейтинг! На който не му харесва, не контактува с мен и толкоз! Аз съм Синчец и Синьо сърце, и това е достатъчно основание! Точка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”