Thsmith написа:Ще ме извинявате, но Клоп не си купува бекове по 50 млн парчето и не може да извади 90 млн за Марез само като надуши контузия на някой от играчите си. С наличните ресурси е направил чудо. С Хендерсън и Ловрен отива на финал в ШЛ, какво повече може да се иска?
Няма как да очаквате 100 точки и да бие всеки наред. Малко трябва да сте реалисти.
Хайде, бе смити, точно ти ли ще ми вадиш аргумента за милионите, изсипани от Сити

Нелепо е при положение, че точно ти в този форум винаги си бил радетел затова да се купуват готови и качествени играчи, които да подпомогнат идеите на треньора

Да не говорим, че 90 процента от състава на Сити, който поставя тези рекорди през този сезон е абсолютно същият, който страдаше през миналия

Какво, ако просто за година и половина тези играчи са се напаснали и разбират и изпълняват на терена идеите на треньора си по-добре?! Няма как в случая да не цитирам Йохан Кройф, който беше казал по този повод преди време:
“Парите не решават победителя. Защо да не може да се победи по-богат клуб? Никога не съм виждал торба с пари да вкарва гол.”