"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013
Аз пък миналата година имах кофти усещане преди мачовете ни със Спартак.
metodito написа:Аз пък миналата година имах кофти усещане преди мачовете ни със Спартак.
Сега имаш ли?
Само Левски!
- metodito
- Контакти:
Сега имаш ли?
Не. За Сараево.
Но имам усещането, че ще се натресем на Слован. И там не знам... Типичен биткаджийски турнирен боец - убиец на гиганти.
Но вярвам на Илиан.
PFC Litex написа:Не си пожелавай Войводина, че тези определено са доста силни и щом могат да си позволят футболист от ранга на Стефан Апиа, то значи, че и кинти имат, а и ваш Грийн не премина ли при тях
Сърбите в момента са на нашето ние тук говорим за Партизан и Звезда,Апиа е на 36 години от всякъде го изтритаха нормално да иде там.Ягодина нали ги видях още първия кръг паднаха от някви Ордабаши

metodito написа:Първо да кажа, че миналата седмица сънувах пълен Герен, вечер, валеше дъжд, хората се радваха и Илиан как вдига победоносно ръце в юмруци. Знам, че в 99.99% от случаите в които сънуваме сънища за бъдещето, те са проекция на това, което искаме да се случи, а не на това, което ще се случи, но кой знае?
Стискайте палци само аз да не сънувам такова нещо, защото сънищата ми винаги се сбъдват наопаки.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Синьо сърце
- Контакти:
Мен пък ме боли к..а. ЕКТ не са ни цел, можеше дори да не играем там...Отбор имаме да правим, пък ако може да докопаме нещо в бонус-лошо няма!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
I.A написа:Аз викам нека първо да ни минат мачовете със Сараево (поне първия мач).Миналата година така правехме сметки преди мача с Търнава за следващия кръг и помните какво стана.Иначе дано ни чакат още много жребии
+1

Левски завинаги в моето сърце
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]