Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Обичам Левски » 04 яну 2013 20:17

TodorT написа:
Обичам Левски написа:Гара Дембеле пред Sportalbg : Връщам се в Левски !!!

Сега ли си го измисли ?! Линк нещо ?!

Шегувам се :) :) :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 20:39

Имам оферта от "сините", но не бързам да взема решение, заяви крилото

До 3-4 дни в Левски може да има първо ново зимно попълнение, научи SPORTLINE.BG. В този срок крилото Милен Василев, който е свободен агент след раздялата с Миньор (Перник), ще даде отговор на "сините" дали ще премине на "Герена".

"Говорихме с Левски, но не съм им дал отговор, коментира Василев пред нашата медия. - Не бързам да вземам решение, за да направя най-доброто за себе си. До 3-4 дни ще се разбере какво ще се случи с мен, в момента продължавам да съм свободен агент", категоричен бе той.

Крилото призна още, че е разговарял с представители на ЦСКА и Славия и е отказал техните предложения. Той обаче отрече, че причината е била в Левски. "Да, говорих с тези отбори и им отказах, но не е заради Левски", лаконичен бе играчът.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 20:48

ralka_levskarka написа:

До 3-4 дни в Левски може да има първо ново зимно попълнение, научи SPORTLINE.BG. В този срок крилото Милен Василев, който е свободен агент след раздялата с Миньор (Перник), ще даде отговор на "сините" дали ще премине на "Герена".

"Говорихме с Левски, но не съм им дал отговор, коментира Василев пред нашата медия. - Не бързам да вземам решение, за да направя най-доброто за себе си. До 3-4 дни ще се разбере какво ще се случи с мен, в момента продължавам да съм свободен агент", категоричен бе той.

Крилото призна още, че е разговарял с представители на ЦСКА и Славия и е отказал техните предложения. Той обаче отрече, че причината е била в Левски. "Да, говорих с тези отбори и им отказах, но не е заради Левски", лаконичен бе играчът.

Аз съм сигурен ,че Василев въобще не е говорил със Спортлайн, тия редовно си измислят интервюта!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2013 21:02

С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.

Едва ли има значение, но съм срещал разни материали в които се споделя, че Велев е върл цесекар.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 яну 2013 21:12

BadBoy написа:С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.

Едва ли има значение, но съм срещал разни материали в които се споделя, че Велев е върл цесекар.

PFC Litex ти си гледай къщичката за птиченца, не се занимавай с делата в ОТБОРА НА НАРОДА 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 яну 2013 21:26

BadBoy написа:С футболисти средна ръка класата няма как да се вдигне, за ниво България може би да стават, но толкова.

И аз го знам това, но все пак си е професионалист и действа като такъв.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 21:29

kireto2 написа:
ralka_levskarka написа:

Аз съм сигурен ,че Василев въобще не е говорил със Спортлайн, тия редовно си измислят интервюта!

То не, че аз им вярвам, ама да го постна :lol: Иначе всеки журналист "стреля" на посоки. Наистина Левски отново скри селекцията си както трябва, в което няма нищо лошо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 21:49

Аз, не виждам смисъл, да коментираме селекцията, преди да обявят официално новите попълнения! Всичко друго е спекулации, и може да се окажем в ситуация ,в която много харесваме или не харесваме някой ,а той въобще няма да идва! ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2013 22:07

santiliana написа:то какво излиза? Че Левски и Цска ще атакуват титла и евентуално участие есента в ЕКТ с играчи на Берое и Миньоро...
Може пък да е за добре. Досега като се привличаха знайни и незнайни герои от комиксите на широкия футболен свят какво прокопсахме? Макар, че щом пък взимаме играчи от борещи се да не изпаднат от А група отбори- едва ли може да се очакват високи постижения...Ще видим, може скептицизма ни да стане на пух и прах и да "газим" с новата селекция. А дано!

Много точно написано, прескачането на стъпала в развитието на играч е много опасно, и може да го съссипе.
Нормалното развитие е отбор борещ се да не изпадне, средняк или някой борещ се за зона европа, след което някой от грандовете.
Проблема обаче идва от изключително лакомите собственици на бг клубове.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2013 22:12

Levskar_90 написа:

PFC Litex ти си гледай къщичката за птиченца, не се занимавай с делата в ОТБОРА НА НАРОДА 8-)

КНДР, batmanlevski, fen na batmanlevski и т.н., определено радваш и никога не спирай, а аз ще съм фен на Ловеч и пфк литекс, когато ти станеш фен на цска
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”