TodorT написа:Обичам Левски написа:Гара Дембеле пред Sportalbg : Връщам се в Левски !!!
Сега ли си го измисли ?! Линк нещо ?!
Шегувам се

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Обичам Левски написа:Гара Дембеле пред Sportalbg : Връщам се в Левски !!!
Сега ли си го измисли ?! Линк нещо ?!
ralka_levskarka написа:
Имам оферта от "сините", но не бързам да взема решение, заяви крилото
До 3-4 дни в Левски може да има първо ново зимно попълнение, научи SPORTLINE.BG. В този срок крилото Милен Василев, който е свободен агент след раздялата с Миньор (Перник), ще даде отговор на "сините" дали ще премине на "Герена".
"Говорихме с Левски, но не съм им дал отговор, коментира Василев пред нашата медия. - Не бързам да вземам решение, за да направя най-доброто за себе си. До 3-4 дни ще се разбере какво ще се случи с мен, в момента продължавам да съм свободен агент", категоричен бе той.
Крилото призна още, че е разговарял с представители на ЦСКА и Славия и е отказал техните предложения. Той обаче отрече, че причината е била в Левски. "Да, говорих с тези отбори и им отказах, но не е заради Левски", лаконичен бе играчът.
BadBoy написа:С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.
Едва ли има значение, но съм срещал разни материали в които се споделя, че Велев е върл цесекар.
BadBoy написа:С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.
Едва ли има значение, но съм срещал разни материали в които се споделя, че Велев е върл цесекар.
kireto2 написа:ralka_levskarka написа:
Имам оферта от "сините", но не бързам да взема решение, заяви крилото
До 3-4 дни в Левски може да има първо ново зимно попълнение, научи SPORTLINE.BG. В този срок крилото Милен Василев, който е свободен агент след раздялата с Миньор (Перник), ще даде отговор на "сините" дали ще премине на "Герена".
"Говорихме с Левски, но не съм им дал отговор, коментира Василев пред нашата медия. - Не бързам да вземам решение, за да направя най-доброто за себе си. До 3-4 дни ще се разбере какво ще се случи с мен, в момента продължавам да съм свободен агент", категоричен бе той.
Крилото призна още, че е разговарял с представители на ЦСКА и Славия и е отказал техните предложения. Той обаче отрече, че причината е била в Левски. "Да, говорих с тези отбори и им отказах, но не е заради Левски", лаконичен бе играчът.
Аз съм сигурен ,че Василев въобще не е говорил със Спортлайн, тия редовно си измислят интервюта!
santiliana написа:то какво излиза? Че Левски и Цска ще атакуват титла и евентуално участие есента в ЕКТ с играчи на Берое и Миньоро...
Може пък да е за добре. Досега като се привличаха знайни и незнайни герои от комиксите на широкия футболен свят какво прокопсахме? Макар, че щом пък взимаме играчи от борещи се да не изпаднат от А група отбори- едва ли може да се очакват високи постижения...Ще видим, може скептицизма ни да стане на пух и прах и да "газим" с новата селекция. А дано!
Levskar_90 написа:BadBoy написа:С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.
PFC Litex ти си гледай къщичката за птиченца, не се занимавай с делата в ОТБОРА НА НАРОДА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта