Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Nuke » 31 май 2012 11:36

I.A написа:За този аржентинец нямаме никакъв шанс.

Защо? Ако беше голяма звезда, едва ли щеше да играе в Алмерия, а освен това силно се съмнявам, че скаути са ходили два пъти до южна Испания на море.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 май 2012 11:39

3 Leonardo Ulloa
UD Almería, Segunda División (Spain)

Name in native country: José Leonardo Ulloa
Date of birth: 26.07.1986
Изображение
Place of birth: General Roca
Height: 1,86
Nationality: Argentina
Position: Striker - Centre Forward
Foot: right
Market value: 2.500.000 €
Position
Centre Forward
Main position: Centre Forward
More info about Leonardo Ullo
Contract until: - 30.06.2015
Competition Matches Goals Assists - - Minutes
Segunda División 37 27 - - 21 3072
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2012 11:44

onegavon написа:
blue avalanche написа:
I.A написа:За този аржентинец нямаме никакъв шанс.

Лаф да става...
Да се върнем пак към Генков.

За Генков също нямате шанс.До европейското с нещо трябва да се запълват вестниците за това се пишат такива небивалици, като с аржентинеца.

Що не ни "осветлиш" за кои имаме "шанс",че да не се хабим?Пък,току виж и ръководството се вслушали в твоите ценни съвети...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 май 2012 12:36

Ако ръководството иска да докаже думите си, че Левски е най-добре финансово обезпеченият тим в България, да действа за "Гаучоса" !
Мисля, че този би могъл да бъде откупен и за 800-1 000 000 млн. евро !
Разбира се, едвали 100% от правата му, но в зависимост от предложената сума, невиждам нищо ненормално Левски да закупи едно 50-60 % от правата му !

Нека имаме напредвид, че все пак ще имаме евроизяви, и евентуално качествата на аржентинеца ще бъдат показани на доста широка футболна аудитория.
Така че, тия от Алмерия биха могли да получат нещо сега + двойно, че и тройно след 1-2 години ...

Проверих набързо и се оказва, че от големите испански тимове няма интерес към Улоа.
В последствие може и да се появи, ама тимовете от първата 10-ятка едвали ще драпат за човек от второто ниво на испанският футбол.

Всичко е въпрос на преговори и условия ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 31 май 2012 12:54

Az mislq , che se powtarq situaciqta ot minalata godina .. trugnaha si 2-ta nai dobri Dembele i Joazinho i ne doide nikoi ka4estven ... sega pak e taka Kalvo i Juninho si trugvat...i to bez da sa wzeti zamesnici za tqh

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 31 май 2012 13:05

Не вярвайте на цените в трансфер-маркета според него това бекче португалчето струваше 1.350.000 хил евро дали сме платили тази цена????.Лично аз бих се радвал да видя Генков със синята фланелка + този аржентинец ама много хубаво не е на хубаво нали така :)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 13:10

За Генков имам огромни съмнения ,че ще се навие да се върне в България, търгаша Макриев въобще не искам да го виждам със синята фланелка докато съм жив.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 31 май 2012 14:26

Съмнявам се, че ще можем да вземем Генков. За аржентинеца още повече. Както каза и колегата от Байерн малко по-назад - вероятно до края на август все още ще търсим "точните играчи за клуб като Левски" ;) Дано поне със защитниците от Бургас и Варна, които се спрягат, да успеем да подпишем навреме.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2012 14:41

Цецо Генков: Близък съм с Тонев и Донев, но няма нищо сериозно, засега

Нападателят на Висла Краков Цветан Генков остана изненадан от информациите, че ще подсилва Левски. Таранът не скри пред Гонг, че е близък с Иво Тонев и Дончо Донев, но има перфектен договор с поляците за още два сезона.

„Не съм чел пресата, но такова нещо засега няма. Не знам кой ги пуска тези спекулации и информации. Явно аз пак последен научавам. Имам договор за още две години с Висла и си го изпълнявам. Жалко е, че не се класирахме в Европа, но догодина ще се опитаме да станем шампиони, да се класираме за Шампионската лига, или поне за Лига Европа. Засега няма да ходя никъде, не знам, защо се спекулира така. Близък съм с Иво Тонев, близък съм и с Дончо Донев, но за нещо сериозно не е ставало въпрос засега. Всеки български футболист иска да направи кариера в чужбина. Винаги бих се върнал в България, ако имам добра възможност, но това е за по-натам. Нямам представа дали Висла ще иска пари за мен, не съм говорил с никой, защото си имам договор за две години. Към мен не е имало сериозна оферта. Предполагам, че Висла ще има финансови претенции, защото платиха, като ме взеха от Динамо Москва, но нямам представа“, коментира в интервю за Гонг Цветан Генков.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2012 14:43

Да забравим за Генков.
Знаех си,че е поредната спекулация на сайта на Крум.
Да не забравяме,че преди известно време писаха,че сме взели тоя от Миньор-Василев.
Уж било второто сигурно попълнение след Станислав Ангелов.

По-голям шанс имаме да вземем Макриев,отколкото Генков и този от Секунда.

Върни се в “Архив”